Zdravo dragi moji!

Ovaj september (barem do sada) bih moga da okarakterišem kao mesec vraćanja na početke, podsećanja odakle sam počela, prisećanja i lekcije od ranije koja mi daju "goriva" za sledeći korak. Nekako, sve se okreće ili sveT se okreće, ne oko mene, već mi govori da moj (naš) život čine ciklusi.

Da nas ti ciklusi podsećaju na lekcije koje smo naučili, pa je super da ih se podsetimo ili koje nismo naučili, pa da pokušamo ponovo. Možda je sada prilika da ih savladamo.

Pored pomenutih uvida, ovaj (školski) septembar mi je u život vratio neke ljude, neke saradnje i projekte za koje sam mislila da se nisu desili, jer možda nije ni trebalo da se dese.

A zapravo, nije im bilo vreme.

Sećate se da sam vam u prethodnom Newsletter Kafenisanju rekla da će uslediti neke lepe saradnje koje će se oslikati u vidu tekstova.

E, pa jedna od njih je baš ova u kojoj sam imala prilike da u intervjuu za prijateljski portal sa kojim delim iste vrednosti i ljubav prema kafi UzKafu.rs, pričam o poslu virtuelnog asistenta.

Uslediće u narednom periodu još jedna sardanja kojoj se mnogo radujem, a podsetiće me na dane kada sam počela da pišem svoje prve blog postove i copy-je za sajtove i društvene mreže za klijente, a tiče se domaćeg turizma.

Kažem vam ja, sve se okreće, život čine ciklusi, krugovi... ;)

~~~~~~~~~~~~~

Intervju koji sam vam pomenula, lepo se smestio u rubriku Kafa sa prijateljima, a moje odgovore na temu Šta podrazumeva posao virtuelnog asistenta pročitajte OVDE.

Ponovo sam se raspisala za Original Magazin, a tema o kojoj sam ovaj put kuckala jeste Kakva je budućnost pisanog teksta.

A najnovija epizoda podcast/video kafenisanja se bavi temom cenjkanja, dobijanjem proizvda i usluga za DŽ, o popustima, bonusima..., a evo je OVDE.

Do novog kafenisanja... Uživajte! 💜


Marija Trifunović - Dobra vila vašeg biznisa

Content Writing Virtual Assistant

info@marija.be

www.marija.be
Ovaj email je poslat na  | Odjavi se sa liste | Prosledi email prijatelju
Powered by MailerLite