Klubmail fra Danmarks Skiforbund

Nyt fra sekretariatet

Husk Danmark Skiforbunds repræsentantskabsmøde den 26. maj kl. 14.00

Inden repræsentantskabsmødet er det muligt at detage i et seminar om alderesrelateret træningskoncept.

Vi er nu ved at komme i hus med Skiforbundets ATK – og tusinde tak til Bjørg Boe Møller og Charlotte Lemgart, som har taget projektet videre fra den første introduktion i august sidste år.

Vi inviterer nu til seminar omkring emnet, de nye materialer samt om, hvordan vi kan benytte det i klubberne og hvordan, vi kommer i gang.

Trænere og ledere er velkomne til at deltage inden man fortsætter til Danmrks Skiforbunds repræsentantskabsmøde kl. 14.00.

Seminaret afholdes

26/5 kl. 9.00 til 13.30

 På Amager Bakke på 10. sal

Vindmøllevej 6

2300 København

Der planlægges fysisk aktivitet for alle, så medbring træningstøj og sko.

Vi henter ekstern inspiration fra Mats Mejdevi, som blandt andet tidligere har løst opgaver for skiforbundet og været fysisk træner for Johnny Albertsen. I tillæg hertil får vi et konkret eksempel fra en anden klub fra en anden idræt, som har haft store fordele af at arbejde med sit forbunds ATK.

Der vil blive serveret forplejning undervejs.

Af hensyn til mødefaciliteter og forplejning bedes I tilmelde jer til arrangementet på mail til Lene Svanebjerg: ls@skiforbund.dk senest 21. maj.

Idrætsmuligheder i Naturen - Ny analyse fra Danmarks Idrætsforbund
Danskerne er vilde med at dyrke idræt i naturen, og interessen for at komme ud og få mudder under løbeskoene eller grus under rulleskiene er støt stigende. Ny undersøgelse har for første gang kortlagt og analyseret mulighederne for at dyrke idræt i naturen i alle landets kommuner.
Læs mere her.

Toms Guldpulje

Familietid er kvalitetstid. Derfor har Toms og Danmarks Idrætsforbund skabt Toms Guldpulje. Puljens formål er at forgylde initiativer, der kan få flere familier ud og røre sig.

Læs mere og ansøg puljen her 

Idrætten går til kamp mod frafald

Nye tilbud og medlemskaber, aktiviteter året rundt og bedre viden skal hindre sæsonfrafald i idrætten. I Svendborg spiller et pigehold fodbold om sommeren og basketball om vinteren.

Idrætsforeningerne kan med fordel gøre en aktiv indsats for at fastholde deres medlemmer. Blandt andet ved at skabe tilbud og aktiviteter året rundt. Det er én af hovedpointerne fra en undersøgelse fra Danmarks Idrætsforbund blandt 832 frafaldne medlemmer i seks idrætter.

For at forhindre frafaldet sætter DIF og DGI i Bevæg dig for livet-samarbejdet nu ind med konkrete anbefalinger og værktøjer til foreningerne.

Læs mere her

SKI365

Vestcup 2019

Startskuddet til 1. afdeling af  Vestcup går i i morgen den 4. maj i Faaborg - Løbet afvikles som en rulleskiskydning.

Se hvornår de næste afdelinger af Vestcup afholdes her

Danmarks Skiforbund indbyder til VASALOPPET
Søndag den 1. marts 2020

Vasaloppet: Er det klassiske svenske skiløb, hvor du skal løbe 90 km på langrendsski i klassisk stil på under 12 timer og 30 minutter. Vasaloppet er søndag den 1. marts 2020.

Deltagere: Alle der er født i 2001 eller tidligere, og er medlem af en ski klub under Danmarks Skiforbund kan deltage. Medlemsskabet kan blive kontrolleret. Deltagelse sker under eget ansvar.

Danmarks Skiforbund udbyder i alt 400 startpladser til Vasaloppet, 16 hotel buspladser, 20 pladser i Hole Bystuga og et antal buspladser, derfor er det i egen interesse at tilmelde sig så tidligt som muligt.

Tilmelding og betaling:
Tilmeldingen er åben fra mandag den 15. april 2019 kl. 12:00, og lukker søndag den 27. oktober 2019 kl. 23:59 eller når max antal deltagere er nået..

Al tilmelding og betaling sker gennem www.runraces.dk

Tilmelding sker efter ”først til mølle” princippet.

Læs mere på Skiforbundets hjemmeside

Hvis du vil være sikker på ikke at misse datoen, så tilmeld dig allerede nu De Danske Vasaløberes nyhedsbrev.

Like os på Facebook og følg os på Instagram

Facebook Instagram

Kalender

Se aktivitetskalenderen på Danmarks Skiforbunds hjemmeside

Klubmailen

Har du indlæg til Klubmailen bedes du sende det til klub@skiforbund.dk

Danmarks Skiforbund

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20 
DK-2605 Brøndby

info@skiforbund.dk

Facebook Youtube Instagram
MailerLite