آیا تصاویر را نمی بینید؟ اگر قادر به دیدن تصاویرخبرنامه در سیستم خود نیستید، لطفاَ در اینجا مشاهده فرمایید.

شماره شصت و پنجم - اردیبهشت ماه 1401

اخبار

کارگاه برخط «پژوهش در آموزش مهندسی»

کارگاه آموزشی برخط «پژوهش در آموزش مهندسی» در روز سه شنبه 31 خردادماه 1401 از ساعت 10 الی 12 توسط دکتر عباس بازرگان استاد دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران و عضو هیأت مدیره انجمن برگزار خواهد شد.

هدف کلی کارگاه:
در این کارگاه، شرکت کنندگان با دیدگاه های زیربنائی معرفت شناسی انجام پژوهش در آموزش مهندسی آشنا می شوند. علاوه بر آن، ضمن آشنایی با روش های تحقیق کمی، کیفی و آمیخته، چگونگی استفاده از آن ها را برای بررسی مسائل مربوط به سیستم های آموزش مهندسی مورد نظر قرار می دهند.

خلاصه ای از کارگاه که توسط دکتر شروان عطایی یکی از شرکت کنندگان در  دوره قبلی کارگاه، تهیه شده بود از اینجا قابل دریافت است.

شرایط شرکت کنندگان:

  • عضو هیأت علمی و یا دانشجوی دکتری یکی از دانشکده های فنی و مهندسی
  • عضو انجمن آموزش مهندسی ایران
  • ثبت نام به موقع در کارگاه (حداکثر تعداد شرکت کنندگان 30 نفر)       

                                                   ثبت نام در کارگاه

وبینار: مروری بر برخی مفاهیم و کاربردهای یادگیری ماشین در دوره های آموزش مهندسی

دکتر مهکامه شربتدار به دعوت انجمن آموزش مهندسی ایران، در روز چهارشنبه 18 خرداد ماه 1401 از ساعت 15 الی 16:30 وبینار با موضوع «مروری بر برخی مفاهیم و کاربردهای یادگیری ماشین در دوره  های آموزش مهندسی » را ارائه می دهند.

      شرکت در سخنرانی برای عموم علاقه مندان آزاد است.

چکیده سخنرانی و رزومه سخنران

                                                     لینک محیط وبینار

دریافت یک جایزه معتبر بین‌المللی، توسط دکتر محمد کارآموز

جایزه معتبر بین‌المللی Julian Hinds  در سال 2022 به دکتر محمد کارآموز، استاد دانشکده مهندسی عمران دانشکدگان فنی دانشگاه تهران و رئیس کمیته همکاری های بین الملل انجمن اعطاء شد.

گفتنی است جایزه ویژه و  بسیار معتبر علمی Julian Hinds (به یادبود شاخص‌ترین مهندس آب ایالات متحده که تونل  Aqueduct انتقال اب از رودخانه کلورادو به کالیفرنیا را طراحی، برنامه ریزی و اجرا نمود) بالاترین افتخار علمی در زمینه مهندسی و مدیریت منابع آب است که به صورت سالانه توسط جامعه مهندسین عمران ایالات متحده (ASCE) به نویسنده یا نویسنده‌های مقاله­‌ای اعطا می­‌شود که ارزنده­‌ترین مشارکت را در زمینه توسعه منابع آب مانند پروژه‌های چند منظوره آبیاری، کنترل سیلاب، آب شهری و صنعتی و برق-آبی داشته‌اند. از علل دیگر اعطای این جایزه  می‌توان به عملکرد قابل توجه، سال‌های متمادی خدمت ممتاز، یا اقدامات خاص و متمایز علمی در جهت پیشرفت مهندسی و مدیریت منابع آب اشاره نمود. ادامه

انجمن، کسب این موفقیت ارزشمند را به دکتر محمد کارآموز تبریک می گوید و برای ایشان سلامتی و توفیقات روزافزون آرزومند است.

