Paverpol Nieuwsbrief | april 2020 | nr. 158 Bekijk de nieuwsbrief in je browser
Leuk om samen te maken met je (klein-) kinderen!
Maak een paashaas mandje

Het is bijna Pasen! Daarom hebben we een nieuwe werkbeschrijving voor je in onze webshop. Super leuk en eenvoudig om te maken, maar met een groot effect in huis! Je hebt Paverpol transparant, Pavercotton, Relief Decoration en Reeves acrylverf zwart nodig. Jouw creativiteit doet de rest. Ga zelf aan de slag of samen met je (klein-) kinderen. Veel Paverpol plezier!

Ga direct aan de slag!
Corona crisis

Workshop ‘Emaille op koper’ geannuleerd!

De verspreiding van het Corona-virus heeft een enorme impact op onze samenleving. Wereldwijd wordt iedereen in meer of mindere mate geraakt. Nu grenzen sluiten en het vliegverkeer steeds verder aan banden wordt gelegd, zijn wij helaas genoodzaakt de Paverpol workshop ‘Emaille op koper’ te annuleren. Natuurlijk plannen we deze workshop graag op een later tijdstip. Als daarover meer duidelijkheid is, informeren we je zo snel als mogelijk.

We hebben inmiddels alle deelnemers geïnformeerd. Met zoveel onzekerheid over een nieuwe datum, hebben we besloten het bedrag dat zij inmiddels betaald hebben volledig terug te betalen.

Ook bij Paverpol International doen we er alles aan om de verspreiding zoveel mogelijk te beperken. Voor onze klanten, voor onze medewerkers en voor iedereen! De gezondheid van iedereen staat voor ons op de eerste plaats. Onze webshop is zoals altijd geopend en onze klantenservice staat zoals gebruikelijk voor je klaar. Onze partners in logistiek en transport werken er hard aan om betrouwbaar te kunnen blijven bezorgen. Maar, in deze uitzonderlijke situatie hopen we op je begrip als de dingen niet helemaal zo lopen als gebruikelijk.

Veel sterkte & blijf gezond!
Het Paverpol-team

Thuis met kinderen?

Maak dit leuke Boter, Kaas & Eieren spel!

Zit je, zoals velen, thuis te werken met kinderen om je heen? We helpen je graag met een creatief idee! Wil je de werkbeschrijving voor dit leuke Boter-Kaas & Eieren spel gratis ontvangen? Stuur ons dan een e-mail

Natuurlijk zien we wel graag jouw foto van het spel terug op Facebook. Of een ander creatief idee waarmee jij thuis jouw kinderen vermaakt! 

Bestel gratis!
Onze ideeën voor deze tijd van het jaar

In onze webshop vind je tal van leuke ideeën om mee aan de slag te gaan. 

Mandje met bloemen

Word jij ook blij van bloemen en creativiteit?

Bijna Moederdag!

Een persoonlijk cadeau valt altijd in de smaak.

Van mop naar schaap

Maak van een dweilmop een eigenwijs schaapje.


Decoreer je tuin

Maak een decoratie voor binnen of buiten.

Vanwege de Corona crisis vermelden we op dit moment geen workshops. Informeer bij je lokale workshop locatie of er een Paverpol workshop is. Je vindt de Paverpol locaties op onze website

Paverpol International

Ambachtsweg 21
4421 SK KAPELLE
Nederland

service@paverpol.com
www.paverpol.com

facebook

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief, of omdat je iets bij ons hebt besteld.

Afmelden