Korte nieuwsbrief zomer 2020 view_in_browser
Nieuwsflits: De Dansers mogen weer (een beetje)
Testvoorstelling MOT 12 & 13 juli | De Dansers in het najaar

Het is zover, er mag weer gedanst worden. We kunnen elkaar (op het podium) weer om de hals vliegen, elkaar opvangen, contact maken. Na maanden overleggen, protocollen opstellen, aanpassen en angstvallig de nieuwsberichten volgen, staan vanaf 1 juli de deuren naar de theaters weer op een kier. De uitdaging is nu om financieel het hoofd boven water te houden met een véél lagere publiekscapaciteit - voor ons en voor de hele sector. Samen met Theater Kikker gaan we alvast proefdraaien deze maand, in voorbereiding op het najaar. Je leest het hieronder...

Testvoorstelling MOT in Utrecht

Zondag 12 en maandag 13 juli mogen we proefdraaien in Utrecht: samen met Theater Kikker organiseren we twee 'testvoorstellingen' van MOT - onze onderzoeksvoorstelling i.s.m. De Theatertroep, die door corona nèt niet het daglicht zag. Wij zijn dolblij dat we MOT alsnog mogen spelen. Wil je erbij zijn? Wees dan snel, want er zijn maar zeer weinig kaarten beschikbaar. Vis je achter het net, of vind je het toch nog spannend? Geen zorgen, in februari speelt MOT ook weer in Utrecht en in Amsterdam.

Tickets voor MOT op 12 juli 20:00 uur
Tickets voor MOT op 13 juli 20:00 uur
De Dansers in het najaar

Met dansconcert Shake Shake Shake en familievoorstelling Lepeltje Lepeltje gaan we vanaf september weer op tour door heel Nederland, van Den Bosch tot Zoetermeer en van Zwolle tot Venlo. We zijn nog wel met de theaters aan het zoeken hoe we het rendabel kunnen maken: misschien een grotere zaal, misschien een paar keer op een avond etc. Er wordt nog wat heen-en-weer geschoven met data en speeltijden dus houdt onze website in de gaten voor de actuele speellijst.


Speellijst De Dansers

In de volgende nieuwsbrief meer nieuws over het nieuwe jaar en een nieuwe productie...

Hopelijk zien we jullie snel! Een fijne zomer,

De Dansers

facebook twitter instagram youtube spotify
De Dansers

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief

Wil je weten wat we wel en niet met je gegevens doen? Lees dan de privacyverklaring

Afmelden
MailerLite