جلسه رؤسای شاخه های دانشگاهی انجمن

به منظور هماهنگی بیشتر، اطلاع رسانی درباره برخی برنامه ها و استفاده از نظرات و پیشنهادات رئیسان محترم شاخه ها در دانشگاه ها (12 دانشگاه)، جلسه ای برخط درتاریخ 29 اردیبهشت ماه برگزارشد.
در ابتدای جلسه، دکتر علی اشرفی زاده، رئیس هیأت مدیره انجمن، به موضوعات مختلفی از جمله موارد زیر پرداختند:

  • گزارش کوتاهی از تحولات در انجمن و وضعیت آموزش مهندسی                                            
  • معرفی مدیر امور شاخه هاي انجمن در دانشگاه ­ها
  • بحث و تبادل نظر در باره ارتقاي کمی و کیفی فعالیت هاي شاخه ­ها  

سپس دکتر افسانه مجری، مدیر امور شاخه های انجمن، توضیحاتی در خصوص راهنمای فعالیت شاخه های انجمن که در حال تدوین است، ارائه دادند. در ادامه جلسه نیز رئیسان شاخه ها، پیشنهادات و نظرات خود را بیان کردند. همچنین در این جلسه، مهندس جمال کزازی، رئیس کمیته دانشجویی نیز حضور داشتند و انتظارات  کمیته از شاخه ها را عنوان کردند.  

تشکیل کارگروه آموزش ترکیبی

 تشکیل کارگروه آموزش ترکیبی در جلسه 22 فروردین ماه هیأت مدیره تصویب شد. اعضای این کارگروه  عبارتند از: دکتر رامتین خسروی، دکتر نازیلا خطیب زنجانی، دکتر فرهاد سراجی، دکتر سید علی اکبر صفوی، دکتر سید امید فاطمی (رئیس کارگروه)، دکتر یونس کرامتی، دکتر حسین معماریان، دکتر اسلام ناظمی و دکتر علی نحوی

 هدف این کارگروه، بررسی چگونگی ایجاد روش­ های بهتر برای یاددهی و یادگیری در شرایط بعد از کرونا است. دکتر اشرفی زاده رئیس هیأت مدیره انجمن، طی یادداشتی، نکاتی را به اعضای کارگروه، ارائه کردند که از اینجا قابل دریافت است.   

تاکنون جلسات این کارگروه، در تاریخ های 7 و 18 اردیبهشت ماه برگزار و در موضوعاتی از جمله موارد ذیل تبادل نظر شده است:

  • تعریف نقش کارگروه 
  • توافق بر معنی آموزش ترکیبی 
  • مسائل قابل بررسی در کارگروه 
  • تشکیل زیرگروه ­ها و تعیین مسئول و اعضای آنها
  • برنامه ریزی برای ادامه کار کار گروه

برگزاری وبینار «فعالیت های بین المللی از نگاه یک آموزشگر مهندسی»

با برنامه ریزی انجمن، وبینار «فعالیت های بین المللی از نگاه یک آموزشگر مهندسی» توسط دکتر رحمت ستوده قره باغ، عضو مادام العمر انجمن در تاریخ 21 اردیبهشت ماه 1401 همراه با پرسش و پاسخ برگزار کرد. در پایان نشست، لوح تقدیر توسط دکتر علی اشرفی زاده، رئیس هیأت مدیره انجمن، به ایشان تقدیم شد.

                                     رزومه و چکیده           فایل پاورپوینت                      فیلم سخنرانی

موجودی صندوق حمایت های مالی از انجمن در سال 1401

در خبرنامه فروردین ماه 1401، آمده بود که از این پس موجودی صندوق حمایت های مالی از انجمن، بطور ماهانه در خبرنامه انجمن،گزارش خواهد شد. در این تصویر، موجودی صندوق در این ماه (120 میلیون ریال)  قابل مشاهده است.  

صندوق حمایت های مالی، با هدف ایجاد منابع مالی پایدار برای انجمن تشکیل شده است و منابع آن عمدتاً صرف سرمایه گذاری های بلند مدت و ماندگار برای انجمن می شود. حامیان انجمن که در این امر خیر مشارکت می کنند تأثیری ماندگار بر ارتقای کیفیت آموزش مهندسی کشور و اعتلای ایران عزیز داشته و حسنه ای پایدار را در امری زیر بنایی در کارنامه خود ثبت خواهند کرد. 

علاقه مندان به حمایت مالی، می توانند کمک های خود را با یکی از روش های زیر واریز نمایند:

شماره حساب بانک پارسیان: 20100228039601

درگاه پرداخت الکترونیکی

لطفاً فیش واریزی، به رایانامه انجمن (isee@isee.ir) ارسال شود.

مشروح میزگرد هم آفرینی صنعت و دانشگاه

در رابطه با آماده سازی دانش آموختگان دانشگاهی برای اشتغال و کارآفرینی، لازم است به جز موارد فنی و دانش، استاندارد و ارزیابی کیفی در توانمندی­ های مهارتی، ارتباط اجتماعی و انسانی و اخلاق کاری آن­ ها نیز مورد ارزیابی قرار گیرد.

