Die veel te vertellen heeft en een hele leuke ervaring. Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Het gaat verder dan alleen gezelschap

''Wat ik nou zo fijn vind is dat wij mensen op allerlei manieren kunnen helpen. De een heeft een nieuwe bril nodig de ander een inrichting en weer iemand anders nieuwe kleding. De Posidiva’s ervaren dat ook als heel leuk omdat we iemand echt gericht kunnen helpen en dat geeft een heel voldaan gevoel. We doen het echt samen.''


Yvonne Breuker

Posidiva Sandra!


Waarom ik Posidiva ben geworden

''Na bijna veertig jaar in de zorg te hebben gewerkt weet ik dat niet alleen de lichamelijke zorg belangrijk is, maar ook de geestelijke zorg. Ieder mens is uniek. Een ieder heeft een heel leven achter zich met vrolijke en verdrietige gebeurtenissen. Als Posidiva kan ik inspelen op iemand zijn interesse en mogelijkheden. Warmte, aandacht en interesse heeft ieder mens nodig. Samen dingen kunnen doen waar cliënten gelukkig van worden en samen kunnen lachen vind ik erg belangrijk.”

Mijn leuke ervaring

''Een leuke ervaring was een meneer die verhuist was naar verpleeghuis en een lege kamer had met alleen een bed en een stoel. Samen zijn we op stap gegaan om zijn kamer gezelliger te maken, hij probeerde allerlei stoelen. Samen zijn we tot een gezelligere inrichting gekomen. Ook had deze meneer nog een bril op die van zijn moeder was geweest. Hij zag hier amper wat mee maar was gewend deze te dragen, toen zijn we naar de opticien geweest om een nieuwe bril met goede glazen uit te zoeken. Het werd natuurlijk een bril die op de vorige leek omdat hij daar natuurlijk aan gehecht was.”Het zijn de kleine dingen die het doen.

Bedankt voor je aandacht en tot de volgende keer!

Vriendelijke groet namens alle Posidiva's,

Yvonne Breuker

facebook
Positief Samen

www.positiefsamen.nl

Redactie en vormgeving: De Relatiemarketeers

info@positiefsamen.nl

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld op onze website, klant bent of gewoon op de hoogte gehouden wilt worden van ons verhaal. 

Teveel mailtjes? Je kunt je hier afmelden