Turun NMKY - YMCA Turku

Empowering young people Since 1893

Uutiskirje 7/2020

  

Tämä uutiskirje sisältää:

  • Juha Lappalainen valittiin syyskokouksessa yhdistyksen puheenjohtajaksi
  • Partiolaiset palkittiin sankarimerkeillä
  • Joulukonsertit kutsuvat virittäytymään joulun tunnelmaan
  • Snorkkelikerhoon voi ilmoittautua taas 1.12.

Juha Lappalainen valittiin johtamaan Turun NMKY:n johtokuntaa

Turun NMKY:n puheenjohtana vuodesta 2007 toiminut Paavo Vilpo luopuu tehtävästään vuoden 2020 lopulla. Yhdistyksen vuosikokous on 24.11. kokouksessaan valinnut uudeksi johtokunnan puheenjohtajaksi talousjohtaja Juha Lappalaisen. Lappalainen aloittaa tehtävässään vuoden 2021 alussa.

”Koen ikään kuin palaavani juurilleni, Turun NMKY on minulle henkinen koti, se on antanut minulle paljon”,  vastavalittu puheenjohtaja miettii. Lue lisää puheenjohtajan valinnasta..

Vuosikokouksessa jaettiin myös erityisen hienot merkit kun Auran Tähti Poikien meripartiolaiset Antti Valtola, Aaro Puutio ja Mikael Viiristö palkittiin Suomen Partiolaisten Sankarimerkillä. Sankarimerkki on Suomen Partiolaisten korkein merkki, joka myönnetään henkilölle, joka on osoittanut poikkeuksellista rohkeutta henkeä uhkaavassa tilanteessa. Sankarimerkit luovutti Suomen Partiolaisten puheenjohtaja Maria ”Hilla” Ruohola. Hilla kiitteli Anttia, Aaroa ja Mikaelia siitä, miten esimerkillisesti he osasivat soveltaa partion merenkulku- ja meriturvallisuuskoulutuksessa saamansa opit pelastustehtävään. 

”Tässä tilanteessa te Aaro, Antti ja Mikael otitte käyttöön ne meripartiolaisen taidot, joita olette harjoitelleet kymmeniä kertoja. Tämä meripelastustehtävä konkretisoi sen, miten arvokkaita valmiuksia merenkulkuun ja meriturvallisuuteen partiosta saa. Teidän toimintanne tuona syyskuisena iltana oli kaikin tavoin esimerkillinen suoritus. Voitte olla ylpeitä itsestänne ja taidoistanne.” 

Sankarimerkin kantaminen on viesti: ihmishengen ollessa uhattuna ei ole sijaa välinpitämättömyydelle, epäröinnille tai oman edun suojelemiselle. 

Joulunalusaika on konsertteja täynnä

Turun NMKY:n musiikkiosastot: Musiikkiopiston oppilaat, Aino-kuoro, Mieskuoro Naskalit ja Aura Brass Band haluavat tarjota joulutunnelmaa konserteissaan.

Tututstu konserttitarjontaan

Snorkkelikerhoon voi ilmoittautua 1.12. alkaen

Kerhossa opiskellaan snorkkelisukelluksen perustaitoja, pelataan ja leikitään vedessä koulutettujen ohjaajien kanssa. Aikaisempi sukelluskokemus ei ole välttämätöntä. Tyydyttävä uimataito tulisi kerholaisella kuitenkin olla.

Omia välineitä ei tarvitse olla, vaan välineet saa tarvittaessa lainaksi. 

Kerho on halukkaille hyvä ”ponnahduslauta” laitesukelluskokeilun kautta laitesukelluskurssille ja mahdolliseen myöhempään laitesukellusharrastukseen.

Tutustu lisää ja ilmoittaudu

Maksettu mainos

Pssst.. Haluat varmasti seurata vilkasta toimintaamme ja kommelluksia myös kuvina. Instagramista meidät löytää nimellä ymcaturku

Turun NMKY - YMCA Turku

Sirkkalankatu 27
20700 Turku
www.ymcaturku.fi

Saat tämän viestin koska osoitteesi on Turun NMKY:n jäsen- tai yhteistyörekisterissä

Peruuta tilaus

MailerLite