4. SPIRITUALNO POTOVANJE mesto prihodnosti - 8.čudo sveta

19-21.06.2020 - poletni solsticij

OSNOVNI in NADALJEVALNI PROGRAM

Le zakaj bi šli v DAMANHUR?

Obisk Damanhurja vedno pusti poseben pečat v srcih ljudi, saj doživetje tega kraja ponuja širino, ki jo običajen človek v tej moderni dobi računalništva skoraj ne zaznava več s svojimi čutili, saj smo se enostavno rečeno zgubili...

Vsakemu obiskovalcu je ponujena priložnost, da zopet prebudi svoja čutila, tako v svoji notranjosti kot tudi fizično (telesno), se zave svojega diha, obstoja in časa življenja.

Damanhur je energetsko zelo močan prostor na našem planetu. Govori se o vzporednici med Tibetom in Damanhurjem. Kraj, ki je v resnici tako blizu nas, a še vdno nepoznan večini.

Doživeti sinhroniciteto tega kraja, teh ljudi in čudežev, ki jih ustvarjajo in z njimi živijo sleherni dan, pa prinaša tisto širino zavedanja, ki jo vsi iščemo. 

Obisk Templjev Človeštva, Svetega gozda in še kakšne meditacije, pa so presežki, katere težko zapišeš na papir. Šteje samo vaše doživljanje...

In še en razlog obstaja. Nisva instant program, zato je skupina že več mesecev pred odhodom polna.

Če kliče, se nam pridruži...

 

nova priložnost za posebna doživetja...

Zadnje potovanje v oktobru 2019 je prineslo še eno priložnost ponovnega odhoda v Damanhur, ki kliče po drugačnosti programa.

Ker smo s skupinami doživeli že rituale ekvinokcija in 2-krat polno luno, nismo pa še solsticija - imate zopet priložnost da greste z nami v času močnega energetskega datuma, ko je dan enak noči in preživite

DRUGAČEN POLETNI SOLSTICIJ 2020, tokrat v Damanhurju.

Morda še podatek, da je tokratni poletni solsticij in ritualno praznovanje (praznujejo ga vedno ob nedeljah, četudi se koledarski prehod zgodi recimo na sredo) točno na dan, ko se solsticij tudi zgodi,

torej je posebnost za NOVO doživetje!

Poletni solsticij je najbolj obiskan dogodek v letu. Tokrat boste v polnosti začutili utrip tega kraja, ko pridejo skoraj vsi Damahurci iz vseh krajev sveta. Zato bo pestro dogajanje tako čez dan in kot tudi zvečer s koncerti na prostem.

Program je malo drugače zastavljen. Polni 3 dnevni obisk Damanhurja brez obiska mesta Torina. Novost je tudi ta, da imamo tokrat osnovni (začetni) program in seveda nadaljevalni program, za tiste, ki želite izvedeti še kaj več o samem kraju in skupnosti.

Na voljo pa bo tudi čas za individualno doživljanje samega kraja, hojo po labirintih, terapije z naravo in selfično zdravljenje.

CON VOI

 

POMEMBNO je da veste...

Potovanje v Damanhur ni izlet, je duhovna pot posameznika, ki te enostavno pokliče. Razumsko analiziranje vseh ČE-jev in ZAKAJ-ev je odveč. Duša vedno ve, kdaj je tvoj čas za spremembo ali nadgradnjo.

Damanhur pa nam vse to tudi ponuja. Ker je energetsko močan kraj, včasih fizično telo ne zmore vsega naložiti, zato so možne tudi reakcije v počutju.

Ker je kraj namenjen tudi zdravljenju fizičnega telesa na vseh nivojih, pomeni, da imamo priložnost sprejeti ponujeno spremembo in odvreči staro šaro ter se srečati s svojimi darovi.

V Damanhurju enostavno ni prostora za slabe misli in negativizem. Gre za učenje brezpogojne ljubezni do sebe in drugih. Torej  doživeti notranje oči duše.

 

Damanhur ni izlet, je posebno doživetje!

 

"klikni na  PROGRAM in PREVERI VSEBINO"

Cena potovanja je enaka za oba programa: 

474 EUR z možnostjo plačila na 5 obrokov

ob prijavi akontacija 99 EUR

OSNOVNI PROGRAM - primeren za začetnike in ponavljalce
NADALJEVALNI PROGRAM - primeren samo za ponavljalce
PRIJAVA NA POTOVANJE

ZA DODATNE INFORMACIJE SVA DOSEGLJIVI :

STANKA   051 339 934

MATEJA   041 767 759

Potovanje v Damanhur v celoti izvede turistična agencija Za Dušo d.o.o., Cesta v Polico 31, 4207 Cerklje na Gorenjskem. Vsa plačila se vplačajo na račun turistične agencije. Vaše osebne podatke prijave  zbira TA  Za dušo d.o.o. po zakonu GDPR.

Dotik Sreče, Mateja Gorič s.p. in Cart, Stanislava Martinšek Murgelj s.p. sodelujeva kot  posrednici za agencijo pri izvedbi potovanja.

VESELIVA SE TVOJE DRUŽBE

MailerLite