فرق مهندسی با بحث‌های آکادمی این است که، براساس دانشی که در دانشگاه کسب کردیم، می­ خواهیم گره ­ای را باز کنیم، گره ­ای که جایی آن را نیاموخته­ ایم. بنابراین بسیار مهم است که استادان محترم اعتماد به نفس دانشجو را بالا ببرند.

جای یکپارچه‌سازی در درس های دانشگاهی بسیار خالی است و اگر هم هست، متأسفانه ساده گرفته می‌شود. دانشجو نمی‌داند چطور می‌تواند از یافته­ های خود در دانشگاه استفاده کند و آن‌ها را جمع کند تا به یک خروجی برساند.

  مطلب فوق بخشی از مطالب ارائه شده در میزگرد هم آفرینی صنعت و دانشگاه است که در هفتمین کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی ایران در تاریخ 1400/8/5 با حضور مهندس ایوب اسماعیلی، مهندس محمدعلی چمنیان، مهندس سیامک حسین خلج،  مهندس حسین ریاضی (رئیس میزگرد) برگزار شد.

                                      مشروح میزگرد                   فیلم کامل میزگرد

دل نوشته به مناسبت سالروز تولد دکتر عباس بازرگان

«اردیبهشت، ماه معلمان و مربیان و استادان است و فرصتی است برای یادآوری و قدردانی از همه معلمان و استادان ارجمندی که عاشقانه در این راه کوشیده‌اند و می‌کوشند؛ به همه استادان ارجمند این مناسبت خجسته را تبریک عرض می‌کنم. اما در این ماه، مناسبت دیگری نیز داریم و آن تولد استاد ارجمند جناب آقای دکتر عباس بازرگان در هفتمین روز اردیبهشت است؛ از این تقارن استفاده می‌کنم و با عرض تبریک به ایشان که معلم بزرگی برای من و بسیاری دیگر، به ویژه دانشجویان رشته علوم تربیتی بوده اند، خداوند مهربان را شکر می‌گویم که لطف بزرگی داشته است که فرصت آشنایی، شاگردی، همراهی، همکاری و دیدار چنین استادانی را به ما داده است؛ امیدوارم قدردان لحظات آن باشیم.»

دل نوشته فوق به قلم دکتر محمد دادرس، رئیس کمیته ارزشیابی انجمن است که برای استاد خود دکتر عباس بازرگان، عضو هیأت مدیره انجمن به رشته تحریر درآورده اند. متن کامل این دل نوشته، در اینجا قابل مشاهده است.

پرسش های متداول

سوال 41- درون گرایی و برون گرایی چه تأثیری بر آموزش دانشجویان و نحوه تدریس دارد؟

درون گرایی و برون گرایی یکی از ویژگی­ های مهم و اثرگذار شخصیتی است که در بسیاری از آزمون­ های روان شناختی از جمله آزمون مایرزبریگز یا MBTI به آن پرداخته می‌شود. افراد درونگرا معمولاً خودمحور، رویاپرداز و ایده‌آل گراتر از افراد برون­گرا هستند. این افراد بیشتر انرژی خود را به دنیای درون معطوف می‌کنند. آنها زمان طولانی‌تری را برای آشنایی با افراد و تحلیل اطلاعات جدید صرف نموده و بنابراین ممکن است کمی غیر اجتماعی به نظر برسند. افراد برون‌گرا بیشتر بر دنیای بیرونی متمرکز هستند و از آشنایی با افراد جدید، استقبال می‌کنند. آنها معمولاً همزمان با صحبت­ کردن فکر نموده و در موقعیت­ های اجتماعی موفق تر عمل می‌نمایند. این تفاوت بین دانشجویان باید در مدیریت کلاس مدنظر استاد باشد.

