Nieuwsbrief nr. 3

08/04/2018

Dag Anamma-lovers,

Hier zijn we dan, iets later dan gepland, met een 3de update over het reilen en zeilen binnen Anamma. Main topics van deze nieuwsbrief zijn Copacobana Festival en het Copa Café. Daarnaast nog enkele kleine updates, geniet er van!

Copacobana Festival 2018

DAGEN UREN MINUTEN SECONDEN

Opwarmingsfeest 22/04

Zondag 22/04 warmen we met alle mogelijke vrijwilligers van Copacobana Festival op. We komen nog eens allemaal samen om bingo te spelen, te kaarten, een babbeltje te slaan, banden te smeden, plannen uit te denken en zoveel meer. Lekker opwarmen doen we vanaf 14u met taart, eclairs en koffie. Verwacht je dus maar aan een aangename gedateerde middag. We hopen dat je erbij kan zijn! Had je je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan nog snel in via deze link!

Kick-off 2.0

We merken dat er toch wat belangstelling is voor de kick-off momenten (ja, we werken nog steeds aan een nieuwe naam 🙄). Op 26 maart kwamen alle werkgroepen aan het woord om een stand van zaken mee te geven. We proberen deze 'kick-off' momenten aan te houden om zo duidelijker te communiceren en iedereen op de hoogte te houden.

Inschrijven - inschrijven - inschrijven

Op 15 april starten we onze wereldwijde campagne om vrijwilligers te ronselen voor Copacobana Festival. Vrijwilligers doen daar alles! Fantastisch toch? We willen bij deze dan ook vragen om alle onze vrijwilligerscommunicatie te delen met al degen die je liefhebt, je dierbaren, je kennissen en misschien zelf je familie! Maar bovenal vergeet jezelf niet in te schrijven en het festival mogelijk te maken! Inschrijven kan via deze link.

Denk jij dat we de vrijwilligerswerking nog veel kunnen verbeteren? Heb je goede ideeën om onze vrijwilligers nog meer te engageren? Neem dan zeker een contact op met jochen@anamma.be.

Doe-dagen

Doe-dagen zijn altijd de plezantste dagen voor Copacobana Festival. Je kan er eigenhandig je eigen touch geven aan Copacobana Festival. Laat je creativiteit de vrije loop. Bepaal zelf hoe een bepaald deel van Copacobana Festival er uit ziet door te timmeren, vijzen, naaien, schilderen, ontwerpen of te knutselen.  Ook voor zij die helemaal geen zin hebben hun creativiteit de vrije loop te laten gaan zijn er zeker zaken te doen. 

Op volgende data kan je ons al komen helpen (hier kunnen nog dagen aan toegevoegd worden zie Facebook):

  • 15/04 = Doe-dag
  • 19&20/05 = Doe-dag
  • 26&27/05 = Doe-dag
  • 16&17/06 = Magazijn klaarmaken + start opbouw Copacobana Festival

We starten elke Doe-dag rond 10 en uur en eindigen rond 18 uur. Deze uren zijn uiteraard variabel. We kondigen dit zeker nog eens aan via de vrijwilligers Facebook pagina. Het adres is Heiveldstraat 177 in Sint-Amandsberg. Als je hierover vragen hebt, mag je altijd mailen naar inkleding@copacobana.be. Hopelijk tot dan!

De affiche is er!

Laura Ginneberge weet ons ieder jaar weer te verbazen. Ook dit jaar hebben we dankzij haar een prachtige affiche. Zelf een affiche ophangen? Dat kan, we hebben zelf een heuse affichewedstrijd. info over de wedstrijd en afhaalpunten.

Fan van Laura haar werk? Breng zeker een bezoekje aan haar site: http://laura.ginneberge.com/

Van Copa Café naar Villa Anamma!

Iets minder goed nieuws hebben we over het Copa Café. Als donderslag bij heldere hemel kregen we te horen dat de bestemmingswijziging van het gebouw waarin het Copa Café zich bevindt, niet wordt goedgekeurd. We waren het Copa Café gestart onder een pop-up regeling en simultaan waren alle zaken in gang gezet om de bestemming van het pand te laten wijzigen van bureel naar horeca. Helaas genoeg is er roet in het eten gegooid geweest (voor de tweede maal) en is deze bestemmingswijziging mislukt. Jammer, maar helaas. 

Maar we zouden vzw Anamma niet zijn mochten we niet al een oplossing achter de hand hebben. Je weet het of je weet het niet, maar sinds enige tijd zijn we bezig met het voormalige Carelshof in een fris jasje te steken. We waren/zijn van plan om daar evenementen te organiseren (wat nog steeds tot de plannen behoort), maar deze plotse verandering in het Copa Café zorgt er voor dat we eerder dan voorzien Villa Anamma zullen intrekken. 

Wat het concept betreft zal er niet danig veel veranderen, maar zullen er enkele kleine aanpassingen gebeuren. Dit heeft ook te maken met het vertrek van onze chef Jasper. We willen hem vanuit vzw Anamma graag bedanken voor de inzet die hij heeft getoond in de maanden dat hij als chef zijn stempel heeft gedrukt op het Copa Café. Als vervanger voor Jasper verwelkomen we Lisa. Zij zal op haar beurt haar creativiteit loslaten op Villa Anamma en op het eten dat de keuken zal uitgaan. Veel succes Lisa!

Nieuwe kaart, nieuwe locatie. Kom dat zien, kom dat proeven vanaf ... Nu nog in het Copa Café, binnenkort in Villa Anamma.

Wat het Copa Café (Heiveldstraat 177) betreft wordt dit nu ingevuld als vergader-, bijeenkomstruimte voor iedereen van vzw Anamma en om leveranciers en zo te zien. Het blijft als het ware de broedplaats van al onze creatieve ideeën. Uiteraard hopen we hier ooit nog terug te komen!

Heb jezelf nog leuke/goede ideeën voor in Villa Anamma of wil je graag mee nadenken over hoe het beter zou kunnen? Kom eens langs en leg je ei! Of stuur een mailtje naar postvan@anamma.be.

Kom eens langs!

Zin om deel uit te maken van Anamma? Of van een van de delen van Anamma, maar weet je niet goed wat je kan doen? Kom eens langs in ons clubhuisje in de Heiveldstraat op nummer 177 of stuur een mailtje naar postvan@anamma.be. 

Korte agenda samenvatting:
22/04 = opwarmingsfeest
Doe-dagen = zie hierboven (& Facebook)
29-30/06 & 1/07 = Copacopbana Festival
17-18-19/08 = DIHP

Peace out and lots of Anamma love.

‼️⚠️ Stuur deze mail zeker door naar mensen waarvan je denkt dat ze ook op de hoogte willen zijn van het gebeuren van vzw Anamma. Of stuur ze deze link door: http://www.anamma.be/subscribe. Laat ze weten dat de nieuwsbrief bestaat. ⚠️‼️

VZW ANAMMA

Ledestraat 38

9040 Sint-Amandsberg

postvan@anamma.be

www.anamma.be

SHARE TWEET FORWARD
MailerLite