Tämä on Vihkimykset- Kurssipostin esikirje

“Näin saat lisää tietoisuutta ja vahvan johdatuksen henkimaailmasta”

Jos Sinäkin tunnet syntyneesi maailmaan jotakin tärkeää tehtävää varten – tämä saattaa olla tärkeintä, mitä luet koko elämäsi aikana.

Olen Anu Heinineva, Rakkaudentähti Ry:n perustaja. Olen saanut henkikontaktit syntymälahjaksi. Olen tehnyt henkimaailman valon auttajien kanssa työsopimuksen Helmikuussa vuonna 2006. Sopimukseni on auttaa valotyöntekijöitä löytämään oman sielunvoimansa ja ottamaan sen käyttöön oikeasti omassa elämässään. Se on minun Sielunsopimukseni. Voin opettaa Sinulle, miten Sinä voit toteuttaa omasi!

Nyt kehtaan jo kertoa oman tarinani: Muistan edelleen kuin eilisen päivän oman hetkeni, kun polkuni avautui. Olen ollut henkimaailman työkaveri jo syntymästäni lähtien, mutta kuten monen muunkin kohdalla, lähdin ensin tavalliseen ihmisen maailmaan; hyvin vastentahtoisesti minusta leivottiin sairaanhoitaja. Kärsin todellakin hengen kuivuudesta ja tunsin, etten ollut omalla paikallani, vaikka pidinkin kovasti työstäni. Sitten sairastuin ja edessäni oli suuria kysymyksiä.

Eräänä talvisena päivänä SE tapahtui. Kävelin lumista kylän raittia Simossa. Aurinko paistoi kirkkaana ja pakkasta oli reippaat 15 astetta. Olin juuri lukenut henkisestä tehvästä jostakin nettisivujen henkisten ihmisten keskustelupalstalta ja asiat pyörivät kiihkeästi mielessäni. Olin tuntenut jotakin voimakasta liikahtavan sisälläni. Ja sitten äkkiä muistin! Se oli kuin olisin herännyt hyvin syvästä unesta. Muistin kirkkaasti, että tehtäväni on olla henkimaailman kanava! En tietynnyt yhtään, miten sen toteuttaisin? Kuka minua kuuntelisi? Olisinko uskottava? Sanoin kuitenkin henkimaailmaan, että minua saa käyttää ja tässä sitä ollaan.

Aivan tyhjästä loin ensimmäiset nettisivut, ensimmäisen postituslistan, ensimmäisen keskiviikkoisen kaukohoidon ja sain ensimmäisen asiakkaani. Olen kulkenut polun itse, joten voin omasta kokemuksesta auttaa Sinua olitpa sitten missä kohtaa tahansa. Riittää, että tunnet olevasi täällä tiettyä tarkoitusta varten.

Olemme sopineet joitakin asioita jo ennen syntymäämme. Meillä kaikilla on SIELUN tehtävä maailmassa. Oletko jo etsinyt omasi? Tunnistat sielun kutsusi siitä, että sydämessä tuntuu vahvalta nyt lukiessasi näitä sanoja. Sinulla saattaa itkettää tai jännittää. Jotkut ovat nähneet silmissään kultaisen valon hohtavan tekstini takaa. Tapahtuuko näin Sinulle?

Jos tunnet sisäisen kutsun, liittyisitkö Rakkaudentähden Heimon jäseneksi?


Pyysit kokemuksia Rakkaudentähdestä.

Aluksi: mietin, miten paljon henkisistä asioista kertominen, lukeminen, tiedottaminen on muuttunut sen jälkeen, kun minut ohjattiin henkiselle tielle 1983. Silloin tieto oli hyvin, hyvin salaista ja salamyhkäistä. Tuntui, ettei "tavallinen kuolevainen" ollut sovelias saamaan tietoa. Se myös esitettiin siinä muodossa, että se meni untuvikon pään yli että humahti.

Muistatko, kun tavattiin ensimmäisen kerran Albertinkadulla pienen liikkeen takahuoneessa, jossa teit tulkintoja? Ajattelin sinua kuunnellesani miten ihmeellistä on, että kerrot asioista niin selkeästi. Ei ollut mitään salakieltä. Kaikkea kertomaasi en enään muista tunsin vain suurta rauhaa ja sydämen lämpöä.

