Le Weekly News est là !

Chaque vendredi, CCIFA Weekly News vous propose le meilleur du meilleur de la semaineÇdo të premte, CCIFA Weekly News ju prezanton me ngjarjet më të rëndësishme të javës /Every Friday, CCIFA Weekly News offers you the best of the best of the week.

ACTUS CHAMBRE

EVENTS NOT TO BE MISSED!

Registered participants from Albania

CCI France Albanie (The Chairman accompanied by several companies members)

  • Frutis.al
  • Epitech Albania
  • ​IBS shpk​
  • ​Sun Trust Broker Insurance Sha​
  • Green Technologies
  • Mei Realty
  • Renault dhe Dacia- Auto MITA
  • Kallfa Sh.p.k
  • others to be confirmed...

CCI Tirana (The Chairman accompanied by several companies)

AIDA   (Accompanied by several companies)

​UCCIAL​   (Accompanied by several companies) 

Up to now, we have companies form Greece, Cyprus, Albania, Macedonia and Serbia that have registered, plus our event partners. You can find their profiles here : http://francebalkansforum18.talkb2b.net/    ​

-        Deadline for registering has been postponed to end of April !

Register Here !

Flet Julien Roche

Per here te pare biznesmeni i mirenjohur francez Julien Roche tregon ne nje interviste ekskluzive zanafillat e lidhjes se tij me Shqiperine para renies se rregjimit te meparshem dhe deri ne ditet e sotme, te cilat e gjejne edhe me nenshtetesi shqiptare.  Me emocione ne kete bisede ai zbuloi me 3 maj 2018 ne vilen e tij ne Golem, Durres, te gjithe rrugetimin prej gati 4 dekadash, qe shtrihet ne shume plane te punes dhe jetes se nje francezi qe eshte 'ngulur' ne Shqiperi. 

Vecanerisht me krenari flet mbi perpjekjet qe ka bere per marredhenie sa te mira franko- shqiptare. 
Por per te populli shqiptar eshte 'eksepsional'. Pyetjes si ndjehesh ne mes tij i pergjigjet me te qeshur: "Po une jam prej kohesh qytetar shqiptar"

Se shpejti intervista e plote...

A bientôt l’Interview avec Julien Roche, le Président de la CCI France-Albanie  

Nga Genc Mlloja                                                            Senior Diplomatic Editor/Albanian Daily News

ACTUS MEMBRE

Ftesë për pjesëmarrje në "Forumin e Kompanive" në Epitech

Në kuadër të modelit pedagogjik të krijuar nga Epitech, ku çdo student duhet të përfshihet për një periudhë 4 deri në 6 mujore në internshipe në kompanitë më të mira kombëtare dhe ndërkombëtare, kemi dëshirën t’ju ftojmë në eventin më të rëndësishëm të vitit për studentët e Epitech, "Forumin e Kompanive". 

Eventi do të zhvillohet ditën e premte, më datë 11 maj 2018, prej orës 14:00 deri në orën 17:00.                                                                                                                                      Për  rezervime: info@ccifa.al / Ftesa bashkangjitur

Takohuni me profesionistët e rinj në kompaninë ALBESOL !

Në kuadër të Javës Shqiptare të Aftësive - Albanian Skills Week 2018, do të bëhet një vizitë në linjën e prodhimit të çelave të tensionit të mesëm SM6 në kompaninë Albesol Sh.p.k. Kjo vizitë demonstron një shembull të mirë dhe real se si gjenerata e re është duke punuar në këtë fushë si dhe rëndësinë që ka arsimi dhe formimi profesional në punësimin e tyre. Aktiviteti mbështetet nga Schneider Electric dhe Albesol. Aktiviteti do të mbahet datë 9 Maj, 2018 prej orës 14:00 deri në 15:00, në ambientet e Albesol Shpk.

Për rezervime: info@ccifa.al

Partenariat Industriel !

UNIVERS PHARMA - YOUR HEALTH PARTNER

UPH Univers Pharma SA, Swiss pharmaceutical distributor, with headquarters in Geneva. Our organization specialized in the distribution of pharmaceutical products.

You can count on thirty years of experience and knowledge of our managers in the health area as well as our team of representatives specializing in the European, American and Asian markets.

Read More

Demande de sponsoring- Itinéraire d'un officier français du Front d'Orient en Albanie en 1918

Témoignage photographique unique sur la Première Guerre Mondiale : la vie d’un soldat sur le Front d’Orient en 1918.

Pour mener à terme la parution de ce livre de photos, on a besoin d’aide pour réaliser ce bel ouvrage. Pour cela, on a constitué un cagnotte sur leetchi, dont voici le lien :

https://www.leetchi.com/c/itineraire-dun-officier-francais-en-albanie-sur-le-front-dorient-1918

Les quatre actus à ne pas manquer cette semaine.Four news not to be missed this week! 

European Commission praises Albanian economy Q1 performance

The European Commission has kept the projections for the Albanian economy unchanged during this year and the next one, at 3.8% and 4.2% respectively....

LIRE L'ARTICLE

Albanian insurers' end-March gross written premiums up 2.58%

The gross written premiums of Albanian insurers totaled 3.55 billion leks ($33.3 million/27.5 million euro) at the end of March, up 2.58% on the year...

LIRE L'ARTICLE

Albania to sell 12 bln leks (93.4 mln euro) of 6-mo, 1-yr T-bills on May 8

Albania's finance ministry said it will offer a total of 12 billion leks ($112.4 million/93.4 million euro) worth of six-month and one-year Treasury bills at an auction on ...

LIRE L'ARTICLE

Albanians' average monthly salary increases by 7 pct in 2017

Average monthly salary in Albania during 2017 reached about 49,000 ALL (around 460 U.S. dollars), an increase of about 7 percent over 2016...

LIRE L'ARTICLE

Numbers of the Month: Our global Network

Being a member of the French-Albanian Chamber of Commerce of Albania is having access to local events and services but also being part of the Global Network of the French Chambers of Commerce abroad (CCI FI).


90 

Countries with CCI FA presence


120 

French Chambers of Commerce outside of France


1165 

Employees ready to help


4306

  Events last year


34 844 

Member Companies

ee

ee

ee

ee

​Nous remercions nos partenaires!

Falënderojmë partnerët tanë!

LE PIRATAGE, LA DUPLICATION ET L’ENVOI GRATUIT A D’AUTRES CORRESPONDANTS QUE LES SEULS ABONNES DE CCI FA WEEKLY NEWS PEUVENT REMETTRE EN CAUSE SON EXISTENCE MEME. MERCI DE VOTRE COMPREHENSION SUR CE POINT.

Facebook Instagram Website

ccifa.al

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998 /+355 80 87 168
e-mail: info@ccifa.al