view_in_browser
Dani mobilnosti i edukacije: 10. međunarodni sajam školovanja u inozemstvu

Više od 75% Hrvata mlađih od 35 godina zanima školovanje i rad u inozemstvu.


Pridruži nam se na panelu o studiju u Nizozemskoj 26.09.2020. od 12.00 do 13.00h na BHV Education prvom online sajmu školovanja u inozemstvu koji će voditi predstavnici Fontys University of Applied Sciences i Tilburg University, njihovi studenti te BHV savjetnice.

Pored toga, učenici, studenti i roditelji će imati priliku osobno razgovarati sa svakim predstavnikom fakulteta.

Studij u Nizozemskoj
Vidi više

Povoljne školarine u Nizozemskoj privlače brojne maturante. Uz iznimno kvalitetne studijske programe, studenti imaju mogućnost dobiti i studentski kredit nizozemske vlade za pokrivanje troškova života.

Visoka kvaliteta za mali novac

Kvaliteta studijskih programa je svjetski poznata, a školarine i životni troškovi su mnogostruko manji nego u zemljama engleskog govornog područja.

Problem based learning

Posvećenost grupnom radu, analiziranju specifičnih problema i razvoju kritičkog načina razmišljanja (tzv. “problem based learning”).

Preko 2000 programa na engleskom jeziku

Nizozemska se sveučilišta mogu pohvaliti najvećim brojem studijskih programa na engleskom jeziku u kontinentalnoj Europi.

Dio otvorene međunarodne zajednice

Nizozemska je jedna od najotvorenijih i najliberalnijih zemalja u svijetu koja nema predrasuda prema strancima te nije opterećena statusnim razlikama.

PRIJAVA ZA DANE MOBILNOSTI I EDUKACIJE 26.09.2020.
ONLINE PANEL NIZOZEMSKA


Tilburg University

 Understanding Society – više od 1.500 djelatnika razvija i prenosi znanja drugima te spaja ljude iz različitih disciplina zajedno kako bi društvo učinili boljim mjestom. Na taj način, sveučilište želi dati svoj doprinos rješavanju kompleksnih društvenih problema.

Fontys University of Applied Sciences

Kampusi se nalaze na tri lokacije, Eindohven kao centar za smjerove poput ICT i inženjerstva, zatim Venlo kao centar za smjerove iz područja ekonomije i businessa, a Tilburg kao centar za smjerove vezane uz umjetnost

Vidi više
Kako je to izgledalo prethodnih godina

Desetu godinu zaredom organiziramo međunarodni sajam u Zagrebu na kojem se predstavljaju inozemna sveučilišta, srednje škole i škole jezika

Dani mobilnosti & edukacije
BHV Education

Martićeva 13, Zagreb
Croatia

facebook instagram
01/4812200
education@bhvedu.com

Ovaj mail ste primili jer ste se putem našem web stranice i društvenih mreža prijavili te izrazili interes sa obrazovnim programima u inozemstvu.

Odjava s liste