Tuon ensi tapaamisen jälkeen olet edennyt aivan huimasti ja miten paljon Rakkaudentähti onkaan muuttunut. Kaikki tieto mitä kanavoit meille muille luettavaksi ja kuunneltavaksi on niin Puhdasta Valoa ja Suurta Rakkautta. On todella ihmeellistä ja onnellista olla mukana näissä valtavissa henkisissä muutoksissa.
Olen tavattoman kiitollinen Sinulle kaikesta siitä tiedosta mitä kauttasi tulee ja minkä jaat meille muille,

Rakkain terveisin Katariina

.. Koska tuon helmikuisen aurinkoisen päivän jälkeen on tapahtunut hyvin paljon ja olen nähnyt monen ihmisen avautuvan ja kasvavan kauniisti valossa, voin luvata Sinulle, että oma henkinen polkusi lähtee uusiin taajuuksiin, kun kuuntelet sielusi johdatusta. Minä en tee työtä puolestasi, Sinulla on avaimet löytää itsestäsi vastaukset, jotka olet ottanut mukaan matkalle jo ennen syntymääsi. Minulla on kyky muistuttaa Sinua näistä!

Kun liityt Yhdistyksen Heimojäseneksi, annat meille toimintamme kannatuslahjaksi 40 euroa. Me annamme Sinulle välittömän tukemme. Ensimmäiseksi tarkistat perustat kuntoon ja sitten pääset rakentamaan valokanavaa entistä voimakkaammalle taajuudelle omassa tahdissasi.

Liittymislahjaksi annan sinulle 12 testattua ideaa arjen valotyöhön ja ilmainen opas: Näin maadoitut ja pidät huolen juuristasi. (mitä syvemmällä juuret, sen korkeammalla latva) Tarjoan tiedon säköpostin välityksellä sopivina palasina noin yhden PDF- kurssipostin kerran viikossa. Ja jokaisen postin jälkeen voit ottaa vastaan kaukohoidon.

Lisäksi saat ilmaiset:

5 Kanavointia Atlantikselta -verkkokurssin sekä 12 kk koulutuksen selväaisteista, niiden kehittymisestä ja virittämisestä suojatulle valon taajuudelle.

Pääset mukaan valotyöryhmäämme ja alat seurata universumin energiataajuuksia. Täytä alla olevasta linkistä liittymislomake ja saat meiltä heti ensimmäisen sähköpostin, jossa on ensimmäinen tietopakettisi valonmatkalle ja maksutiedot. Oletko valmis?

Liity Yhdistyksen Heimoon tästä!

Liity HEIMOJÄSENEKSI, pääset mukaan aivan oikeaan Valontyöhön. Valotyökohteemme on koko tämä Maa-planeetta ja sen ylösnousemusprosessi. Teemme erittäin mielenkiintoista projektia Amazonin Alkuperäiskansojen parissa. Liittymällä Heimoon sidot todellisen valositeen myös Amazonin intiaanien pyhään tietoisuuteen.

Rakkaudentähti Ry sielun näkökulmasta:

 • Tahdot elää pysyvässä Rakkauden ja Valon virtauksessa
 • Tahdot tehdä aitoa ja oikeaa valotyötä auttamalla Amazonin metsän kansoja ja Maapalloa
 • Tahdot olla mukana vaikuttamassa Suomalaisen henkisen hemon syntymään ja herättämään vanhoja henkisen viisauden juuria, jotka on katkaistu meiltä viimeisten vuosisatojen aikana
 • Tahdot balanssin sisäisen ja ulkoisen maailmasi välillä
 • Tahdot niin syvän yhteyden omalle lähteelle, enkelihin ja valon oppaisiin, kuin mahdollista
 • Tahdot oman henkisen potentiaalisi auki, kauniilla tavalla
 • Tahdot toteuttaa Sielun tehtävää ja kiinnittyä omalle polullesi, jolloin myös valo lisääntyy arjen tasolla
 • Tahdot työskennellä omassa rauhassa, omalla koneella, omalla ajallasi
 • Tahdot avautua turvallisesti ilman, että siitä seuraa liikaa draamaa lähipiirin kanssa

Liittymällä Rakkaudentähti Ry:n heimojäseneksi vastaat kyllä edellä oleviin toiveisiin ja otat vastaan vaivattoman väylän pitää yllä henkisiä virtauksia. Teet sen tärkeän ensimmäisen pienen askeleen. Elämäsi jumittuneet energiat lähtevät käyntiin, kun kuuntelet Sielun kutsua. Mikäli tunnet sydämessäsi, että tämä on sinulle, liity mukaan jo tänään!

