Maar ik heb erg goed nieuws voor je :-) Lees het snel in onze email update. Bekijk in de browser.
DAT IS LANG GELEDEN...

We hebben goed nieuws en goed nieuws.

Laten we beginnen met het goede nieuws; we hebben weer sokken besteld om de voorraad aan te vullen.  En omdat je zo lang moest wachten hebben we geweldige kortingen op de luxe sokken! 

Superkorting

Uitverkoop korting op onze Luxe sokken:€ 8,99 naar € 5,99. Wees snel want de ‘luxe’ sok komt niet meer terug in het assortiment. 

De voorraad staat tijdelijk aangegeven onder de sok, wel zo handig. De Luxe sok heeft een extra 'ribbel' in de sok (uiteraard niet op de zool). Het geeft de sok een fraai uiterlijk.

Bestel luxe sokken
Nieuwe eigenaar

Ander goed nieuws: in september 2020, heeft Hans Breuker Feet This overgenomen van Martijn den Besten.

“Een geweldig en vooral spannend avontuur! Ik ben zelf fan van het eerste uur, koop al jaren de sokken en ik ben dus vereerd en dolblij dat ik wat liefde mag geven aan het merk,” aldus Hans Breuker.

Martijn: “Door mijn werkzaamheden bij werkplatform Maqqie kon ik Feet This niet de aandacht geven die het verdient. Met Hans Breuker aan het roer, een creatieve marketeer, denk ik dat het merk weer kan groeien en veel voeten blij kan maken.”

Feet This maakt zich op voor de toekomst. Met een grotere nadruk op de customer journeysocial media, nieuwsbrieven en, niet onbelangrijk, een goed gevulde voorraad… Ons doel is het bekendste sokkenmerk van Nederland te worden en jou als vaste klant de beste ervaring te bieden.

Koperbruin is nog op voorrraad...
Shoppen

We mixen en matchen onze sokkenkleuren met visueel prettige zaken zoals auto's, boten, kunst, architectuur en meer. Volg ons op Instagram en Facebook.

Bedankt voor je tijd en aandacht. Mocht je ideeën of suggesties hebben voor onze nieuwsbrief, social media of in het algemeen, horen we het graag! Stuur een mail naar info@feetthis.com of bel naar 020 261 94 05.

facebook instagram
Feet This

Ziederij 1, 1187 CP Amstelveen
Netherlands

Mochten we je hebben gemaild zonder je toestemming of ben je eerder uitgeschreven? Excuses daarvoor, je kunt je te allen tijden uitschrijven:

Schrijf me uit en meld me af.