Ars Musica bekijk de online versie

Nieuwsbrief
17 juli 2019

Ervaar klassiek opnieuw
MozART29! Concertreeks

Avondje uit? Kom eens langs!
De concertserie MozART29! staat garant voor de perfecte combinatie van een avondje uit en een spectaculaire kennismaking met live klassieke muziek.
Vijfentwintig musici spelen Mozarts 29e symfonie uit het hoofd. Zo heeft u het nog nooit eerder horen (en zien) uitvoeren!

Ongeëvenaarde ervaring
Wat de muziek zo bijzonder maakt, hoor je vooraf van niemand anders dan Patrick van der Linden (dirigent van het Ars Musica Orkest) die je kort wat vertelt over de te spelen werken. Hij geeft je daarbij aanwijzingen waardoor je heel gericht naar de muziek kunt luisteren. Na een intense luisterervaring van anderhalf uur  is er de mogelijkheid voor een drankje en ontmoeting.

Klik hier voor alle info, data en prijzen
Mozart | Bach | Ešenvalds
MozART29! in De Doelen

Op vrijdag 20 september 2019 staat Ars Musica voor de vijfde keer in De Doelen in Rotterdam. Ditmaal met een spetterend Mozart-programma. Het Ars Musica Orkest schuwt het avontuur niet! Vijfentwintig musici spelen Mozarts 29e Symfonie op een verrassende manier: staande en uit het hoofd. Panfluiter des Vaderlands Matthijs Koene, zal soleren in het tweede Fluitconcert van Mozart. Ook werkt het Ars Musica Concertkoor mee aan deze avond.

Uitvoerenden

Ars Musica Orkest
Ars Musica Concertkoor
Matthijs Koene, panfluit
Patrick van der Linden, dirigent

Programma

Mozart – Fluitconcert 2, KV 314
Mozart – Symfonie 29, KV 201
Bach – Mis in G, BWV 236
Ešenvalds – In Paradisum

Koop nu je kaarten
25 jaar dirigent | Jubileumconcert | Patrick van der Linden
Jubileumconcert Patrick van der Linden | 25 jaar dirigent

Vier mijn jubileum mee! Ik ben vijfentwintig jaar dirigent en gebruik dit moment om u muzikale hoogtepunten te laten horen, gebracht door het Ars Musica Orkest en mijn koren. Daarnaast zal ik twee nieuwe fondsen presenteren; waar u op mijn website meer over kunt lezen.

Graag heet ik u van harte welkom in de Sint-Janskerk te Gouda!

Koop nu je kaarten
AA Bladmuziek | Muziektip | Arjen J.A. Uitbeijerse
Pachelbel: Christ lag in Todesbanden

"Graag breng ik een fraai werk van Johann Pachelbel (1653-1706) onder de aandacht. Pachelbel wordt vaak vereenzelvigd met zijn Canon in D, terwijl zijn overige werken soms wat onderbelicht blijven. En dat is jammer, omdat zijn oeuvre veel fraais bevat. 

Ik stuitte een paar jaar geleden op zijn paascantate ‘Christ lag in Todesbanden’. Natuurlijk kennen veel muziekliefhebbers de prachtige gelijknamige cantate van Johann Sebastian Bach (BWV 4) (...) Klik hier om verder te lezen.

Volg Ars Musica:

Ars Musica

Copyright © 2019 Ars Musica, Alle rechten voorbehouden

info@arsmusica.nl
Contact

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld op onze website of iets bij ons hebt besteld.

Afmelden
MailerLite