Još jedna kafica četvrtkom Pogledaj email u pretraživaču
newsletter kafenisanje

Zdravo dragi moji!

Jutros mi je dan počeo baš nekako čudno, ali sam iz nekog razloga vrlo uzbuđena, jer imam osećaj da će se do kraja dana desiti nešto lepo.

Ako me pitate šta, nemam pojma, ali znam da je moj kompas moja intuicija i kada se osvrnem iza sebe, uglavnom nije grešila.

Tek je nekoliko sati prošlo od mog buđenja, a već imam da ispišem toliko toga. Neće ovo biti nikakav rezime moga jutra, već neka moja zapažanja o događajima koja su me jedno za drugim malo "izbacivala iz takta", ali se sada blago osmehujem i "držim" svoje intuicije i osećaja u stomaku koji kaže: "Biće sve dobro."

Probudila sam se rano, pa uradila jednu od ne tako mudrih stvari. Malo sam još dremnula i naravno sanjala neke čude snove. Nisu baš horor, ali dovoljno da se naježiš. Kao nema dana, samo tamno teget oblaci svuda .... ma budalaština.

Nakon mog razbuđivanja po drugi put, rano, da ranije ne može biti, moj poštar je doneo duuugo očekivanu pošilju koju sam uredno platila pošiljaocu još pre mesec dana, ali sam imala šta da vidim. Veći deo poručenih stvari nije mi stigao. Uh. Sada sledi ganjanje šta je bilo, zašto nema, platila sam jedno, a dobila drugo.

Iskulirala sam par minuta, popila čašu vode, a onda se čula sa potencijalnim klijentom koji je nakon našeg razgovora zaključio da njemu jedna studentkinja piše tekstove jeftinije. Eeeh, pa ja sam bila studentkinja pre 15-ak godina i verovatno bih isto tako radila, .... ali više nisam.

Ako je i vama danas dan počeo ovako naglavačke, oslušnite svoju intuiciju, stavite ruku na stomak i recite: "Biće sve dobro!" Jer verujem da hoće.

A šta je taze u kafe kuhinji

Danas vam šaljem najnoviju epizodu kafenisanja i podsećam vas na jedan moj raniji mini blog post.

Da li vaša početna stranica sajta jasno prenosi vašu poruku

Već znate da sam u toku meseca oktobra doterivala svoj sajt koji je sve više počeo da mi "govori" da mu treba novo ruho, nove reči, nove boje, jednomrečju osveženje. Tragom tog mog malog -velikog projekta, zapitala sam se šta o meni govori moja počena stranica sajta. A šta govor vaša? Jeste li se možda zapitali? ... Saznajte više

Strpljivi koraci

Mini blog post koji sam napisala jednom, u dahu podsećajuću sebe da je strpljenje vrlina iako je sve oko nas užurbano, glasno, transparentno, markantno, ekstravertno... Setila sam se i reči nekih značajnih ljudi iz sveta biznisa koji su cenili tu svoju osobinu i podsetili me da je ona moja prednost, ali ne na trci od 100 m već na maratonu ... Saznajte više

Kao što već znate pišem vaše priče za web, pa zato bacite pogled na moju stranicu sa uslugama.

Radujem se saradnji.

Javite mi se

Do novog kafenisanja... Uživajte! 💜

Marija Trifunović - Content Writing Virtual Assistant

TMID Agency | www.marija.be | info@marija.be

Pišem vaše priče za web kojima gradite poverenje kupaca i povećavate prodaju

Srbija

instagram youtube linkedin facebook pinterest

Prijavili ste se da primate ovaj newsletter preko mog sajta. Ako ne želite više da primate poruke od mene na "Odjavi se".

Odjavi se