En vardag som blir helgdag

Den är väl som gjord för att få en massa saker att bli av. Om du som är vattengympaledare, vare sig du är aktiv, blivande eller vilande och är ledig idag., häng på! Vadå?

Du som är med i fb-gruppen Vattengympaledare som vill mer har kanske sett i ögonvrån vad som är på gång. Välkommen dit, du som är med på Facebook. Men alla är inte med på Facebook. Och just den här workshopen online eller onlive som jag gillar att skriva funkar att vara med på även för dig som inte hänger på Facebook. För vi kör via Zoom!

Nu har väl alla vant sig vid att vara med på möten online. Och har man varit med på ett kan man tekniken. Det är bara att klicka här på Zoom-länken när det är dags.


Vad det handlar om

1. Rörelser som är viktiga att börja med. 

2. Hur du förmedlar instruktioner så att du får med dig deltagarna och 

3. Musik som gör 1 & 2 optimalt.

Så här går det till

Det är gratis att vara med. Du behöver inte anmäla dig. Du bara klickar här helst lite innan kl 14.30 idag måndag den 18 april. Vill du ha en påminnelse via sms typ kl 14 så du kan gå in från balkongen eller trädgården en stund svara bara tillbaka på det här mejlet innan dess då. Och då skriver du ditt mobilnummer förstås.

Workshopen äger dock bara rum i direktsändning utan inspelning. Då är lättare för oss alla att fritt både spåna och röra oss.

I workshopen är vi på land och pratar och rör på oss lite lagom. Och jag kan garantera att du kommer att kunna ta med dig något nytt till ditt pass direkt. Det räcker med bara något litet. Det är du och dina deltagare värda!

Jag tror att det kommer att bli så pass bra att det kan bli en köpe-workshop efteråt. Men det blir en annan produktion. Så passa på att vara med när vi skapar kompetens tillsammans. Och behöver vi köra en gratis workshop live vid ett senare tillfälle för att det ska bli bäst så gör vi det.


Video som inspiration

Som inspiration och lockelse skickar jag en kort video med uppvärmningsrörelser. Naturligtvis håller jag på alldeles för kort tid med varje moment. Det vet ju alla att i vattnet behöver man hålla på ett tag med varje rörelse, alltid längre än vad vi på land tror i alla fall. Eller vad säjer du.
Vi ses idag hoppas jag eller i nästa workshop


Avslutningsvis

Du vet väl att du alltid kan avsluta din prenumeration med mejl från mig, Lisel Humla - urforma nu. Du hittar länken längst ner. Men jag hoppas att du vill fortsätta få mejl från mig.

Och för säkerhets skull lägger jag länken här nere också: Avsluta prenumerationen
Sent by MailerLite