V kratkem zopet začnemo z Kundalini Rekijem; za vse s končanim USUI Reikijem

VESTE, DA SE ENERGIJA NIKJER NE KONČA? Seveda veste! In čudovita orodja, ki so nam na razpolago omogočajo večjo pretočnost in lažje premagovanje vsakdana!

Življenje ponuja vse, od radosti do žalosti, nihamo med temi obdobji in vendar se nam vsakič, ko že imamo del prehojene poti zadaj zdi, da smo obtičali na mestu. Da se nič ne dogaja. Ja, življenje je dinamično, od rojstva do smrti, polno vzponov in padcev, a vedno se najde rešitev. Zagon da gremo dalje, to vedno iščemo ! Morda je zopet čas, da spoznate nekaj novega in širite svoja obzorja znanja in delovanja!

Saj razumete princip; MANJ JE VEČ! 

 (manj časa, več energije = velik premik zavedanja)

Reiki je Božanska ljubezen, je del našega vsakdana v kateri lahko najdemo notranje zadovoljstvo sebe!

Na kratko; 

Decembra 2015 sem pričela učiti tudi Kundalini reiki. Sama sem ga testirala več kot dve leti in prav želela sem si doživeti rezultate drugih. Izobraževanje smo zaključili 25. maja lani na dan Mladosti!

Če na kratko strnem moje videnje in doživljanje skupine Kundalini. Poleg tega, da smo še skoraj vsak dan v stiku na "Viberju" so se stkale vezi, ki nam mnogo kateri dan polepšajo, ga nasmejijo, precej dogodkov je bilo vmes, kjer smo si kot skupina pomagale, pri zdravju, v službi, družinskih problemih,...

Skratka, gre za zelo učinkovit in napreden Reiki in punce uporabljajo večinoma še samo ta Reiki oz. še drugo vrsto Imara Reiki. Ker je učinkovit precej bolj kot Usui in hitrejši, nimajo potrebe po Usui.

Saj veste...rastemo in presegamo svoje meje!

ZA NEKATERE JE ČAS, DA GREMO DALJE, DA NADALJUJEMO. ŽELIM SI,  DA NAM USPE ZOPET NAREDITI ČUDEŽNO SKUPINICO POSAMEZNIKOV,   v kateri bi vsak našel svoje zadovoljstvo in napredek!

Seveda lahko Kundalini ali Imaro dogovorite tudi posamič. Vendar, bistvo je v skupini in podpori!

                           +++++++++++++++++++++

Pogoj za nadaljevanje je končana 3.stopnja USUI Reikija-mojstrska stopnja in prakticiranje le tega (končan blagoslov ni pogoj, je pa obvezno to, da prakticirate Reiki, zaradi pretokov).

Delavnica je predvidena za marec. Ker vam vedno ponujam na razpolago vsaj dva termina, bom tudi tokrat enega med tednom in enega čez vikend. Potem pa vidimo, kako vam ustreza in se poskusimo združiti. Ker so stvari resnično enostavne, ni veliko teorije, zgolj praksa, tako da traja delavnica nekje 3 do 4 ure.

Datum: sobota 18.3. ob 9.00 in/ali petek 31.3. ob 17.00 Se pa prilagodim tudi z drugim datumom, če bi večini ustrezal, seveda! Sicer pa usklajujemo datum že kak teden dni ...

Stopnje: Kundalini reiki je sestavljen iz 3.stopenj. Za naslednjo se dogovarjamo sproti, ko bomo pripravljeni, nekako do 2 meseca vmesnega premora.

Izmenjava: 99 eur (1.stopnja), 88 eur (2.stopnja), 77 eur (3.stopnja)

Kot že veste, vam ponujam dobro in preverjeno tehniko in vsakodnevno pomoč v skupini. Na vsaki stopnji se spoznamo tudi še s posebno meditacijo, ki nam pomaga prizemljiti zadeve! Prejmete tudi poseben talisman namenjen pretoku Kundalinija!

Kaj Kundalini Reiki je, pa je napisano na spletni strani in tule je povezava:

http://www.dotiksrece.si/index.php/reiki/kundalini-reiki

Vseeno pa nekaj malega....

"Če strnem doživljanje v dve besedi....čista erotika! Začetek je bil nežen kot, da te nekdo boža, potem je prihajalo valovanje po celem telesu, roke mi je obračalo navzgor in ven, trzalo, pritiskalo....znotraj telesa se je vse stopnjevalo kot pritisk v vseh organih, predvsem v ženskih, vranica, glava...valovanje, raznorazne oblike svetlobe kot ples pred očmi, na trenutke me čisto odnese ne vem kam, ampak mi je tak fajn, da želim, da kar traja....boža me po licu, po kotičkih ust, mi vleče ustnice v nasmeh in me spravlja v ekstazo s samo sabo. Tudi v rokah ves čas kroženje energije in to pretakanje znotraj sebe. Samo delovanje sem čutila več kot dve uri, imela zelo izrazite sanje, se zjutraj zbudila in še kar se je dogajalo. Na začetku nisem imela posebnih pričakovanj, Reiki pač, kot sem ga že vajena. Ampak tole me je pa presenetilo. Res čista ekstaza.... Ja, da še dodam, delovanje in doživljanje je drugačno kot Usui ali Imara Reiki."

Več mnenj si preberite tule: 

http://www.dotiksrece.si/index.php/reiki/kundalini-reiki

oddaj prijavo za KUNDALINI REIKI ali pokliči 041-76-77-59
ZANIMIVO BRANJE NA BLOGU; Smo duša, ne telo
KOLEDAR DOGODKOV DOTIKA SREČE

DOTIK SREČE, Mateja Gorič s.p.

Latkova vas 94a, 3312 Prebold

dotik.srece@gmail.com

041/ 76-77-59

www.dotiksrece.si

LIKE FORWARD
MailerLite