Etkö näe kuvia? Klikkaa tästä...

JÄRJESTÖTIEDOTE

4 / 2019 joulukuu

Järjestöpalveluja (linkki nettisivuille)

Varaa tiloja, Hae avustuksia, Lainaa välineitä, Tilaa monistus- ja taittopalveluja

Sisältö

  • Uusia työntekijöitä kumppanuusyksikössä
  • Kumppanuusglögit 10.12.2019
  • Toiminta- ja palkkausavustusennakot 2020
  • Muutoksia avustusten sähköisessä haussa
  • Helsingin Nuorisoyhteistyö Helsinki-Team ry
  • Operaatio Pulssi!

Uusia työntekijäitä kumppanuusyksikössä

Liisa Remes, suunnittelija

Liisa siirtyi kumppanuusyksikköön töihin nuorisojärjestö Oranssin toiminnanjohtajan tehtävästä. Hän on ollut nuoresta asti mukana monenlaisessa yhdistystoiminnassa niin vapaaehtoisena, luottamushenkilönä kuin työntekijänäkin. Kumppanuusyksikön työssä häntä kiinnostaa se, miten kansalaisyhteiskunta ja kunta voivat tukea toisiaan sekä toimia yhdessä nuorisotyön kentällä.

Liisaan saa yhteyden puhelimen 09-31026783 ja 040-1209609 ja sähköpostin liisa.remes@hel.fi lisäksi myös Facebookissa Liisa Remes Nuorten Palvelut Kumppanuus.

Hanna Mikkonen, suunnittelija 31.5.2020 asti

Hanna siirtyi kumppanuusyksikköön nuorisopalvelujen ympäristötoiminnan nuorisotyöyksiköstä. Hannan aiempia työtehtäviä on läpileikannut osallisuus ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen ympäristö- ja luontokasvatuksen teemojen parissa. Kumppanuusyksikön työssä häntä kiinnostaa erityisesti aktivismin ja nuorten omaehtoisen toiminnan edistäminen yhdessä nuorten ryhmien kanssa.

Hannan tavoittaa puhelimitse 09-31089132 ja 041-5121774 ja sähköpostilla hanna.mikkonen@hel.fi.

Virpi Talasmäki on työlomalla 31.5.2020 asti.

Kumppanuusglögit

ti 10.12.2019 klo 15-17 Fredriksbergin ala-aulassa, Konepajankuja 1

Tarjolla on kuumaa glögiä, rapeita pipareita, tuoreita joulutorttuja, ajankohtaisia asioita ja kumppanuusyksikön väkeä.

TERVETULOA!

Avustukset

Toiminta- ja palkkausavustusennakot vuodelle 2020 – hae 15.12.2019 mennessä!

Toiminta- ja/tai palkkausavustusennakkoon ovat oikeutettuja ne yhdistykset, jotka saivat tälle vuodelle varsinaista toiminta- ja/tai palkkausavustusta. Ennakkoa voi saada enintään 50 % edellisen vuoden avustuksen määrästä.

Ennakkoa haetaan 15.12.2019 mennessä sähköisen asiointipalvelun kautta osoitteessa asiointi.hel.fi täyttämällä ja lähettämällä nuorisopalvelujen toiminta- ja palkkausavustusennakkolomakkeen. Hakemuksen viimeinen jättöpäivä sattui tänä vuonna sunnuntaiksi. Eli jos haluaa hakemusta jättäessä olla meihin yhteydessä, kannattaa hakemus jättää jo perjantaina 13.12. ennen klo 14.00.

Hakemuksen liitteeksi tarvitaan vuoden 2020 talousarvio ja toimintasuunnitelma. Mikäli olette hakeneet muita kaupungin avustuksia vuodelle 2020 tai meiltä vuoden 2020 loma-aikojen leiriavustusta ja liittäneet siinä yhteydessä vuoden 2020 toiminta- ja taloussuunnitelman jollekin hakemukselle, ei näitä tarvitse enää uudelleen liittää.

