Golfen in Zeeland, waar rust uw beste partner is !

Yes ...Het is eindelijk zover. Veiligheids Regio Zeeland heeft besloten dat vanaf 15 mei de Zeeuwse Hotels hun deuren weer mogen openen. Tevens kregen we afgelopen week van de Zeeuwse golfcourses het bericht dat er weer tee tijden gereserveerd kunnen worden. Alle golfcourses volgen de richtlijnen van de NGF. 

Wij zijn er erg blij mee en hopen snel weer over te kunnen gaan op het "nieuwe normaal".  Ons restaurant is, in combinatie met een hotelovernachting, geopend en bij mooi weer kunt u gebruik maken van onze terrassen. We hebben er veel zin in om weer voor u aan de slag te gaan, 

In ons restaurant houden we ons aan de "social distancing" zoals voorgeschreven door RIVM en voor de hotel accommodatie hebben we ook te maken met wat beperkingen. Dit is allemaal omschreven in ons Corona Protocol.

We mogen u dus weer verwelkomen, ook met Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie. Wij en de Zeeuwse golfcourses kijken uit naar uw komst! 

Uit Belgie? 

Voor onze Belgische gasten geldt dat ze nog even geduld moeten hebben ivm de Lock Down, maar we rekenen op uw komst, hou vol ! 

Bezoek onze website "Golfen in Zeeland"

Golf Arrangement 2 dgs

  • 1 x Overnachting &¬†Ontbijt
  • 1 x 4 gangen Zeeuws menu¬†¬†
  • 18 holes golf¬†¬†Grevelingenhout

Boek hier vanaf ‚ā¨ 160,- pp

Golf Arrangement 3 dgs

Boek hier vanaf ‚ā¨ 309,- pp

Golf Arrangement 2 dgs PLUS

  • 1 x Overnachting &¬†Ontbijt
  • 1 x 4 gangen Zeeuws menu¬†
  • 18 holes¬†¬†Grevelingenhout¬†& 18 holes¬†Goese Golf
Boek hier uw Golf Arrangement 2 dgs PLUS vanaf ‚ā¨ 215,- pp

Golfbreak in Zeeland op de mooiste Golf Courses

Voor een golfarrangement met meerdere overnachtingen kunt u twee of meer golfbanen selecteren voor uw ultieme golfweekend in Zeeland. De golfarrangementen van Hostellerie Schuddebeurs zijn mogelijk in combinatie met de volgende Zeeuwse golfbanen: Grevelingenhout te Bruinisse, Goese Golf te Goes, Domburgsche Golfclub te Domburg, GC Reyemerswael te Reyemerwael en GC Cromstrijen te Numansdorp (Zuid-Holland). Allemaal banen met een NGF A status en op leadingcourses geclassificeerd als de beste golfbanen in Zeeland. Wij reserveren voor u de gewenste teetijden, maar wel op basis van beschikbaarheid. 

HEEFT U EEN VRAAG

Heeft u vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Wij beantwoorden deze graag. Bel of mail ons: 

Hostellerie Schuddebeurs

info@schuddebeurs.nl

+31 (0)111 - 415651

https://www.schuddebeurs.nl

SHARE TWEET FORWARD