Paverpol Nieuwsbrief | juli 2019 | nr. 151

Deel & Win voor 100 euro Paverpol!

Doe deze maand mee aan onze Facebook actie

We hebben in juli een superleuke deel & win actie op Facebook met het thema Paverpol's ABC. 'Art begins with creativity' ofwel je hebt een beetje creativiteit nodig om een prachtige Paverpol sculptuur te kunnen maken.

Deel jouw creativiteit met ons en win Paverpol producten ter waarde van 100 euro (*).

Hoe werkt het?
Deel jouw mooiste Paverpol kunstwerk op één van onze Facebook pagina's Paverpol Benelux of Paverpol International. Vertel kort hoe je het gemaakt hebt en met welke Paverpol producten. Gebruik in je post de hashtags #Paverpol #ABC en tag ons met @Paverpol Benelux of @Paverpol International.
Je maakt dan kans op een Paverpol productenpakket ter waarde van 100 euro!
De winnaar maken we bekend in de nieuwsbrief van 1 augustus 2019.

(*) Je wint een pakket Paverpol producten ter waarde van 100 euro, inclusief verzendkosten. 

Ook zo'n zin in de zomer?!

Heerlijk die zomer! Lekker genieten van zee√ęn van tijd en een zon die pas heel laat ondergaat. Dit Paverpol kunstwerk past prima bij deze tijd van het jaar. We zijn daarom blij dat Jossy de Roode het idee voor dit Paverpol pakket met ons wilde delen!

In het pakket zit 500 gram Paverpol zwart, 1000 gram Paversand wit, 100 gram Paverplast, Reeves acrylverf wit, draadfiguur 40/60 en pin van 15 cm. Verder  heb je nodig: Paverpol transparant (of servettenlijm),  aluminiumfolie, schilderstape, servet met een mooie design, 4 halve bolletjes piepschuim van circa 2 cm. (of propjes aluminiumfolie) en een hamertje.

Duik in de webshop ;-)
Zin om dit sculptuur zelf te maken? Duik dan snel in onze webshop! Het Paverpol pakket Bikinitijd is te koop voor slechts ‚ā¨ 30,95. Daarmee profiteer je van een korting van bijna 20%! Een √©cht zomerkoopje dus.

Paverpol Trainingsdagen Najaar

Paverpol groeit gestaag. Daar zijn we blij mee! Wil je ook serieus met Paverpol aan de slag? Schrijf je dan nu in voor de Paverpol Trainingsdagen. 

De Paverpol Trainingsdagen zijn ideaal om alles te weten te komen over Paverpol en de vele toepassingen. Ontdek de vele mogelijkheden: je zult verrast zijn! 

Trainingsdagen
De trainingen worden verzorgd door Jan en Jossy de Roode. Jossy maakte ook dit prachtige Paverpol kunstwerk.

Paverpol Trainingsdag 1:
5 oktober 2019
Paverpol Trainingsdag 2:
6 oktober 2019

Je ontvangt na afloop een certificaat. Als je beide dagen succesvol doorlopen hebt, ontvang je tevens een cursusleidsters certificaat. Je bent dan Certified Paverpol Instructor (CPI) en kunt dan je eigen Paverpol workshops organiseren. Kijk op de website voor meer informatie. Voor vragen of aanmelden, e-mail: info@josefine-art.com. 

Workshop Ontdek Paverpol

Schrijf je nu in voor de workshop Ontdek Paverpol. Deze wordt verzorgd door Jan en Jossy de Roode op Hof Olmenstein in Kloetinge (vlabij Goes).

We verwachten je op zaterdag 21 september om 9.30 uur. De workshop eindigt om 13.00 uur. Je maakt een zittend ‚ÄėAfrikaans‚Äô vrouwtje of drie vogels op een stokje.¬†

Deelnemen?
De kosten bedragen 45 euro, incl. materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Kijk op de website voor meer informatie. Inschrijven kan via: service@paverpol.com.

Winnaar gratis Beginnerspakket

Leuk al die nieuwe aanmeldingen voor onze Paverpol nieuwsbrief tijdens de kunstmarkt Montmartre in Goes op zaterdag 1 juni j.l. Uit alle aanmeldingen hebben we één winnares getrokken.

Gefeliciteerd¬†Jacolien van Bemder uit Zierikzee! Jij wint het Paverpol Beginnerspakket t.w.v. ‚ā¨ 18,25.¬†Stuur even een bericht naar service@paverpol.com met daarin je adres. We sturen het pakket dan z.s.m. op!

Facebook Topper

Dit is echt een mega-indrukwekkend Paverpol-beeldhouwwerk, met de naam Shanti Ga√Įa. Het is het werk van twee bijzondere Paverpol kunstenaars, Jos√©e Desbiens en Lucie Badeaux, uit Canada. Je kunt de stap voor stap foto's zien op de Facebook pagina¬†Ma ville mon quartier ma rue 2019.

Deze foto werd deze maand het meest bekeken op de Facebook pagina's Paverpol International en Paverpol Benelux.

Bunde - Paverpol workshops
Jolanda Smeets verzorgt Paverpol workshops in  Bunde, in de omgeving van Maastricht. Heb je interesse om alleen of met een groepje te komen? Neem dan contact op via haar website 't Bieke. 

De Lier - Paverpol workshops
Wil je kennismaken met  het werken met Paverpol, maar niet gelijk de hele dag? Bij Hobby Atelier Bizzie kan dat: op vrijdag 2 augustus van 14.00 tot 16.00 uur kun je een klein tuinbeeldje (naar keuze) maken. Natuurlijk maakt Pauline Hertsenberg tussendoor tijd voor koffie/thee met iets lekkers. Inschrijven kan via de website van Hobby Atelier Bizzy. Daar vind je ook informatie over andere workshops en contactgegevens, zodat je zelf een datum kunt prikken.

Dordrecht - Paverpol workshops 
Bij Sylvia van de Kamp kun je je tot 19 juli nog met een groepje aanmelden. Daarna begint de zomerstop. De avondlessen beginnen weer in de eerste week van september op de woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur.

Goes - Paverpol workshop
Schrijf je nu in voor de workshop Ontdek Paverpol. Deze wordt verzorgd door Jan en Jossy de Roode in Kloetinge (Goes). We verwachten je op zaterdag 21 september om 9.30 uur. De workshop eindigt om 13.00 uur. Je maakt een zittend ‚ÄėAfrikaans‚Äô vrouwtje of drie vogels op een stokje.¬†Deelnemen? De kosten bedragen 45 euro, incl. materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Inschrijven kan via: service@paverpol.com.¬†

Nieuwe Niedorp - Paverpol expositie
Riette de Roode exposeert haar Paverpolbeelden op 17 en 18 augustus tijdens Nazomeren in Niedorp. Locatie camping het Witte Hek aan het Paadje in Nieuwe Niedorp.

 

Bekijk alle Paverpol workshop locaties

We knijpen er tussenuit :-)

Het is vakantietijd!  Daarom kan het deze maand iets langer duren voor je je bestelling in huis hebt. We verzoeken je hiermee rekening te houden.
Dank voor je begrip en voor iedereen die weggaat: fijne vakantie!  

Mocht je onverhoopt toch vragen hebben over je bestelling, stuur dan een e-mail naar service@paverpol.com.

Paverpol International

Ambachtsweg 21
4421 SK KAPELLE

service@paverpol.com
www.paverpol.com

SHARE TWEET FORWARD