Uw vragen beantwoord Bekijk deze e-mail in uw browser
Veelgestelde vragen over onze cruises

Geachte   ,

Nu de grenzen van een aantal landen weer open gaan de komende tijd, kunnen we voorzichtig weer na gaan denken over de vakantieplannen die lange tijd opzij geschoven waren. Regelmatig krijgen wij vragen over het boeken van een reis en het geschikte moment om te boeken. We beseffen maar al te goed dat het Coronavirus heel wat kopzorgen en onzekerheden met zich mee heeft gebracht, maar eindelijk is er weer licht aan de horizon. Niet alleen worden landsgrenzen weer geopend, ook maken rederijen protocollen voor de 1,5 meter samenleving aan boord. 

De meeste rederijen hebben hun afvaarten tot eind juli stilgelegd. We hopen dan ook dat de rederijen snel weer op volle vaart kunnen uitvaren. Holland America Line en Seabourn hebben de beslissing genomen om het hele seizoen Europa/Alaska/Canada-New England 2020 te annuleren. Als er al een beslissing over uw cruise is genomen dan hebben wij u daar inmiddels over geïnformeerd. 

In deze email geven wij u graag een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden over het boeken van een nieuwe cruise en bestaande boekingen. 

Bekijk alle veelgestelde vragen
Boek met vertrouwen!

Om u als cruisereiziger vertrouwen te geven om weer te gaan boeken, bieden rederijen tijdelijk zeer interessante boekingsvoorwaarden aan met soms ook aantrekkelijke extra’s. Onder het credo 'boek met vertrouwen' bieden rederijen u het voordeel dat u kort voor vertrek uw cruise kosteloos kunt annuleren. Soms zelfs tot 48 uur voor vertrek! Dit geeft u meer flexibiliteit om een beslissing te nemen omtrent het annuleren van uw cruise. U bent uw geld niet kwijt, en het is dus zeker het overwegen waard om nu uw droomcruise te boeken!

Wat is precies een Future Cruise Certificate? (FCC)

Bij de annulering van uw cruise door de rederij, ontvangt u een Future Cruise Credit (FCC) met SGR-garantie over de betaalde reissom. Hierbij is het belangrijk om te weten dat de waarde van deze vouchers in de meeste gevallen een stuk hoger is dan de betaalde reissom. In veel gevallen gaat het om een FCC van 125% van het betaalde bedrag. De FCC kan worden toegepast binnen een jaar na uitgifte van de voucher op een toekomstige cruise met vertrek t/m 31 december 2021/2022, afhankelijk van de rederij. De FCC wordt meestal automatisch aan uw persoonlijk lidmaatschapsnummer van de desbetreffende rederij gekoppeld of u ontvangt een FCC-voucher op naam. Uiteraard wordt uw dossier persoonlijk door ons opgevolgd en houden we u op de hoogte.

Voor het verdere overzicht van alle vragen klikt u op onderstaande button. 

Overzicht veelgestelde vragen
Robinson Cruises

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda
Nederland

facebook
+31(0)76 - 530 99 88
info@robinsoncruises.nl

Wilt u deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen?

Afmelden
Robinson Cruises maakt deel uit van de FST Group