Le Weekly News est là !

Chaque vendredi, CCIFA Weekly News vous propose le meilleur du meilleur de la semaineÇdo të premte, CCIFA Weekly News ju prezanton me ngjarjet më të rëndësishme të javës /Every Friday, CCIFA Weekly News offers you the best of the best of the week.

Bienvenue à notre nouveau membre :

I urojmë mirëseadhjen anëtarit tonë të ri / Welcome to our new Member :

Construction Albania

https://constructionalbania.al/

alb.ndertuesi@gmail.com

EVENT NOT TO BE MISSED! - DEADLINE 12/04

{EVENT} BUSINESS FORUM FRANCE - BALKANS 2018; {in Association with}: CCI of Tirana, AIDA, UCCIAL and CCI France Albania

Registered participants from Albania

CCI France Albanie (The Chairman accompanied by several companies members)

  • Frutis.al
  • Epitech Albania
  • ​IBS shpk​
  • ​Sun Trust Broker Insurance Sha​
  • Green Technologies
  • Mei Realty
  • Renault dhe Dacia- Auto MITA
  • others to be confirmed...

CCI Tirana (The Chairman accompanied by several companies)

AIDA   (Accompanied by several companies)

​UCCIAL​   (Accompanied by several companies) 

Read More

Info "ATA CARNET"

Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon mbi shërbim doganor “ATA CARNET”, shërbim i cili ka për qëllim lehtësimin e eksportit-importit, duke eleminuar procedurat doganore.

“ATA CARNET” është një dokument i regjimit të përkohshëm, i cili ju jep mundësi që të eksportoni në vende të ndryshme të botës, pa kryer asnjë deklaratë apo procedurë shtesë doganore.

Për të marr më tepër informacion rreth këtij shërbimi, kontaktoni info@uccial.al  ose në numrin e kontaktit : 0699544679

ACTUS MEMBRE

Societe Generale Albania awarded BEST BANK IN ALBANIA 2018 by Global Finance Magazine.

Asgjë nuk mund të jetë më përmbushëse sesa marrja e një çmimi për punën dhe përpjekjet.

Çmimi “Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2018” na motivon të çojmë më tej nivelin e lartë të shërbimit ndaj klientit e të përmirësojmë edhe më shumë performancën tonë.

Eglent Bici është founder i Mei Realty. Eglenti është një ndër folësit e konferencës “Milioni i parë”. Mei Realty është agjensi që operon kryesisht në ndërmjetësimin e Pronave të Paluajtëshme. Rrugëtimi tyre nisi në shtator të vitit 2009 duke u bërë pjesë e rrjetit global Century21 me një nga zyrat më të mira në rajonin e Ballkanit, deri në shtator të vitit 2017 ku krijuan një Brand Shqiptar dhe ndërkombëtar.
#PyetEglentBici #milioniparë

Karaoke Night - në LAST SUPPER !

Then Jesus said: Let's do Karaoke instead!"
Çdo e enjte është nata e Karaokes në Last Supper Tirana .
Fillojmë në 21:00 dhe nuk dihet kur mbarojmë...
Ushqim, pije, këngë dhe Free Shots për çdo këngë që ti këndon!

Edicioni i 2-të, Mediterranean Tourism Fair Tirana 2018.

Read More

Les six actus à ne pas manquer cette semaine.Six news not to be missed this week! 

Tourism direct contribution to Albania's GDP to grow to 9.3% by 2028

The direct contribution of Albania's tourism and travel sector to the country's economy is expected to grow to 9.3% by 2028, from to 8.5% in 2017, the World Travel&Tourism Council (WTTC) said...

LIRE L'ARTICLE

Albanian economy grows 3.36 pct in Q4 2017

The Albanian economy grew by 3.36 percent in the fourth quarter of 2017 according to the figures from the Albanian National Institute of Statistics (INSTAT) released on Tuesday. The data provided by INSTAT show that in 2017 the GDP  ...

LIRE L'ARTICLE

Tirana-Durres Highway to be upgraded

The government plans to repair the Tirana-Durres highway within 2018, Minister Gjiknuri said, adding that the project foresees an investment of around 11 million euro...

LIRE L'ARTICLE

Albania approves 240 mln euro deal for construction of Tirana-Diber highway

Albania's government said it approved a concession contract with local company Gjoka Konstruksion for the construction and maintenance ...

LIRE L'ARTICLE

EU allocates 61.2 mln euro to support Albania's economic development, integration

The European Union said it has earmarked 61.2 million euro ($75.2 million) under the 2017 Action Programme for Albania to support the country's economic ...

LIRE L'ARTICLE

Albanian PM: Second airport of Albania will be ready in autumn

In autumn this year, Albania is expected to have a second airport, alongside  Rinas International Airport. This was declared today by the country’s Prime Minister, Edi Rama...

LIRE L'ARTICLE

ee

ee

ee

ee

​Nous remercions nos partenaires!

Falënderojmë partnerët tanë!

LE PIRATAGE, LA DUPLICATION ET L’ENVOI GRATUIT A D’AUTRES CORRESPONDANTS QUE LES SEULS ABONNES DE CCI FA WEEKLY NEWS PEUVENT REMETTRE EN CAUSE SON EXISTENCE MEME. MERCI DE VOTRE COMPREHENSION SUR CE POINT.

Facebook Instagram Website

ccifa.al

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998 /+355 80 87 168
e-mail: info@ccifa.al