In de lente bloei ik net als bloemen op en krijg ik erg veel energie! Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Lente kriebels

Winkelcentrum Stadshart Amstelveen is in de ban van de lente. 'Say Hello To Spring' is van 6 tot en met 22 maart het motto van het winkelgebied. 

Vrolijke bloemendecoraties sieren de straten, met als pronkstuk een groene loper van maar liefst 800 m2. Het thema lente is tegelijkertijd het startsignaal van het nieuwe modeseizoen. Meer dan honderdvijftig winkels showen hun voorjaarscollecties.

Yvonne Breuker

Ik ben een echte zonliefhebber, net als mijn moeder. De warmte vind ik heerlijk, ik hoef er niet bruin van te worden. Alles ziet er zo anders uit als de zon schijnt, veel meer kleur en warmte. Daar word je toch gewoon vrolijk van?

Mijn moeder was ook zo, bij ieder straaltje zat ze in de zon, gewoon met de ogen dicht genieten. Sterker nog, toen ze hier in Amstelveen kwam wonen, ze was toen al rond de 70, ging ze doodleuk topless op het balkon zitten! 

Er werd over gesproken in de seniorenflat, haha. “Het is toch mijn balkonnetje?,” zei ze dan. Ze wilde altijd wat van het leven maken en had er maling aan.

Nadat mijn moeder een hersenbloeding kreeg woonde ze in Den Haag. Ik had nog drie kinderen thuis en wou dat ik er meer voor haar kon zijn. Gewoon om een kopje thee voor haar te maken of een boodschap te doen. 

Zo is het idee van Positief Samen gekomen. De laatste jaren van haar leven woonde ze gelukkig vlakbij en was ik ook mantelzorger van haar en daardoor kan ik mij dus inleven in allerlei situaties. Als de zon schijnt denk ik vaak aan haar. 

Rondje Poel? 

Niet alleen winkels, ook de natuur heeft lentekriebels. Wat staat er al veel in bloei! Lekker naar buiten gaan om hiervan te genieten is goed voor lichaam en geest. 

Wandelen heeft ook een positieve invloed op je geheugen. Doordat je hersens actief blijven bestaat er een verminderde kans op de ziekte van Alzheimer. 

Heb je al eens een rondje Poel geprobeerd? Het Veenmeer ten westen van het oude dorp leent zich daar uitstekend voor.

Bedankt voor je aandacht en tot de volgende keer!

Vriendelijke groet namens alle Posidiva's,

Yvonne Breuker

facebook
Positief Samen

www.positiefsamen.nl

Redactie en vormgeving: Emailsucces

info@positiefsamen.nl

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld op onze website, klant bent of gewoon op de hoogte gehouden wilt worden van ons verhaal. 

Teveel mailtjes? Je kunt je hier afmelden