Paverpol Nieuwsbrief | juli 2020 Bekijk de nieuwsbrief in je browser
MAAK & WIN FACEBOOK ACTIE
Maak je eigen bikinivrouwtje
en win een Livera-bon!

Op 5 juli is het Nationale Bikinidag. Nu we massaal vakantie in eigen land vieren, dagen we je creativiteit graag uit! Maak je ook zo’n leuk bikinivrouwtje, dan maak je kans op een Livera-cadeaubon van 25 euro!

Meedoen is heel eenvoudig! Ga aan de slag met Paverpol en creëer je eigen bikinivrouwtje. Dik, dun, groot of klein, alles is natuurlijk mogelijk, want geen een vrouw is gelijk. Deel jouw werk vervolgens op onze Facebook pagina met de hashtags #paverpol #bikinitijd. Je maakt dan kans op de Livera-bon. Daarvan kun je, juist 😊, weer een heel leuke bikini kopen! We verloten de Livera-bon onder alle deelnemers en maken op 31 juli de winnaar bekend.

DEEL OP FACEBOOK

Word een echte Paverpol kenner

De Paverpol trainingen zijn onlangs weer gestart. Daarmee word je een echte Paverpol-kenner en leer je alle ins en outs van onze producten. 

De trainingen zijn kleinschalig, met maximaal 2 personen tegelijk en dus alle aandacht voor jou! De kosten voor 2 personen, 2 dagen achter elkaar bedragen € 140,- p.p. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om één trainingsdag te volgen en/of om alleen te komen. Je bent vrij om zelf de data te kiezen.

De Paverpol Trainingsdagen worden verzorgd door Jossy de Roode. Met 25 jaar ervaring is zij een regelrechte Paverpol specialist. Meer informatie vind je op onze website. Daar kun je je ook aanmelden.

MEER INFO EN AANMELDEN

Hoe te werken met Paverpol?

Regelmatig krijgen we vragen over onze producten. Natuurlijk leer je hierover het meest tijdens een Paverpol workshop of de Paverpol Trainingsdagen. Maar we helpen je graag op weg. Op onze website vind je van al onze producten een korte werkbeschrijving. Genoeg om zelf op ontdekking te gaan. En denk ook eens aan één van onze boeken. Deze zijn leerzaam en staan boordevol inspiratie!

Gezien op Facebook

We vielen direct voor deze zonnebloem van Jane Meier Blowes uit Canada. En met ons heel veel anderen. Leuk idee! Wie volgt? 

We zien je foto graag terug op onze Facebook-pagina’s!

PAVERPOL WEBSHOP
Onze ideeën voor deze tijd van het jaar
Bedankt juf

Aan het einde van het schooljaar

€ 2,50
SHOP NU
Mooi gezicht

Tover(t) een lach op je kunst

€ 1,95 € 3,90
SHOP NU
Leesvoer

Geen roman, wél veel inspiratie

€ 13,50 € 18,30
SHOP NU

Burgh-Haamstede  - Paverpol workshops
Jossy de Roode heet je welkom in Studio Josefine Art. De workshops zijn (corona-)kleinschalig. Dat houdt in, maximaal 2 personen. Inderdaad, dat lijkt bijna een privé-workshops.

Kijk even op de website van Studio Josefine Art en zie de mogelijkheden.

Noordwijk - Afrit24
Vanaf september gaan we weer starten met de open workshops! Ons atelier is 90 m2 dus genoeg ruimte om op 1,5 meter afstand een leuke workshop te volgen.

Tijdens de workshop voor een hele dag maak je een groot beeld van Paverpol in combinatie met textiel, Artstone en/of Paversand. Tijdens de avond workshop kun je ook een kleiner beeld maken van ongeveer 25 cm. Het is ook mogelijk de leuke Beach House vissen te maken. Tijdens de dag workshop maak je er 3, tijdens de avond workshop maak je 1 kleine en 1 grote vis. De open workshops zijn gepland op:

  • Vr 18 sept: 9.30 – 16.00 u € 65,-- incl. lunch – Groot Beeld
  • Zat 19 sept: 9.30 – 16.00 u € 65,-- incl lunch – Groot Beeld
  • Di 29 sept: 19.00 – 22.30 u € 39,50 - Klein Kunstwerk

Bij Afrit24 kun je ook vanaf 4 personen en maximaal 12 personen een privé workshop boeken. Heb je een gezellige vriendinnen dag, familieweekend of zoek je een uitje met collega’s of de personeelsvereniging? In ons gezellige atelier wordt het altijd een succes. Inschrijven en verder informatie kan via de website www.afrit24.nl maar je kunt voor informatie ook altijd contact opnemen met Séline 06-12970112 of info@afrit24.nl

Paverpol International

Ambachtsweg 21
4421 SK KAPELLE
Nederland

service@paverpol.com
www.paverpol.com

facebook

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief, of omdat je iets bij ons hebt besteld.

Afmelden