Zdravo dragi moji!

Odmah da vam kažem da ovo kafenisanje neće biti ono od 1000 milja koje ste navikli od mene da dobijate svakog drugog četvrtka.

Biće kratko i sažeto, više kao neki italijanski espresso popijen s nogu, jer sve ono što sam juče planirala da vam pišem ostalo je negde u fascikli mojih misli za neki drugi put.

Mogu vam reći samo da je fascikla crvene boje (jer takve volim, tek onako), a da se to desilo juče, posle podne izmedju 15 i 16h kada mi je stigla poruka da sam postala tetka.

Jedna mala devojčica, koja je planirana da nam kaže "Podrav svima, ja evo stigla" negde oko 16. novembra na našu slavu Djurdjic, odlučila je da to uradi 10 dana radnije.

Eto, sada vam je jasno da sva moja "dubokoumna" razmišljanja o životu, zapitanosti i promišljanja kako da nam svaki dan bude najbolji mogući, kako da za korak budemo bliži svojim ciljevima, za pedalj bliži zagrljaju sa svojim ostvarenim željama, kako da popravimo ovo, da se rešimo onog, ma sve pada u vodu.

Sve staje u jedan udah i jedno:

"Živi život punim plućima svakog sekunda koji ti je dat".

Ovog puta sam vam sve rekla u ovih nekoliko rečenica koje ću sama sebi ponavljati kada ih budem zaboravila i kroz život jurila i krive drine ispravljala.

~~~~~~~~~~~~~

Pogledajte moje 2 krive drine u video formatu, ako već niste:

1. Zašto vam je potreban virtuelni asistent

2. Da li introverti mogu biti uspešni u biznisu

Do novog kafenisanja... 💜


Marija Trifunović
Dobra vila vašeg biznisa
www.marija.be
Ovaj email je poslat na  | Odjavi se sa liste | Prosledi email prijatelju
Powered by MailerLite