Beweeg jij voor de knop, of als deze is ingedrukt nu met werkende link

Spiegelkind

Move to Yourself your guide to be You

Jaren lang heb ik me bewogen nadat de knop was ingedrukt, en wat bedoel ik daar nou mee.

Dat ik het toe gelaten heb dat men dit kon doen door een bepaalde opmerking te plaatsen of handeling uit te voeren en ik er gelijk in mijn verdediging/masker overheen gooide.

Het gevoel kreeg dat ik er niet toe deed en dat ik het niet goed genoeg deed.

En 15 geleden besloot ik dat die knop anders bedient mocht gaan worden. 

Doordat de jongste anders was dan de gemiddelde doorsnee kinderen (volgens de maatschappij) ben ik mijn weg hierin gaan bewandelen om hem beter te begeleiden en te begrijpen en ik kwam er achter dat ik mezelf steeds meer ging begrijpen.

 

Ik was KLAAR met die continue vermoeidheid en de burn-out die ik zelf creëerde door alle ballen hoog te houden, het iedereen naar de zin te maken en mezelf daarbij totaal vergat.

En NU

Beweeg ik me voor dat de knop wordt ingedrukt, want ik herken de signalen, gedachte, gevoelens en overtuigingen  en kan handelen zodat de knop niet ingedrukt hoeft te worden.

Dus heb ik een afspraak gemaakt met Saskia van Time For Healing om helder te krijgen waar dit vandaan kwam en Saskia is  een zeer fijne collega waar ik altijd terecht kan met wat er beweegt in mijn proces, om me hier verder in te ontwikkelen. Want tja I Am Also Human!

En dit keer was het een sensitherapie die ze mocht toepassen om te zien waar het vandaan kwam want ik wist dat dit in mijn eigen jeugd terug te vinden was en heb contact gemaakt met mijn innerlijk kind.

We kwamen uit op de leeftijd van 21 jaar en kon gelijk plaatsen waar het mee te maken had omdat mijn vader toen overleden was, en ik van thuis meegekregen heb dat je niet moet miepen STERK zijn je schouders eronder en door.

Dus dat ik STERK moet zijn en ik niet ZWAK mag zijn. Altijd de controle houden waardoor ik mezelf onderdruk zet en het niet meer aan kan.

Wauw dit was weer verademend om te weten, en geeft ruimte en voelt lichter.

Zo dankbaar dat ik dit met Saskia heb mogen doen om de knop voor te blijven.

En van hieruit is het idee ontstaan om een Facebook groep te starten, Keep Moving tot Yourself  om voor de knop te blijven en alle stekkers in het goede stopcontact te steken.

Want Rust (innerlijke), en Harmonie  is waar ik wil in wil blijven bewegen.

En als er Mentale, Fysieke en Emotionele balans is, is er Zelfinzicht, Zelfrespect, Zelfvertrouwen en Zelfliefde!

En als dit resoneert met jou, als jij voor de knop wil blijven om je te Ontwikkelen klik dan op de button en join the group, move to be your guide!

 

 

Facebook Keep Moving to Yourself

Spiegelkind

j.vanhest@spiegelkind.info

0651140765

www.spiegelkind.info

MailerLite