LinkedIn byder også på det, vi alle holder af: relationer Ser mailen her underlig ud? Læs den i din browser i stedet.
Søndag den 6. oktober 2019
Note 86

Du og din virksomhed skal være så synlige som overhovedet muligt. Du ved det. Det er vitterligt en af mine vigtigste missioner. Altså at få dig og din virksomhed til at blive mere synlig. Så du kan blive hørt. 


Og ja, det betyder også, at jeg i de fleste tilfælde vil anbefale dig også at være aktiv på LinkedIn. For forretning er og bliver forretning. 


Jeg ved det. 


Du er måske ikke lige LinkedIn-typen. 


Eller også er du faktisk en LinkedIn-type, men ved bare overhovedet ikke, hvad du skal stille op med dig selv derovre på den lyseblå planet. 


Der er mange, der tror, at det kun er et socialt medie for alle slipsedrengene. Men det er ikke sandt - eller jo, slipsedrengene m/k er der også (og mange af dem er nogle af mine allerbedste netværkskontakter… stor vinker til dig, Thomas). 


Hør her. LinkedIn er i lige så høj grad et socialt medie for dig og mig, som Facebook er det. Og taler vi markedsføring og et ønske om at positionere dig som ekspert, så er LinkedIn i allerhøjeste grad det sociale medie, du skal fokusere på. 


Men mange har et akavet forhold til LinkedIn. Fordi det virker stift. For slipsedreng-agtigt (m/k). For meget business og for lidt menneske. Det hører jeg igen og igen. 


Æv. 


For LinkedIn har i den grad nogle kvaliteter, som hverken Facebook eller Instagram har. 


Det giver os i bund og grund en rigtig god mulighed for at klæde vores netværk på til at anbefale os, når de møder vores ideelle kundetype. Det er essensen af LinkedIn. 


Det er meget sjældent, at jeg ikke anbefaler LinkedIn. Det er sådan set kun i et eneste tilfælde: Hvis du lige nu har rigeligt med kunder og en stabil tilstrømning af nye kunder i din forretning. Så fungerer din markedsføring. Skidegodt. Så skal du blive ved med at gøre det, du allerede gør (LinkedIn eller ej). 


Det meste af min personlige markedsføringsindsats foregår på LinkedIn. Fordi jeg netværker med mennesker og er meget aktiv på denne platform. Og det anbefaler jeg i allerhøjeste grad også dig at gøre. 


Hvis du lige nu slet ikke ved, hvor du skal starte, eller hvordan du skal gøre på LinkedIn, så vil jeg hellere end gerne hjælpe dig. Vi hjælper allerede vores kunder på LinkedIn, og jeg hjælper også gerne dig - du er altid velkommen til at booke en introduktionssnak, så kan jeg blandt andet også præsentere dig for et LinkedIn-forløb for soloselvstændige, som jeg går og pusler lidt med.

P.s. Hov, det glemte jeg da helt: Skal vi ikke connecte ovre på LinkedIn? Det vil jeg virkelig gerne - find mig lige her (jeg glæder mig til at acceptere din anmodning).

Værsgo, du må gerne dele denne note med dit netværk. Og tak.
Ugens kundespot

Jeg er meget glad for den hjælp, jeg fik af Vibeke. Hun er skarp, velforberedt og meget inspirerende. Det er ikke sidste gang, jeg vil bruge hendes hjælp.

Kasper Fredholm

Én snak kan måske ændre alt.

Hvis du ikke aner, hvordan du skal skrive dine tekster, så de sælger dig og din virksomhed på en unik, ægte og personlig måde, så lad os tage en snak. Herefter kan vi beslutte, om vi er et godt match. Det kan være lige præcis den snak, der ændrer det hele for dig. Book en introduktionssnak lige her

instagram linkedin
Bureau by Storm

Indhold der får dine læsere til at sige ja tak

Du har modtaget denne note, da du har tilmeldt dig bureauets mailliste på bureaubystorm.dk. 

Afmeld dig listen