Flash deals in Schuddebeurs !

Vanaf volgende week worden er weer via flashdeal aanbieders (oa Groupon) scherpe akties gelanceerd. Normaliter zijn deze akties uitsluitend te reserveren via de flashdeal organisaties zelf. Omdat u in het verleden een verblijf in Schuddebeurs geboekt heeft via een van deze kanalen,  bieden we u nu exclusief deze aktie aan. Uw voordeel: U kunt als eerste reserveren. De beschikbaarheid, met name in de weekenden is beperkt én u kunt vanaf vandaag reserveren. Via de reguliere kanalen is dit pas mogelijk vanaf 01 oktober. 

  • 1 x Overnachting in een comfortabele kamer
  • 1 x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 4  gangen specialiteiten diner
  • Boek nu vanaf € 69,50 pp

Let op, wanneer u een andere kamer boekt dan een standaard kamer heeft u te maken met een kleine toeslag. Geldig tot eind maart en beperkt beschikbaar.(Toeslag bij verblijf op vrijdag en zaterdag €10,- pn & toeslag boventuinkamer €20,-pn Historische kamer € 30,- pn en tuinsuites € 40,- pn) 

BOEK HIER - LAAGSTE PRIJS GARANTIE | 1 NACHT

met twee overnachtingen ...

  • 2 x Overnachting in een comfortabele kamer
  • 2 x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 4 gangen specialiteiten diner op uw aankomstdag
  • Boek nu vanaf € 104,50 pp 

Let op, wanneer u een andere kamer boekt dan een standaard kamer heeft u te maken met een kleine toeslag. Geldig tot eind maart en beperkt beschikbaar.(Toeslag bij verblijf op vrijdag en zaterdag € 10,- pn &  toeslag boventuinkamer € 20,- pn, historische kamer € 30,- pn en tuinsuites € 40,- pn) Ivm Corona wordt bij een meerdaags verblijf uw kamer niet schoongemaakt. www.schuddebeurs.nl/nl/corona 

BOEK HIER - LAAGSTE PRIJS GARANTIE | 2 NACHTEN

HEEFT U EEN VRAAG

Heeft u vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Wij beantwoorden deze graag. Bel of mail ons: 

HOTELKAMERS

Bekijk onze verschillende type kamers, kies uw favoriet en reserveer direct online met laagste prijs garantie!

Bekijk kamertypes »

ARRANGEMENTEN

Bekijk alle actuele en seizoensaanbiedingen.


Naar arrangementen »

CORONA IN ZEELAND

Zeeland is een laag bevolkt gebied en is daardoor naast Groningen en Friesland een van de meest veilige provincies. Voor onze Zuiderburen in Zeeland ook weer veilig, Kijk hier voor meer informatie. In het geval van een regionale lockdownt, kunt u altijd gratis annuleren of uw boeking verplaatsen. Kijk hier voor Corona informatie van de veiligheidsregio Zeeland.  Ons corona protocol vindt u op www.schuddebeurs.nl/nl/corona 

HOSTELLERIE SCHUDDEBEURS

Donkereweg 35
4317 NL Schuddebeurs

Tel: +31 (0)111 - 415651
Mail: info@schuddebeurs.nl
Web: www.schuddebeurs.nl

Prijzen zijn op basis van prijs- en kamer beschikbaarheid, niet als alternatief voor bestaande reserveringen en op basis van twee personen per kamer.

Hostellerie Schuddebeurs

info@schuddebeurs.nl

+31 (0)111 - 415651

https://www.schuddebeurs.nl

SHARE TWEET FORWARD