Hoe ben jij de eerste zes weken doorgekomen? Waar sta je nu na de aankondig van afgelopen dinsdag en wat zijn jouw initiatieven voor de komende periode?
view_in_browser
KoopenBakker - Kracht van de natuur

Hi ,

Hoe ben jij de eerste zes weken doorgekomen? Waar sta je nu na de aankondig van afgelopen dinsdag en wat zijn jouw initiatieven voor de komende periode?

Na het wegvallen van coaching, training en leiderschapsreizen was mijn eerste beweging proberen overzicht te krijgen en keihard te werken. Toen na twee weken ongemak en eenzaamheid zich aandiende, kwam ook de vraag wat ik in deze bijzondere periode kan doen en wil betekenen. 

Het is een uitgelezen moment om met een andere blik naar jezelf, je gezin, je werk en je omgeving te kijken. Het bracht me rust, ik deelde informatie over omgaan met ongemak, schakelde over op online coaching en bouwde mijn leiderschapsprogramma om tot een online module.

In 10 stappen kun je op jouw eigen manier, op jouw eigen moment, met jouw gewenste intensiteit, op bijna elke plek inzichten opdoen over je gedrag, talenten, vaardigen, strategieën, wensen, obstakels en hulpbronnen. Het is ontwikkeld om meer zelfkennis te verkrijgen, je verborgen potentieel en verlangens zichtbaar te maken, om die vervolgens met kracht en kwetsbaarheid in de wereld te zetten.

Daarnaast pakte ik onder andere die uitgebreide dankbaarheidsoefening weer op om te kijken wat er was, wat er is en wat er kan komen, zag ik deze prachtige documentaire over muziek en wandel ik elke dag.

We hebben nog even te gaan. Ik ben benieuwd wat deze periode jou brengt.

Keep safe! En ti auguro tanta ispirazione. ;)

Norbert Koopen
Hartelijke groet,
Norbert

MUZIEK ALS MEDICIJN
DAN COHEN & MICHAEL ROSSATO-BENNETT

Muziek als medicijn - over een van de giften van muziek

Welke bijzonder gift zie je in deze prachtige documentaire? Hoe kust muziek jouw wakker? En wat gebeurt er dan precies?

NIEUW: ONLINE LEIDERSCHAPSPROGRAMMA OP MAAT
KOOPENBAKKER

Online leiderschapsprogramma - persoonlijke ontwikkeling

Op jouw eigen manier, op jouw eigen plek, inzichten opdoen over je gedrag, je talenten, verlangens, obstakels, etc. Wat is jouw verborgen potentieel en verlangens? Kijk eens naar de 10 stappen.

DANKBAARHEID EN (VERBORGEN) VERLANGENS
MET ERNST-JAN PFAUTH EN PAUL DE BLOT

Dankbaarheid en (verborgen) verlangens

Een uitgebreide oefening in dankbaarheid. Hoe dankbaarheid je bij je (verborgen) verlangens kan brengen.

ODE AAN WANDELEN
NORBERT KOOPEN

Inspiratie:Een ode aan wandelen - waarom wandelen zo goed is!

Vind romans, non-fictie, reisgidsen, films, docu’s en korte video's over wandelen. En bekijk pelgrim-, langeafstandroutes en de mooiste wandelingen van Nederland. Omdat we zijn gemaakt om te wandelen!

Facebook Facebook Twitter Twitter Forward Forward
Koopen Bakker

Thierensweg 23, Naarden
Netherlands

Misschien vind je het te veel. Of vind je de informatie niet boeiend. Meld je dan hieronder af.

Afmelden