Prikaži u pretraživaču

Za ovaj Newsletter sam se lomila oko dva naslova i nekako je pobedio ovaj koji govori da Pomoć neće stići naspram onog koji poručuje da Nije kako smo planirali.

To su lekcije koje sam skupo platila ali zato želim da ih vama dam sasvim besplatno.

Kada kažem da pomoć neće stići, želim da ti kažem nešto što verovatno znaš-  sve moraš sam. Od tebe zavisi i mnogo toga je u tvojim rukama. 

Verujem da nekima ne zvuči optimistično dok se drugi u fazonu- bravo Nevena, baš si mi otrkila Ameriku, sa sve dozom ironije.

Cilj ovog upozorenja je da ti i danas poručim da je sve do tebe i da što manje čekaš da ti neko nešto da, dalje ćeš dogurati.

Ali, nikako ne poručujem da ne tražiš, da ne kopaš rukama i nogama i da vičeš kada nešto želiš.

U vezi sa svim ovim i jeste poklon koji sam vam poslala pre sad već više od dve nedelje. 

U vezi sa svim ovim i jesu svi vaši mailovi kada me pitate šta i kako. 

Pomoć neće stići onima koji je ne traže i pomoć ne može doći do onoga koji se krije. 

Lutriju ne možeš da dobiješ ako je ne igraš.  

A ove godine je Zelena lutrija i pomerena. Da nije, već bi mi neki od vas javili kako su izvučeni! Ali, sačekaćemo još mesec dana!

I to je nešto što nije kako smo planirali. Ali, dolazim do boljih ideja upravo zbog toga. 

Možda dobijem na vremenu da vam pripremim sadržaj koji vam dodatno može koristiti, i to može da bude dobar plus.

Planirala da svoj rođendan sledećeg meseca, proslavim na jednoj konferenciji, koja se na kraju neće održati. Ali je umesto nje, bila online konferencija prošle subote i došla mi je u najboljem mogućem trenutku!

Pa opet neke stvari koje smo planirali a poremetile su se, ispadnu mnogo bolje. Jer je pitanje da li bih uspela da odem na tu u San Dijegu. 

Ne bi bilo fer a da se ne pohvalim da sam i dalje aktivna u onom 90- dnevnom Challenge- u koji sam vam pominjala. Nekoliko vas mi je javilo da se pridružilo i to me baš raduje! Istina je da ne briliram svaki dan, ali i da sam mnogo napredovala. Defintivno svaki dan pijem mnogo više tečnosti i aktivna sam svaki dan. Iako je izazov počeo pre više od mesec dana, i dalje nije kasno da postanete deo njega. Ništa ne košta a mnogo donosi :)

I tako sam neko jutro trčala a u suret mi je išao drugi trkač, stariji čovek, bez majice i u roze patikama. Ono što sam istog momenta pomislila je kako veliko bogatstvo živeti ovde upravo ta odvojenost od tuđeg mišljenja i komentara drugih ljudi. Niti njega zanimam ja, niti mene zanima on, niti postoji mišljenje između nas dvoje. Svako svojim putem. 

Planirala sam da vam pišem svake srede ali jučerašnja sreda je nekako ispala iz koloseka. A to opet može da bude super za nekoga kome ovaj mail danas dolazi u pravom momentu, a juče možda ne bi bio. 

Da se ne lažemo, ni sadržaj juče ne bi bio isti kao danas, jer uvek volim nešto da promenim :)

U svakom slučaju, nastavljamo sa snovima. Ovim dana ću vas opet proveriti gde ste zapeli, vi koji ste u januaru primili novogodišnji poklon. 

Isto tako, još jednom želim da znate da sam tu da vam pomognem. 

Hvala svima koji su mi poslali svoje odgovore na 8 ključnih pitanja u vezi sa ostvarenjima američkih snova. 

Kako želim da sadržaj kreiram prema vašim potrebama, to i jeste način da mi ukažete na ono što nedostaje. 

Do kraja nedelje stiže tekst o porezima u Americi i radujem se što će sada i vama mnoge stvari biti jasnije.  

Uzdravlje dragi ljudi!

Nevena

Blog Američki San

United States

facebook instagram email

Ovaj email dobio si jer si se prijavio na blogu Američki san.

Nisi bio ti? Odjavi se ovde.
MailerLite