Bijna iedereen heeft er mee te maken: de relatie als spiegel. Hoe komt het dat we onszelf in de ander zien en wat kunnen we leren? Wat algemene informatie, interessante artikelen en een boekentip. Bekijk online
KoopenBakker Coaching & Training

DE LIEFDE EN DE RELATIE MET JE VERLEDEN ∙ NORBERT KOOPEN ∙ INLEIDING ∙ HOE OVERLEEF IK MIJN RELATIE (DEEL 1) ∙ ALEXANDRA TOMPKINS ∙ ARTIKEL  HOE OVERLEEF IK MIJN RELATIE (DEEL 2)  ALEXANDRA TOMPKINS  ARTIKEL   HOUD ME VAST ∙ SUE JOHNSON ∙ BOEKEN TIP

Hi 

Dat de eerste jaren van je leven zeer belangrijk zijn voor je geestelijke ontwikkeling is duidelijk. En dat ze van grote invloed zijn op de rest van je leven ook. De levensstrategie die je destijds hebt opgedaan brengt je vaak ver. Bijvoorbeeld in je werk. Je hebt destijds talenten, vaardigheden en capaciteiten ontwikkeld waar je steengoed in bent geworden. Het bepaalt o.a. voor een deel hoe je bijvoorbeeld acteert onder grote druk, met je collega’s en leidinggevende.

En op een gegeven moment in je carrière werkt die strategie niet goed meer. Dan heb je iets anders nodig. Waar ligt de ruimte om te groeien, effectiever en succesvoller te zijn?

Geen mooiere manier om de liefdesrelatie als voorbeeld te nemen omdat daar gedrag wordt uitvergroot en gespiegeld door je partner. En eens te kijken wat werkt als het bijvoorbeeld vastzit. Een kleine inleiding op een fijn boek en twee fantastische artikelen. Over liefde, ruimte, rust en vrijheid.

"DE LIEFDE EN DE RELATIE MET JE VERLEDEN"
NORBERT KOOPEN

De liefde en de relatie met je verleden - Burning Man

In 2015 was dit prachtige kunstwerk te zien op het festival Burning Man in de Nevada woestijn in de Verenigde Staten. Op prachtige wijze illustreert het hoe bij relatiestress ons verleden een centrale rol inneemt. Het kind in je wil gezien worden. Maar weet niet hoe...

Hoe speelt in jouw liefdesrelatie jouw verleden? Welke patronen en gedrag vertoon jij bij relatiestress? Wat is een manier om uit relatiestress te komen? Wat heb je te doen om vrijer en rustiger in een relatie te staan? 

#angst #artikelen #boek #kwetsbaarheid #leiderschap #liefde  #masker #pijn #verdriet #woede

Inleiding: 3 minuten
Boekentip: 1 minuut

Artikel 1: 10 minuten

Artikel 2: 10 minuten

Norbert Koopen
Hartelijke groet,
Norbert

Deel de inspiratie op Facebook, Twitter of in de mail

Facebook Facebook Twitter Twitter forward forward
KoopenBakker

Thierensweg 23
1411 EW Naarden
+31 (0)35 203 19 21
norbert@koopenbakker.nl

Misschien vind je het te veel. Of vind je de informatie niet boeiend. Meld je dan hieronder af en je wordt niet meer lastig gevallen. ;)

Afmelden