Wat gebeurt er als je alles om je heen loslaat? Wat gebeurt er als je compleet offline gaat? En met een slaapzak, hangmat, zeiltje en met 10 dagen eten op je schouders in je eentje gaat zwerven in de Franse bossen. Geen afleiding door contact, muziek, een mobiele telefoon of boek. Alleen jij, je rugzak, de natuur en de beweging van het wandelen. Wat zou er met mijn fysieke en geestelijke gesteldheid gebeuren? Dat was de vraag die me al tijden bezighield.
bekijk in browser


Noot: de e-mail kan niet goed leesbaar zijn door je instellingen in je mailprogramma. Klik op 'bekijk in browser' voor een volledige weergave.

Als een vriend(in) of relatie deze e-mail naar je heeft doorgestuurd en je wilt je eigen inspiratiemails, schrijf je dan hier in – het is vrij toegankelijk.

Er wordt zeer zorgvuldig met je gegevens omgegaan. Lees hier het Privacybeleid. Je kan je uitschrijven door onderaan de mail op 'afmelden' te klikken.

Een bijdrage leveren aan mensen om vrijer, rustiger, krachtiger te zijn, te helpen bij het vinden van betekenis om vervolgens diepe voldoening te ervaren in wat je doet, is een van de pijlers waar KoopenBakker op staat. Zo nu en dan ontvang je via deze mail informatie met als doel je te inspireren en je af en toe een nieuw perspectief te geven. Als je vorige edities hebt gemist of je wilt een oude inspiratiemail opzoeken dan kun je terecht in het archief

Hi ,

Wat gebeurt er als je alles om je heen loslaat?
Wat gebeurt er als je compleet offline gaat? En met een slaapzak, hangmat, zeiltje en met 10 dagen eten op je schouders in je eentje gaat zwerven in de Franse bossen. Geen afleiding door contact, muziek, een mobiele telefoon of boek. Alleen jij, je rugzak, de natuur en de beweging van het wandelen. Wat zou er met mijn fysieke en geestelijke gesteldheid gebeuren? Dat was de vraag die me al tijden bezighield. 

Ik wist niet wat ik meemaakte
Ik was even bij iets wat we als mens denk ik niet zo vaak meer meemaken. Zo dichtbij de natuur, zo dichtbij mezelf en zo'n groot helder bewustzijn. Een wonderlijke ervaring die deels in me lijkt verankerd en die ik meeneem in het dagelijks leven. Het is iets dat ik iedereen gun en eigenlijk voor het oprapen ligt.

Gedachten en ervaringen proberen te vangen in 3 vlogs
Ik probeer enkele ervaringen te vangen in drie vlogs. Het zijn gedachten die je in het dagelijks leven kunt meenemen: 'Complete reset', 'Persoonlijke leiderschap en avontuur' en 'The Doorstep-mile'

Interesse
Mocht je tips en tricks willen om dit zelf te doen. Neem dan even contact op. En als je gaat neem dan een paar mooie vragen mee. 

Ik wens je prachtige avonturen toe!

Profielfoto van Norbert Koopen
Hartelijke groet,
Norbert

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP EN NATUUR
OVER EEN DIEPGAANDE ONTMOETING MET JEZELF

'Performance coach' en cultuurbewaker

Een overzicht van een 10-daags en persoonlijk avontuur in de Vogezen. 3 vlogs over rondscharrelen, wandelen in de natuur, persoonlijk leiderschap en avontuur. Iets wat onze verre voorouders altijd al deden. In welke staat van zijn verkeerde zij als je alleen maar wat eten hoeft te zoeken en voor de rest een enorme hoeveelheid vrije tijd had? 

COMPLETE RESET
WAT GEBEURT ER ALS JE ALLES OM JE HEEN LOSLAAT?

Persoonlijk leiderschap en natuur

Wat gebeurt er met je als je alles om je heen loslaat? Wat gebeurt er als je 240 uur in je eentje in de natuur doorbrengt zonder contact, mobiele telefoon, boek en muziek? Wat doet het wandelen en de natuur met je geestelijk en fysieke gesteldheid? En welke lessen voor ons dagelijks leven liggen in dit avontuur verscholen?

OVEREENKOMSTEN TUSSEN PERSOONLIJK LEIDERSCHAP & AVONTUUR
WAT IS TOEPASBAAR IN HET DAGELIJKS LEVEN?

Overeenkomst persoonlijk leiderschap & avontuur

Wat is de overeenkomst tussen op avontuur gaan en persoonlijk leiderschap? Welke beweging levert meer vrijheid, kracht en rust op? Hoe herken je die beweging in jezelf? Waar moet je op letten? En wie of wat helpt? En waarom is dat elke keer zo verschrikkelijk moeilijk? 

'THE DOORSTEP-MILE'
OP ZOEK NAAR MAGIE: OVER LOSLATEN EN HET VERTROUWDE ACHTER JE LATEN

Hoe geef je betekenis?

Grote avonturiers hebben een naam gegeven aan het ongemakkelijke gevoel zo vlak voor hun vertrek. Het zijn de belemmerende gedachten die je in het vertrouwde willen houden. Het is het gevoel wat allemaal kennen. Hoe ga je om met (dreigende) pijn? Wat zijn handvatten voor het dagelijks leven? 

KLIK OP ONDERSTAANDE TAGS VOOR MEER INSPIRATIE

Meer inspiratie?

afscheidangstauthentiekavontuur    beweging – boekcoachingconflict    creativiteitdocumentairedood    expeditiefilmfilosofischgezondheid    krachtkwetsbaarheidleiderschap    liefdemaskermeditatie muziek    natuurpijnreizenschoonheidserie spiritueelstilteteamsveranderingverdrietverliesvideo – wandelenwoede 

VOLG KOOPENBAKKER OP INSTAGRAM

Outdoorhangmat


Views from a Grandtrunk


KoopenBakker Coaching & Training

KoopenBakker Coaching & Training
Thierensweg 23
1411 EW  NAARDEN
+31 (0)35 203 19 21
info@koopenbakker.nl

Misschien vind je het te veel of niet boeiend. Meld je dan hieronder af.

Afmelden