Klubmail fra Danmarks Skiforbund

Nyt fra sekretariatet

DIF og DGI’s coronahjælpepulje er åben igen

VIGTIGT NYT! For tredje gang åbner DIF og DGI’s coronahjælpepulje for ansøgninger, og der er blevet tilført 76 yderligere 76 millioner kroner. Hvis din forening har tabt penge på grund af coronaens indtog i Danmark, så søg. Det gælder også de foreninger, som tidligere har søgt puljen og fået en del af det beløb, de ansøgte om.

Puljen kan søges for tab helt tilbage fra de første coronarestriktioner blev indført og frem til den 31. december. I denne tredje ansøgningsrunde kan der søges fra mandag 12. oktober frem til fredag den 30. oktober klokken 12.00

Læs om kriterierne og find link til ansøgningen her 

Covid-19 information på hjemmesiden

Selv om forsamlingspåbuddet er blevet forlænget til den 31. oktober så fortvivl ikke! Vi kan stadig dyrke vores idræt – vi skal bare passe ekstra godt på hinanden.

I kan sagtens fortsætte med at træne og afvikle konkurrencer, faktisk så anbefaler DIF, at vi fastholder vores træninger, stævner og konkurrencer. Vi skal bare overholde de krav og retningslinjer der er. Vi skal have øget fokus på hygiejne og afstand. Og hvis det er muligt så flyt aktiviteterne udendørs.

Læs sidste COVID-19 opdatering

Vi har oprettet et afsnit på hjemmesiden hvor I kan finde oplysninger om COVID-19 I finder siden her

Nyt fra Sporten

Aflyst DM/FM rulleski, lang distance 2020

Holte Ski afstår fra at afholde DM/FM rulleski, lang, 2020

 Efter grundige overvejelser har vi besluttet at afstå fra at arrangere DM/FM rulleski, lang, 2020,

som var planlagt til at finde sted den 25. oktober på Flyvestation Værløse.

Vi finder, at der er for store og for mange kompromiser forbundet med at arrangere disse konkurrencer under de givne forhold.

Vi planlægger at vende stærkt tilbage i september 2021 med det kendte arrangement på Hørsholm Kongevej, inkl. Kongevejsløbet med Vasaseeding på låneski.

Venlig hilsen

Holte Ski – Langrendsudvalget.

DM i langrend 2021 holder fanen højt!

Stævnekomitéen for Danske Mesterskaber i langrend 2021 – årets danske og grønlandske langrendsfest har udsendt det første nyhedsbrev, hvor de informerer om de tiltag der er gjort i forhold til at kunne afvikle et godt og sikkert DM.

Corona er en udfordring, men vi ser det som en mulighed til at skabe et helt fantastisk DM påen ny måde, og håber på, at I alle vil tage jeres langrendsbegejstrede ja-hatte på og støtte op om DM Langrend, så vi kan skabe endnu et forrygende DM på Kvitåvatn.

Så I kan godt kridte rulleski, ski, stave og støvler, foretage tilmeldingen med det samme og hænge i med træningen mod en fantastisk DM-uge på Kvitåvatn.

Mange skihilsner fra
En entusiastisk stævnekomité
Johan, Thomas og Ulrich

Læs nyhedsbrevet her

Du kan hente invitationen her

Klubture

På siden www.skirejser.skiforbund kan du se de klubture som skiklubberne har åbnet op for meldemmer af andre skiklubber under Danmarks Skiforbund.

Skiklubben Hareskov har nogle ture der er åbne for medlemmer af andre skiklubber under Danmarks Skiforbund, så klik ind og se om der skulle være en tur der lige er noget for dig.

Har din skiklub en klubtur man gerne vil dele med  medlemmer af andre skiklubber, så send info til Lene Svanebjerg ls@skiforbund.dk så bliver det lagt op.

Sociale medier

Like os på Facebook og følg os på Instagram

Facebook Instagram

Kalender

Se aktivitetskalenderen på Danmarks Skiforbunds hjemmeside

Klubmailen

Har du indlæg til Klubmailen bedes du sende det til klub@skiforbund.dk

Danmarks Skiforbund

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20 
DK-2605 Brøndby

info@skiforbund.dk

Facebook Youtube Instagram
MailerLite