Zdravo dragi moji!

Ne, nije ponedeljak, utorak je, tako da bez brige. Javljam se ovako iznenada i u neuobičajeno vreme, a evo i zašto.

Nije me bilo na kafenisanju ovde skoro mesec dana, ali i sami znate da sam bila na svom Maxi odmoru. 👙

Iako se neko ko vodi svoj biznis zapravo nikada u potpunosti ne isključuje iz posla, za vas koji me pratite i na Instargamu, na stranici @marija.trifunovic ili na YouTube-u, mogli ste da vidite neke moje objave u međuvremenu.

Trudila sam se da ne budem nametljiva, jer bih mnogo više volela da ste tokom ovih letnjih meseci manje gledali u ekrane, a više u drage ljude pored vas, u prirodu, turističke znamenitosti, u knjige... 🏡

Neke od tih mojih objava bile su sa putovanja, neke su bile poslovnog tipa, a jedna od poslednjih na Insta Story-ju je bila mini anketa. U njoj sam postavila pitanje:

  • da li da objavljujem i dalje 2 videa mesečno kao i do sada ili
  • da ih bude više.

Zatim sam postavila i pitanje, na koju temu bi moji pratioci želeli da snimim novi video.

Kada pitaš, dobiješ odgovor. Tačnije odgovore. 💁🏻‍♀️

Kao što vi koji ste već duže ili nešto kraće vremena u ovoj newletter ekipi, znate da sam od ove godine krenula sa konceptom Online Kafenisanje gde svakog ponedeljka u mesecu kafenišemo na dva načina:

  • jednog ponedeljka preko newsletter-a, a
  • narednog ponedeljka preko YT videa,

pa sve tako naizmenično.

Taj koncept sam interno u svom planeru nazvala 2+2.

Kako sam vam već napomenula, Sam svoj gazda posao uvek nekako spakuje u svoje kofere čak i kada ide na odmor, pa mi je tako jednog trenutka dok sam vozila biciklu do Srebrnog jezera pala na pamet ideja da su dva videa mesečno možda malo. A i da su dva newsletter-a mesečno možda malo. 🚴🏻‍♀️

Zapravo, taj koncept 2+2 sam sama osmislila da vidim kako će se razvijati, ali je ova misao koja me je stigla na bicikli zapravo znak da se i vi pitate. Da ovu kafu ne pijem sama. I da je vreme da nakon pola godine i kusur, pitam VAS za mišljenje.

S obzirom da je anketa za videa prošla u korist toga da treba da snimam više videa mesečno (70% naspram 30%), da sam dobila 10-ak jako zanimljivih predloga za teme i da su najčešći predlozi jedan video nedeljno, sada bih volela da i vama prosledim jednu anketu, malo proširenu i čujem vaše mišljenje. 💁🏻‍♀️

Koncept Online kafenisanje će i dalje imati ova dva formata, kao i prateće elemente poput blog postova i PDF materijala.

ALI...vi koji se nalazite na ovoj email listi koja iz meseca u mesec raste, imate prilike da čitate o stvarima koje nigde ne delim.

Za vas koji se odlučite da popunite anketu, molim vas pročitajte i uvodni deo ankete, a ja se unapred radujem vašim odgovorima i hvala od 💜 na izdvojenom vremenu.

Ovde je >>>ANKETA<<<

Da ne zaboravim još i ovo...(što bi neki voditelji rekli) ŽELIM DA POŽELIM DOBRODOŠLICU svim novim pridošlima u ovu našu ekipu i uživajte u kafenisanju sa nama. 

A evo ga i poslenji u nizu lagani, letnji video sa još 3 predloga knjiga za čitanje, a link ka njemu pronađite OVDE.

Do novog kafenisanja...


Marija Trifunović
Dobra vila vašeg biznisa
www.marija.be
Ovaj email je poslat na  | Odjavi se sa liste | Prosledi email prijatelju
Powered by MailerLite