U ontvangt deze mail omdat u in ons bestand bent opgenomen

Geachte cliënt en partners,

In deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen binnen ZaZ Welzijn. Graag bedanken wij u voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar. Namens het hele team wensen wij u hele fijne feestdagen en de beste wensen toe!

NIEUW! Advies in Sociaal Ondernemen

ZaZ Welzijn gaat zich richten op het adviseren van bedrijven in Sociaal Ondernemen. Samen maken we ons sterk voor een inclusieve arbeidsmarkt. ZaZ Welzijn doet dit vanuit drie achtergronden:

  1. Kennis van de doelgroep, weten wat voor hen belangrijk is en waaraan een werkplek moet voldoen om deze passend en duurzaam te maken.
  2. Kennis van actuele wet- en regelgeving en weten hoe het zit met subsidies en regelingen.
  3. Wij komen al jaren bij zeer verschillende bedrijven over de vloer. Door werknemers te coachen, in en mee te werken, en te praten met collega’s en leidinggevenden weten wij wat u als werkgever belangrijk vindt. Zo kunnen wij op een heel praktische manier ondersteunen om uw bedrijf in te richten om socialer te ondernemen.

Hierover binnenkort meer...

Afgelopen maand heeft ons jaarlijkse ISO audit weer plaatsgevonden. Wij zijn erg trots op de uitkomsten.

De organisatie maakt een geregisseerde en beheerste groei door. ZaZ Welzijn heeft op indrukwekkende wijze de informatievoorziening weten in te regelen. Tot op cliënt- en medewerker niveau is informatie beschikbaar om inzicht te geven in relevante kwaliteitsvraagstukken (Cathy Snel, Certiked).

Even voorstellen!

Graag stellen wij twee nieuwe medewerkers aan u voor. Zowel Ronald als Pieternella hebben beiden al jaren ervaring in het werkveld.

Wij heten beiden van harte welkom!

Pieternella Olthof
Sociaal Werker

Ronald aan de stegge
Jobcoach en Adviseur Sociaal Ondernemen

Naar de website

Klanten vertellen

Wij horen graag wat onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners van ons vinden om zo onze hulp- en dienstverlening nog verder te verbeteren en dit op een betrouwbare manier te kunnen aantonen. Hiervoor maken wij gebruik van het systeem van Klantenvertellen.nl. Nieuwsgierig naar de laatste recensies? Kijk dan op onze website.

Recensies professionals
Recensies clienten

In verband met de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden.

Wij zijn gesloten in de week van maandag 25 december 2017 t/m maandag 1 januari 2018. Dinsdag 2 januari 2018 zijn wij weer geopend. Bij dringende vragen en/of spoedgevallen is er telefonische bereikbaarheid op:

Woensdag 27 december 2017
(Van 09:00 tot 11:00 uur)
Sylvia: 06 37309210

Donderdag 28 december 2017
(Van 12:00 tot 14:00 uur)
Vera:
06 37439122

Vrijdag 29 december 2017
(Van 09:00 tot 11:00 uur)
Manouk: 06 37433324

ZaZ Welzijn

Molenstraat 36

7514 DK Enschede

 

+31 (0)6 37 30 9210
info@zazwelzijn.nl
www.zazwelzijn.nl

Facebook Twitter Linkedin Website Email
MailerLite