Black Fri DAY overleefd? Bij deze de activiteiten voor de komende maand: Niet te lezen? Klik hier!

Ja , de feestdagen komen eraan. Binnenkort komt ook de ijsbaan weer voor de deur. Dus haal je schaatsen maar weer uit de kast, slijp ze weer lekker glad en schaatsen maar! Foto: Winter Village Amstelveen

David!
Ik ben 24 jaar, een groot Ajax fan met al jaren een seizoenskaart en reis ook naar de uitwedstrijden. Zo zag ik Ziyech dus het kind knuffelen in Lille.

Ik ben net klaar met de opleiding bedrijfskunde. Met mijn Masters wil ik verder in de specialisatie marketing, liefst in sport, als het kan natuurlijk voetbal.

Inmiddels werk ik een maand bij Day als medewerker in de bediening en het bevalt me goed. Erg leuke collega’s en fijn om de hele dag met gasten om te gaan. Prettig want ik kan niet stil zitten en sta ik graag continue in contact met mensen.

En dan als het kan ‘s avonds mijn lievelingsgerecht, de Iberico Rib, met een colaatje erbij tijdens werktijd natuurlijk ;-)


14 december 2019
Santa run

De eerste Santa run in Amstelveen is een feit. Heerlijk rennen/wandelen door het stadshart. Niet te missen bij zoveel inspanning is de warming-up want niemand wilt blessures. 

En bij zo een Santa run hoort natuurlijk ook een mooie medaille na afloop! Niet te vergeten voor de mensen boven de 18 jaar is er ook nog een glaasje gluwijn.

schrijf je hier in
  • Diner
  • Disco dj
  • Quiz
  • Bingo
  • Sissi de film op groot scherm


De kerstdagen komen steeds dichterbij! 

Bij Day is de meest  geweldige Kerst Fuif. Wees er snel bij en reserveer (er zijn nog minder dan 15 plekken over.)

Reserveer

Niet te vergeten...

De winnaar van het Diner voor twee is geworden: 

Sanne Godron

Bedankt voor je aandacht en hopelijk tot snel!

Groet,

Daan Kroone

PS... Nikita
L = lief zijn....

Medewerkers die nog in training zijn om alle fijne kneepjes van het mooie horecavak onder de knie te krijgen herken je tegenwoordig aan deze toffe button. Nikita draagt hem al met trots!

Day Foodbar

Stadsplein 51

Amstelveen

www.dayfoodbar.nl

020 760 5355
dayamstelveen@gmail.com

Redactie en Vormgeving:

De Relatiemarketeers

Je ontvangt deze e-mail omdat je lid bent of iets bij ons hebt besteld.

Afmelden