همچنین نتایج برخی پژوهش­ ها نشان می‌دهد که استادان برون‌گرا در مدیریت کلاس موفق تر هستند و کلاس ­های آنها بیشتر تعاملی است. آنها بهتر می‌توانند انگیزه یادگیری را در دانشجویان ایجاد کنند و کلاس­ های به نسبت جذاب‌تری دارند. البته بسیاری از این مهارت ­ها قابل یادگیری است و استادان درون‌گرا می‌توانند با بهبود مهارت­ های ارائه، تدریس و الگوگیری از تجربه های موفق سایر استادان موفق‌تر عمل نمایند. منبع

سوال 42- مدیریت کلاس چیست و چرا اهمیت دارد؟

 مدیریت کلاس، فرایندی است که در طی آن استاد رفتار مناسب را در فراگیران ایجاد و در طول کلاس حفظ می‌نماید. هدف از پیاده سازی اصول مدیریت کلاس، افزایش درگیری علمی فراگیران است. اهمیت مدیریت کلاس به دلایل زیر است:

  • حفظ نظم در کلاس
  • افزایش یادگیری و رشد اجتماعی و حسی
  • کاهش رفتارهای منفی فراگیران و افزایش زمان موثر درگیری علمی منبع

اعضای محترم می توانند به دو صورت زیر در بخش پرسش های متداول تدریس مشارکت داشته باشند:
1- ارسال پرسش های خود از طریق ایمیل (isee@isee.ir) به منظور پاسخگویی توسط متخصصین
2- ارسال مطالب مفید از منابع معتبر داخلی و خارجی به صورت پرسش و پاسخ برای درج در خبرنامه

مسئول تدوین بخش سوالات: دکتر ملودی خادم ثامنی، عضو هیأت مدیره انجمن

یادداشت

سلسله ﯾﺎدداﺷﺖﻫﺎﯾﯽ ﺑﺮاي ﺗﻘﻮﯾﺖ ده ﻣﻬﺎرت ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز اﻧﺴﺎنﻫﺎ در ﺳﺎل 2025 از ﻧﮕﺎه ﻣﺠﻤﻊ ﺟﻬﺎﻧﯽ اﻗﺘﺼﺎد - یادداشت 8:

به کارگیری فناوری و طراحی آن

دکتر رضا لطفی

استاد دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد

در یادداشت ­های قبل به ده مهارت مورد نیاز انسان­ها در سال 2025 از نگاه مجمع جهانی اقتصاد اشاره و پیشنهادهایی برای تقویت این مهارت­ ها در دانشجویان عزیز ارائه شد. این مهارت­ ها عبارت بودند از: طرز فکر نوآفرینی، تفکر تحلیلی، تفکر نقاد، حل مسأله­ های پیچیده، یادگیری فعال، خلاقیت و راهبری و البته مهارت تفکر طراحی (که مستقیماً در فهرست دهگانه قرار نداشت اما به برخی مهارت­ های دیگر مرتبط بود). در یادداشت پیش رو به اختصار، درباره مهارت­ های هفتم و هشتم، یعنی «به کارگیری فناوری، پایش و کنترل» و «طراحی فناوری و برنامه سازی» صحبت خواهد شد. ادامه

 انجمن انتصاب شایسته دکتررضا لطفی به عنوان معاون پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد را تبریک می گوید و برای ایشان در مسئولیت جدید آرزوی توفیق دارد.

اخبار شاخه های انجمن

شاخه دانشگاه تهران

وبینار تجربیاتی پیرامون دستیاری آموزشی

وبینار تجربیاتی پیرامون دستیاری آموزشی، با سخنرانی دکتر رامتین خسروی  و دکتر آرش بهرامی، اعضای شورای شاخه انجمن در دانشگاه تهران، با حضور حدود 55 نفر از دستياران آموزشي دانشکدگان فنی دانشگاه تهران در تاريخ 21/‏02/‏1401، برگزار شد.

سخنرانی دکتر حسین معماریان در گردهمایی برخط اعضای هیأت علمی دانشگاه نوشیروانی بابل

 دکتر حسین معماریان در گردهمایی برخط که به دعوت دانشگاه نوشیروانی بابل در تاریخ 5 اردیبهشت ماه برگزار شد، شرکت و در خصوص ضرورت ارزشیابی در آموزش مهندسی و سازوکار آن سخنرانی کردند. در این گردهمایی دو ساعته، حدود 70 نفر از اعضای هیأت علمی این دانشگاه حضور داشتند. 

عناوین برتر در جشنواره آموزش دانشگاه تهران

 

نهمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران، 19 اردیبهشت ماه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد. در این مراسم از اعضای هیأت علمی برگزیده آموزشی دانشگاه و نیز استادان پیشکسوت و مدیران و کارشناسان برتر واحدهای مختلف دانشگاه تهران تقدیر به عمل آمد.

