Le Weekly News est là !

Chaque vendredi, CCIFA Weekly News vous propose le meilleur du meilleur de la semaineÇdo të premte, CCIFA Weekly News ju prezanton me ngjarjet më të rëndësishme të javës /Every Friday, CCIFA Weekly News offers you the best of the best of the week.

Bienvenue à notre nouveau membre :

I urojmë mirëseadhjen anëtarit tonë të ri /Welcome to our new Member :

 

NOTER- VIOLA SADUSHAJ

msadushi@hotmail.com

sadushaj@gmail.com

Rr « Vaso Pasha », Pall 13/1, Tirane

ÉVÉNEMENT À NE PAS MANQUER ! EVENT NOT TO BE MISSED !

{EVENT} BUSINESS FORUM FRANCE - BALKANS 2018; {in Association with}: CCI of Tirana, AIDA, UCCIAL and CCI France Albania

Develop your activity in rapidly growing markets at the door of Europe.

The Balkan Business Forum will be held in Belgrade on May 31 and June 1, 2018. At this event will be attended by about 250 representatives from the sectors: infrastructure, energy, IT, agro-industry and tourism...

LOCATION - Metropol Palace, Bulevar Kralja Aleksandra 69, Belgrade 11000

Read More

{EVENT} FORUMI I BIZNESIT FRANCË- BALLKAN 2018; {Në bashkëpunim me}: CCI e Tirana, AIDA, UCCIAL e CCI France Albania

Zhvilloni aktivitetin tuaj në tregjet me rritje të shpejtë në Evropë.

Në datat 31 Maj dhe 1 Qershor 2018 do të mbahet në Beograd “Forumi Ballkanik i Biznesit”. Në këtë event do të mblidhen bashkë rreth 250 përfaqësues nga sektorët:  infrastrukturë, energji, IT, agroindustri dhe turizëm...

VËNDI: Metropol Palace, Bulevar Kralja Aleksandra 69, Belgrade 11000

Lexo më shumë

[EVENTS] Darka gastronomike « Goût de France » në Tiranë!

Të mërkurën, më 21 mars, rreth 200 të ftuar morën pjesë në darkën “Goût de France / Good France”, e cila u organizua nga Ambasada e Francës në partneritet me Hotel Plaza në Tiranë dhe Hotel Royal Riviera në Côte d’Azur, me mbështetjen e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Francë-Shqipëri....

Lexo më shumë

[EVENTS] « Goût de France » à Tirana!

Le mercredi 21 mars, près de 200 convives ont participé au diner « Goût de France / Good France » organisé par l’Ambassade de France en partenariat avec l’Hôtel Plaza de Tirana et l’Hôtel Royal Riviera sur la Côte d’Azur, avec le soutien de la Chambre de commerce et d’industrie France-Albanie....

En Savoir Plus

ACTUS MEMBRE

SWATCH ON SALE

ZBLULONI MË TEPËR!

Boga & Associates- Tax Alert 01-2018

To keep you up-to-date with the latest economic and financial developments, this bulletin prepared by our Tax Team provides information that may affect the operation of your business in Albania...

Read More

Antalya- Nisje 29 May/6 nete *7 dite te plota

tt

Read More

ACTUS PAYS

Diplôme d'honneur à notre Première vice-Présidente, Elisabeth Gjoni, lors de la Journée internationale de la Francophonie. 20 Mars 2018

"Urdhëri më i lartë i Meritës"

Znj. Milena Harito u dekorua me Urdhrin më të lartë të Meritës për rrugëtimin profesional dhe rezultatet e arritura në Francë e në Shqipëri, në Paris, në Quai d’Orsay nga Ministrja e Europës.

En Savoir Plus

Les quatre actus à ne pas manquer cette semaine./Four news not to be missed this week! 

Albania approves 240 mln euro deal for construction of Tirana-Diber highway

Albania's government said it approved a concession contract with local company Gjoka Konstruksion for the construction and maintenance  - under a public-private partnership (PPP) scheme...

LIRE L'ARTICLE

Foreign remittances to Albania pick up in 2017

Foreign remittances to Albania increased to 635.7 million euro ($785.2 million) in 2017 from 614.5 million euro in 2016, according to central bank data On a quarterly comparison basis, money sent by Albanian citizens living abroad increased to 172.1 ...

LIRE L'ARTICLE

Albania to fully liberalise power market by 2025 – energy min

Albania will achieve full liberalisation of its power market by 2025, energy and infrastructure minister Damian Gjiknuri said on Monday. Albania and Kosovo, supported by the US agency...

LIRE L'ARTICLE

Albania seeking consultant to conclude contract on Vlora airport project

Albania's government said it is inviting expressions of interest towards providing consultancy services related to the concluding of a contract with a Turkish consortium for the construction of airport ...

LIRE L'ARTICLE

ee

ee

ee

ee

​Nous remercions nos partenaires!

Falënderojmë partnerët tanë!

LE PIRATAGE, LA DUPLICATION ET L’ENVOI GRATUIT A D’AUTRES CORRESPONDANTS QUE LES SEULS ABONNES DE CCI FA WEEKLY NEWS PEUVENT REMETTRE EN CAUSE SON EXISTENCE MEME. MERCI DE VOTRE COMPREHENSION SUR CE POINT.

Facebook Instagram Website

ccifa.al

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998 /+355 80 87 168
e-mail: info@ccifa.al