XI - talemeldinger, tråder/todelt skjerm, kryptering, hastighet, oversikt, forenkling, sponsing, kanalsjef

Vi fikk via en undersøkelse god tilbakemelding fra medlemmer på hvordan XI kunne forbedres. I bildet til denne maiI beskrives hva vi gjør for å oppfylle ønskemålene. 

En innvending var at det ble postet veldig mye 'off-topic' i vår populære trading chat kanal. Her kommer vi altså med en tråd-løsning slik at man kan fortsette slik chat i en egen tråd inne i trading chat kanalen (eller hvilken som helst kanal) i et sidevindu.

Dermed kan de som interesserer seg for sidediskusjonen (f.eks fotball) operere med todelt vindu, mens de som ikke bryr seg slipper å se at dette fyller opp deres tilpassede trading chat.

Tråder kan passe godt til andre kanaler enn trading chat - eksempelvis kan man tenke seg at informasjon om alle nye analyser for et selskap postes som en tråd i selskapskanalen. Du finner enkelt alle tråder i en kanal ved å klikke på tråd-konet. Tråd-løsningen er svært lik Slacks modell - her ser du video tutorial fra dem https://www.youtube.com/watch?v=pJ4ryTFcXAU

Vi har også fått innspill på at sidene burde bli raskere og registrering/innlogging enklere. Begge deler hensyntas i oppgraderingen.

Oppgraderingen åpner også for at man i stedet for å skrive en melding så kan man raskt lese den inn. Burde være nyttig f.eks når man er på farten og bruker vår mobil app deller hvis du rett og slett finner det raskere å lese inn en lengre kommentar.

En gjentagende "klage" er at altfor mye som er svært interessant for enkeltselskap eller bransjer postes blant traderne i trading chat. Trading chat er ment å være tradingrelatert - selskapskanalene mer fundamentalt/langsiktig relatert. Det er fort slik at man poster noe interessant i trading chat ettersom det alltid er noen der for umiddelbar reaksjon og fordi det er mer lettvint hvis man allerede er i den kanalen. Dog blir slik informasjon mer lest i den enkelte kanal der den ikke forsvinner så fort ut av synet som i trading chat og ettersom folk ser bakover i historikk adskillig mer i ordinære kanaler.

Hvordan forbedre dette? En sak er å oppfordre medlemmene til å være bevisst på dette - en annen måte å forbedre den enkelte kanal er at vi innfører 'kanalsjefer' i disse. Vedkommende kan da moderere, invitere inn medlemmer til kanalen og generelt ha et øye på at det er viss relevant aktivitet i den - samt gjerne markedsføre den på annen relevant sosial media.

Oppdateringen medfører også bedre oversikt over alle kanaler - det burde gjøre det enklere å oppdage og delta i interessante kanaler. 

Vil du bli "kanalsjef", savner kanaler, har innloggingsproblemer eller synspunkter/spørsmål? Da er det bare å svare på denne mail.

Fortsatt god helg.

mvh

XI-teamet

 

Xtrainvestor Ltd

info@xtrainvestor.com

xtrainvestor.com