Lisätietoja avustuksista löytyy: www.hel.fi/nuorisonavustukset

Muutoksia avustusten sähköisessä haussa

Yhdistyksien rekisterinumerot poistuvat käytöstä

Rekisterinumeroiden tilalla käytetään jatkossa Y-tunnuksia. Patentti- ja rekisterihallitus on antanut kaikille yhdistyksille Y-tunnuksen automaattisesti. Jos yhdistyksellä oli jo ennestään Y-tunnus, sama tunnus säilyy.

Yhdistykselle annetut Y-tunnukset löytyvät yhdistysrekisteristä.

Katso-tunnistautuminen lakkaa toimimasta vuodenvaihteessa

Katso-tunnisteiden tilalla käytetään jatkossa yhdistyksen tunnistautumiseen väestörekisterikeskuksen ylläpitämää Suomi.fi-kirjautumista.

Lisätietoja ja ohjeita Suomi.fi-valtuuksien käyttöönottoon

Sähköinen avustusten haku

Avustusten hakujärjestelmän päivityksien takia vuoden 2020 ensimmäisessä hakemuksessa ei voi enää käyttää vanhoja hakemuksia uuden hakemuksen pohjana.

Ennakoita voi siis vielä hakea ”vanhanaikaisesti” kopioimalla vanha hakemus, mutta varsinaisia toiminta- ja palkkausavustuksia hakiessa ei vanhojen pohjien kopiointi enää toimi. Kun päivitettyyn järjestelmään on vuoden 2020 puolella tehty yksi hakemus, voi hakemuksia taas sen jälkeen kopioida entiseen malliin.

Helsingin Nuorisoyhteistyö Helsinki-Team ry

Helsingin Nuorisoyhteistyö Helsinki-Team ry:n vuosikokous pidettiin Töölön Kisahallissa 7.11.2019 ja yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin vuodelle 2020 Pääkaupunkiseudun Partiolaisten järjestökoordinaattori Riikka Nenonen. Riikka on vanha tuttu, sillä hän on toiminut puheenjohtajana aikaisemmin vuosien 2014-2016 ajan.

Hallitukseen valittiin lisäksi Jyrki Eräkorpi (Helsingin nuorten miesten kristillinen yhdistys ry), Pirjo Tolvanen (Kansallinen Lastenliitto - Helsingin piirijärjestö ry), Timo Katajamäki (Helsingin Nuoret Kotkat piirijärjestö ry), Iija Filén (Stadin Nuorisoseurat ry), Antti Nordin (SDPL:n Helsingin ja Uudenmaan piirijärjestö ry) ja Laura Sviili (Helsingin kokoomusnuoret ry) sekä varalle Petro Pynnönen (Luonto-Liiton Uudenaan piiri ry) ja Hilkka Korte (Pääkaupunkiseudun 4H).

Operaatio Pulssi!

on Helsingin kaupungin ja järjestöjen yhteinen toimintamalli, joka tuottaa matalan kynnyksen vapaa-ajan toimintaa 12–18-vuotiaille nuorille.

Pulssi tarjoaa maksuttomia kursseja, työpajoja ja tapahtumia, jotka on tuotettu yhdessä nuorten sekä alueen eri toimijoiden kanssa. Pulssin avulla nuoret pääsevät paitsi kokeilemaan erilaisia harrastuksia ja tapahtumia, myös ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan niitä yhdessä ammattilaisten kanssa.

Operaatio Pulssi! toimii useassa eri kaupunginosassa, haluaisitteko te olla toteuttamassa kanssamme vapaa-ajan toimintaa nuorille ja nuorten kanssa?

Osoitteessa www.pulssi.munstadi.fi/ löydät alueelliset sivustomme ja koordinaattoreiden yhteystiedot. Laita rohkeasti viestiä, niin suunnitellaan, miten voidaan tehdä yhdessä kivempaa Helsinkiä nuorille!

Helsingin kaupunki, Kulttuuri ja vapaa-aika, Nuorisopalvelut

Kumppanuusyksikkö

Käyntiosoite: Fredriksberg A, Konepajankuja 1, Helsinki 51
Postiosoite: PL 51400, 00099 Helsingin kaupunki
kansalaistoiminta@hel.fi
____________________________________
Osoitelähde: Avustusrekisteri

Unsubscribe

MailerLite