 • Käyttämällä 5-15 minuttia viikossa tarjoamiimme asioihin olet jo mukana valovirtauksessa ja aktivoit värähtelysi pysyvästi korkeammalle taajuudelle
 • Lähettämämme jäsenkirjeen kautta virityt valon taajuuksille myös ajatusmaailmassa, jolloin henkinen kehitys mahdollistuu, värähtelytasosi kohoaa hiljalleen ja omaksut omien sisäisten prosessien kautta uusia asioita. Vuonna 2020 käsittelemme, puhdistamme ja vahvistamme selväaisteja
 • Jäsenposteissa on mm. Kuukalenteri aina seuraavalle kuukaudelle. Kuukalenteri kertoo Sinulle täsmälleen, mihin aikaan kuukaudesta on hyvä tehdä henkiset harjoitukset, milloin maadoittaa, milloin puhdistaa ja milloin annetaan valon nostaa meidät uusiin sfääreihin
 • Tämän lisäksi saat täysin konkreettisia keinoja, miten omassa arjessa (siellä missä on sieluntehtäväsi keskipiste) toimimalla voit muuttaa elämäsi energiaa yhä vain korkeampaan värähtelyyn

Anu on huikea parantaja ja ällistyttävä henkimaailman kanava. Minutkin kouluttanut tulkitsijasta näkijäksi ja hoitajasta parantajaksi... Sini Sieppi, Blue Angel Tarot!

YHDISTYS:

– Toimimme yhdistyksenä, koska emme tavoittele taloudellista voittoa.

- Rakkaudentähden vuosittainen toiminnan tulos mitataan uusien valotyöntekijöiden kasvavan verkoston laajentumisesta ja tyytyväisten asiakkaiden onnellisesta palautteesta, jota julkaisemme verkkosivuilla ja uutiskirjeissä.

- Liittymällä osaksi valoryhmäämme, olet todellisessa yhteydessä henkimaailman auttajien kanssa.

– Osallistumalla ryhmään saat monen sadan valotyöntekijän ja soturin tuen henkiselle kasvulle, omille prosesseille ja myös meditaatiossa valokanavan ylläpitämiselle.

-Yleistä tietoa löytyy helposti netistä ja kirjoista. Keskitymme välittämään kanavoituna ainutlaatuista syventävää ymmärrystä, jota on vaikea saada käsille missään muualla.

– Rakkaudentähdessä opetamme vain sitä, minkä itse elämme todeksi.

– Valokanavamme on kestänyt monet myrskyt ja koettelemukset. Se on testatusti turvallinen, luotettava ja tehokas.

– Ympärilläsi on aidosti osaavien auttajien elävä tuki ja henkinen läsnäolo. Elävät henkiset juuremme ulottuvat Amazonin sademetsään asti.

-Rakkaudentähdessä Sinä kasvatat omia maagisia voimiasi helppojen harjoitusten avulla

Kyllä, Liityn Yhdistyksen Heimojäseneksi

Anu Heinineva on voimakas hengen nainen.

Rakkaudentähti on väsymättä tuonut valoa Suomen hiljaiseen, jopa vaiettuun hengenelämään ja antanut shamanistisen ensikosketuksen eittämättä vaikka kuinka monelle ihmiselle. Tulkitsijana Anu on paras, jonka tunnen, tarot-luennat ulottuvat syvälle ja korkealle ja resonoivat totuutta ja opetuksia mielessä kauan luennan jälkeen. Rukousnauhoista näkee pelkästä kauluksesta pilkottavasta vilauksesta, kuka niille on kosketuksensa antanut, sillä ne erottaa kaikista muista täysin selkeästi. Anulla on ihmeellinen suhde kiviin ja kasveihin, sillä ne tuntuvat puhuvan hänelle ja kertovan itse, kuinka ja miten haluavat tulla palvelemaan ihmisiä hänen käsiensä kautta. Parasta kaikista on kuitenkin Anun itsensä sydän. Sydämellisempää, tarkkanäköisempää, suorempaa ja empaattisempaa ihmistä saa hakea, eikä siltikään löydä. Rakastan Anua sydämeni pohjasta ja rakastan hänen työtään Rakkaudentähdessä, sillä sitä kautta olen löytänyt myös oman kosketukseni shamanismiin ja syventänyt luontoyhteyttäni muun muassa kesäkurssilla, jossa luontoyhteydestä opetettiin monipuolisesti.

Ystävällisin terveisin Deva Valosana, Arktisen Heimon johtaja ja tuotekehittäjä

Rakkaudentähti Ry

Kalasatamantie 8, 95220 Simoniemi, Simo
Finland

LIKE TWEET FORWARD