 در این مراسم دکتر رضا فرجی دانا، مشاور عالی انجمن و دکتر رامتین خسروی، عضو هیأت مدیره انجمن، به عنوان عضو هیأت عملی برگزیده و دکتر محمود شاه آبادی عضو شورای شاخه انجمن در دانشگاه تهران، به عنوان معاون آموزشی برگزیده معرفی شدند. ادامه

 انجمن انتخاب شایسته ایشان را تبریک می گوید و برای ایشان آرزوی توفیقات روزافزون دارد. 

شاخه دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

وبینار ارتقای کیفیت آموزش مهندسی با همکاری صنعت

شاخه انجمن در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، وبینار فوق را در تاریخ 24 اردیبهشت ماه 1401  با سخنرانی دکتر علی اشرفی زاده، رئیس هیأت مدیره انجمن، برگزار کرد.

وبینار پایه ریزی درس فلسفه مهندسی: مطالعه موردی مهندسی کنترل

شاخه انجمن در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، وبینار فوق را در تاریخ 26 اردیبهشت ماه 1401 با سخنرانی دکتر علی خاکی صدیق، استاد گروه کنترل دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، برگزار کرد.

شاخه دانشگاه شیراز

وبینار اخلاق و آیین نامه های رفتاری در مهندسی

شاخه انجمن در دانشگاه شیراز وبینار فوق را در تاریخ 24 اردیبهشت ماه 1401 با سخنرانی دکتر محمدرضا طاهری، مهندس حرفه ای ارشد بخش سازه مهندسی ورلی، برگزار کرد.

وبینار فرصت ها و چالش ها در آموزش پسا کرونا و ضرورت نگاه تحولی در استادان و مدیران دانشگاهی

شاخه انجمن در دانشگاه شیراز وبینار فوق را در تاریخ 26 اردیبهشت ماه 1401 با سخنرانی دکتر سید علی اکبر صفوی ، استاد دانشکده مهندسی برق و‌ کامپیوتر دانشگاه شیراز و  رئیس انجمن یا‌دگیری الکترونیکی ایران و دکتر محمدجواد عابدینی، استاد بخش مهندسی راه، ساختمان و محیط زیست دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز، به صورت برخط و حضوری برگزار کرد.

خلاصه موضوعات مطرح شده در جلسه های هیأت مدیره و کمیته های انجمن در اردیبهشت ماه

 هیأت مدیره - 1401/02/19

- طرح مواردی برای اطلاع رسانی

- تبادل نظر در مورد چند موضوع جاری انجمن

کمیته برنامه ریزی و پایش دستاوردها - 1401/02/05

 - ارائه و بررسی چشم انداز، اهداف و شاخص های کلیدی انجمن آموزش مهندسی آمریکا 

کمیته جوایز - 1401/02/06

- بررسی و ویرایش برنامه اجرایی کمیته در سال 1401

کمیته توسعه عضویت و شاخه های انجمن - 1401/02/07

- بررسی و ویرایش برنامه اجرایی کمیته در سال 1401

کمیته ارتباطات و انتشارات - 1401/02/10

- بررسی و ویرایش برنامه اجرایی کمیته در سال 1401

کمیته مشاوران صنعتی انجمن - 1401/02/17

- بررسی و تبادل نظر در مورد برنامه اجرایی کمیته در سال 1401

کمیته دانشجویی - 1401/02/20

- بررسی و ویرایش برنامه اجرایی کمیته در سال 1401

کمیته ارزشیابی آموزش مهندسی - 1401/02/24

- بررسی و ویرایش برنامه اجرایی کمیته در سال 1401

کمیته همکاری های بین الملل - 1401/02/28

- تبادل نظر در مورد نحوه همکاری کمیته با معاونت سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان

 - تبادل نظر در مورد برنامه ها و فعالیت های زیرکمیته های کمیته

کمیته فعالیت های آموزشی و تخصصی - 1401/02/28

 - تبادل نظر در خصوص موضوعات سخنرانی های سالانه انجمن

- تبادل نظردر مورد برنامه اجرایی کمیته در سال 1401

- مذاکره در خصوص هشتمین کنفرانس آموزش مهندسی

مجله پژوهش در آموزش مهندسی

https://www.classmarker.com/

دعوت به ارسال مقاله برای انتشار در مجله Engineering Education Research (EER)

  مجله EER  انجمن آموزش مهندسی ایران بصورت آنلاین در بخش  Topical Collections مجله SN Applied Sciences (SNAS) پذیرش مقاله می نماید. EER در گروه Topical Collections-Interdisciplinary مجله SNAS قرار دارد و مختص موضوع بین رشته ای " آموزش مهندسی" است. ادامه

معرفی اعضای مادام العمر

انجمن مفتخر است اعلام نماید در این ماه دکتر افسانه مجری به عضویت مادام العمر انجمن درآمدند.     

