Paverpol Nieuwsbrief | juni 2019 | nr. 150

Nieuw: Creëer dit mooie roesteffect

Bestel het Paverpol pakket met 5 euro korting!

Het creëren van een roesteffect is niet eenvoudig. Vaak wordt het roesteffect gecreëerd door een chemisch proces. Wist je dat je ook met ons eigen Paverpol assortiment een roesteffect aan je sculpturen kunt geven?

Niemand minder dan Jossy de Roode zelf wees ons op deze mogelijkheid. Samen met haar stelden we direct een aantrekkelijk maandpakket samen met alle benodigde producten uit ons assortiment én een duidelijke werkbeschrijving!

Ontdek het roesteffect!
Het maandpakket bevat: 500 gr Paverpol zwart, Reeves acrylverf Burnt Umber,  Pavercolor Siena, draadfiguur 40/60 én een werkbeschrijving. Je betaalt hiervoor slechts € 17,50 en profiteert zo van € 5 korting. Bestel snel, want ons aanbod geldt alleen deze maand.

* deze aanbieding geldt t/m 30 juni 2019.

Ken je onze vier-pins standaard al?

In onze webshop hebben we een ruim assortiment pinnen waarop je je sculptuur kunt opbouwen.  Maar, ken jij de vier-pins standaard al? Hiermee kun je superleuke werkstukken maken!

Jossy bijvoorbeeld gebruikte deze standaard voor dit kunstwerk. Inspireert het jou om aan de slag te gaan? Bezoek dan de website en bestel snel

Let op, voor deze standaard geldt: op= op.

Doe mee met de

Paverpol Trainingsdagen

We hebben laatst weer twee nieuwe CPI's, Paverpol cursusleidsters, kunnen opleiden. Hartelijk welkom Herma en Mirjam! Wil je ook serieus met Paverpol aan de slag? Schrijf je dan nu in voor de Paverpol Trainingsdagen. 

De Paverpol Trainingsdagen zijn ideaal om alles te weten te komen over Paverpol en de vele toepassingen. Ontdek de vele mogelijkheden: je zult verrast zijn! 

Trainingsdagen
De trainingen worden verzorgd door Jan en Jossy de Roode. Jossy maakte ook dit prachtige Paverpol kunstwerk.

Paverpol Trainingsdag 1:
28 juni 2019 en 5 oktober 2019
Paverpol Trainingsdag 2:
29 juni  2019 en 6 oktober 2019

Je ontvangt na afloop een certificaat. Als je beide dagen succesvol doorlopen hebt, ontvang je tevens een cursusleidsters certificaat. Je bent dan Certified Paverpol Instructor (CPI). Kijk op de website voor meer informatie. Voor vragen of aanmelden, e-mail: info@josefine-art.com. 

Workshop Ontdek Paverpol

Schrijf je nu in voor de workshop Ontdek Paverpol. Deze wordt verzorgd door Jan en Jossy de Roode en wel op een fantastische locatie: Hof Olmenstein in Kloetinge (vlabij Goes).

We verwachten je op zaterdag 21 september om 9.30 uur. De workshop eindigt om 13.00 uur. Je maakt een zittend ‘Afrikaans’ vrouwtje of drie vogels op een stokje. Leuk om alleen te komen. En misschien nóg leuker samen! Wij maken er een ontspannen ochtend van! Dat is gastvrouw Arianne de Voogd wel toevertrouwd!

Deelnemen?
De kosten bedragen 45 euro, incl. materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Je gaat gegarandeerd met een prachtig kunstwerkje naar huis! Inschrijven kan via: service@paverpol.com.

Zin in meer uitdaging?

Maak deze Paverpol uil!

Misschien heb je zin in wat meer Paverpol uitdaging? Dan is deze uil echt iets voor jou. Ingewikkeld, dus alleen voor gevorderde Paverpollers. De werkbeschrijving is te koop in onze webshop. Daar zie je ook welke materialen je nodig hebt.

Maak je de uil liever met hulp van een CPI? Maak dan een afspraak met Sylvia vd Kamp in Dordrecht. De uil is haar ontwerp, dus wie beter dan zij zelf kan je daarbij assisteren. Workshop datum altijd in overleg met Sylvia. 

Uniek schoolproject in Ierland

Gloria Perry, Paverpol distributeur in Ierland, heeft deze maand een een project afgerond op twee plattelandsbasisscholen.

Deze scholen sluiten hun deuren vanwege het geringe leerlingenaantal. Ter gelegenheid daarvan maakte Gloria samen met de kinderen en hun ouders een Paverpol sculptuur, als dierbare herinnering aan de school. Volgens Gloria heeft iedereen genoten van de ervaring!
"Dat is wat Paverpol zo uniek maakt", aldus Gloria. "Het maakt de kunstenaar in je wakker."

Facebook Topper

De Canadese Tamara Plugers van Paverpol Niagara deelde dit imposante werk op Facebook. Ze noemde deze creatie Tia. Ze heeft haar afgeleverd bij een wijnzaak. 

Deze foto werd deze maand het meest bekeken op de Facebook pagina's Paverpol International en Paverpol Benelux.

Burgh-Haamstede - Paverpol workshops en expositie 
De grote jaarlijkse Kunstschouw op Schouwen-Duiveland is van 15 t/m 23 juni. Meer dan honderd kunstenaars exposeren op tientallen prachtige locaties op het eiland. Als onderdeel van de Kunstschouw exposeert Jossy de Roode 30 sculpturen bij Galerie Haamstede. Het Kunstschouw-magazine is nu al verkrijgbaar, o.a. bij Galerie Haamstede.
Heb je zin in een workshop? Je bent welkom op vrijdag 7 juni om je eigen buitenbestendige reiger van 70 cm hoog te maken!  Zie voor tijden, prijzen en voorbeelden de website van Josefine Art

Dordrecht - Paverpol workshops en kunstmarkt
Sylvia van de Kamp heeft  weer een aantal Paverpol workshops op de planning staan. Op zaterdag 22 juni kun je tijdens de Paverpol workshop van alles maken, waaronder de nieuwe hanger met de levensboom. Op zaterdag 29 juni vind je Sylvia op de kunstmarkt van het Noordparkfestival in Zwijndrecht. Interesse in een workshop bij Sylvia? Je kunt in overleg met familie, vrienden of collega's zelf een datum inplannen.

Goes - Paverpol workshop
Schrijf je nu in voor de workshop Ontdek Paverpol. Deze wordt verzorgd door Jan en Jossy de Roode op Hof Olmenstein in Kloetinge (Goes). We verwachten je op zaterdag 21 september om 9.30 uur. De workshop eindigt om 13.00 uur. Je maakt een zittend ‘Afrikaans’ vrouwtje of drie vogels op een stokje. Deelnemen? De kosten bedragen 45 euro, incl. materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Inschrijven kan via: service@paverpol.com.

Op onze nieuwe website www.paverpol.com geven we graag een zo compleet mogelijk overzicht van alle Paverpol workshop locaties in Nederland en België. Verzorg jij Paverpol workshops, maar sta je nog niet in ons overzicht? Stuur dan een e-mail naar Caroline, via service@paverpol.com!

Bekijk alle Paverpol workshop locaties

Paverpol International

Ambachtsweg 21
4421 SK KAPELLE

service@paverpol.com
www.paverpol.com

SHARE TWEET FORWARD