Artistieke verkeersborden van Clet

De Franse straatkunstenaar Clet Abraham past regelmatig verkeersborden op artistieke wijze aan. Onder meer Florence, Brussel en Amsterdam kregen met zijn kunsten te maken.  Veel kijkplezier!

Het is nu echt komkommertijd. NPORADIO5 en het AD bevestigen het. Grijp je kans!

Klimaatwoordenlijst

Het klimaat verandert en daar maken we ons met z´n allen erg druk over. Tegenover de klimaatdrammer staat de klimaatscepticus. En de klimaatgekkie tegenover de klimaatketter. In ieder geval is het onderwerp volop in het nieuws en dat heeft gevolgen voor onze klimaatwoordenschat. Lees verder

En dit wil ik ook nog met je delen

  • Is de hype van influencers voorbij? Wel voor deze ondernemer die zich niet meer laat chanteren. Nu gaat hij met zijn actie viraal. Influencers betalen dubbel.

  • Ben je op vakantie en krijg je heimwee in het buitenland? Geen nood. Nederlanders wonen overal, dus wil je op vakantie de lokale Nederlander opzoeken? Kijk dan eens op www.denederlandsevereniging.nl.

  • Kennen jullie Ben al? Hij is bij vrouwen op dit moment de favoriet om mee samen te vliegen.  #doeslief Well done Ben!

  • Persbericht: De groene tracker Nanonlink maakt een opmars in de bouw- en techniekwereld van Nederland. Heb jij dit al gezien?

  • In de vakantietijd willen we natuurlijk even uitblazen, bijkomen en geïnspireerd worden. Dus heb ik een lijstje met leuke marketingstunts voor je. 

  • Vragen, opmerkingen, tips of suggesties? Heb je zelf nog bijzondere marketingacties of communicatie gezien? Het is allemaal welkom! Dankjewel!

Met vriendelijke groet,
Henk-Jan de Meer

U hebt zich aangemeld op mijn website voor deze nieuwsbrief. Geen interesse meer? Klik op: 

Afmelden