Pozdrav ekipo, a naročito mašem onima koji cele godine plaćaju centralno grejanjem, a onda se druže sa grejalicom da se ne bi zaledili nakon pada temperature u oktobru, onako ničim izazvano. ;)

Pored grejalice, tople Nes kafe, najbolje može da me ogreje dobro društvo, pa je ova kafica sa vama još jedna moja borba za hladnim radijatorima. :) Šalim se naravno, bilo je krajnje vreme da vam se javim, osmehnem i predlozim da pročitate jedan moj tekst nadahnut konferecijama.

Čime god da se bavite, jesen je, kao i proleće, period kada su konferencije IN, pa ih iskoristite da nešto novo naučite, saznate i upoznate neke sjajne ljude, jer ništa bez dobrog networkinga, zar ne?

Kao što verujem da znate, školska godina je burno počela u septembru, studentska je počela u okrobru, a ja sebe hvatam da učim više nego ikada i da me ne napušta glad za znanjem.

U proteklih par godina sam učila više nego ikada, a u razne sam škole išla i bila poznata po svojim levorukim beleškama iz kojih se super-lako moglo učiti, a tako je i danas. 

Ova slika to i dokazuje, jer sam svoje levoruke beleške hvatala nedavno na jednoj online konferenciji na kojoj je predavanje imala i moja fabulozna učiteljica Snežana Marković (pogedaj gornji levi ugao slike...e pa ta dama u malenom kvadratiću na ekranu laptopa je ona). Sneška mi je potvrdila da reči su moćne i kada se kažu i kada se napišu.

Sa svojim znanjem iz copywritinga, NLP-a i marketinga napravila je potpuno jedinstven pristup copywritingu i pretočila ga u COPY Radionicu.

Svoje levoruke beleške sa njene radionice još uvek čuvam i one mi uvek stoje pri ruci iako uskoro slavim jubilarnih 5 godina kako pišem blog postove, sadržaj za web sajtove, email kampanje, landing stranice, članke za magazine...uh nakupilo se toga baš mnogo, mnogo. :)

Ova radionica uskoro upisuje novu generaciju polaznika, a obraća se onima koji žele da kvalitetnim i kreativnim sadržajem unaprede svoj biznisu iz bilo koje oblasti.

>>> SAZNAJ O COPY RADIONICI VIŠE <<<

Do novog druženja...


Marija Trifunović
Dobra vila vašeg biznisa
Ovaj email je poslat na  | Odjavi se sa liste | Prosledi email prijatelju
Powered by MailerLite