                        فهرست اعضای مادام العمر انجمن     

اعضای هیأت مدیره ، بازرسان و مشاوران انجمن

اعضای هیأت مدیره: علی اشرفی زاده (رئیس)، عباس بازرگان، جعفر توفیقی، ملودی خادم ثامنی، رامتین خسروی، سعید سهراب پور، محمد شکرچی زاده، امیرنادر عسکرپور و حسین معماریان (خزانه دار) 

مشاوران عالی: پرویز جبه دار مارالانی و رضا فرجی دانا

بازرسان: محمود کمره ای، محمود موسوی مشهدی و مسعود یحیایی (بازرس علی البدل) 

اعضای کمیته ها، کارگروه، مدیران و دبیران

کمیته ارتباطات و انتشاراتمحمود اژدری، مجید بازارگان (نایب رئیس)، صادق جلالی (دبیر)، علیرضا دولت آبادی، مریم قصاب زاده، نصرت ا... گرانپایه (رئیس)، افسانه مجری، مجتبی محمدی، حمید مهدیقلی، سارا نظیف

کمیته ارزشیابی آموزش مهندسی: عباس بازرگان، اکرم حسینیان، حمیدرضا حیدری، محمد دادرس (رئیس)، هدی رودکی (نایب رئیس)، علی شفاعت (دبیر)، شهره فاطمی، حسین معماریان، محمود موسوی مشهدی، مرتضی یوسف صنعتی

کمیته ارکان و منابع انسانی: علی اشرفی زاده، محمدحسن پنجه شاهی، پرویز جبه دار مارالانی (نایب رئیس)، محمدحسن سعیدی (دبیر)، سعید سهراب پور، حسن طاهری، رضا فرجی دانا (رئیس)، محمود کمره ای، کیوان نارویی، محمود یعقوبی

کمیته برنامه ریزی و پایش دستاوردها: حمیدرضا احدی (نایب رئیس)، محمود احمدیان، مریم بیطرف، حسینعلی پاکروان، جعفر توفیقی داریان، مسعود حجت، محمد امین حجتی کرمانی، حسین ساسانی (رئیس)، ناصر صادقیان (دبیر)، جلال نظر زاده

کمیته توسعه عضویت و شاخه های انجمن: عباس ابراهیمی (رئیس)، غلامرضا پازوکی، خسرو جعفرپور، امین جعفری رامیانی، فهیمه حوری آباد صبور (دبیر)، محسن صنیعی، هادی علی اکبریان، ملیحه مقدسی (نایب رئیس)، بهرام ودودی مفید، نور محمد یحیایی

کمیته جوایز: سید نظام الدین اشرفی زاده (نایب رئیس)، محمد علی رستم پور، امیرنادر عسکرپور، یونس فرزین فرد، علیرضا قلی پور، سینا کشاورز کاظمیان، طه گودرزی، محمد ملک پور (دبیر)، ابراهیم واشقانی فرهانی (رئیس)، محمد هاشم زاده

کمیته دانشجویی: سید محمد مهدی احمد پناه، محمدرضا بشارتی، سمیرا جعفرزاده، مرضیه خواجه علی،  نیلوفر دینی، عرفان رئوفی (نایب رئیس)، محمد فراهانی (دبیر)، جمال کزازی (رئیس)، محمد مهدی محب علی، علی مه آبادی

کمیته فعالیت های آموزشی و تخصصی: جلال اکبری، فرشاد ترابی، مهرداد تقی زاده منظری (دبیر)، بابک سیف (نایب رئیس)، محمدجواد عابدینی (رئیس)، فرزان قالیچی، سونا قلی زاده، امیررضا مسعودی، اسماعیل مسگرپور، زهرا نصراللهی

کمیته مشاوران صنعتی انجمن: مهدی اسکروچی، روزبه باقری، جبار علی ذاکری، آرین زرگامی،  حسین ساسانی، رحمت ستوده قره باغ، محسن سلطانپور (رئیس)، هدایت عزیزپور (دبیر)، جلال کاوندی (نایب رئیس)، مسعود یحیایی

 کمیته همکاری های بین الملل: فیروز بختیاری نژاد، محمودرضا دلاور، مسعود دهقانی، رضا حسینی ابرده، سید محسن حائری، علیرضا شیرازی نژاد (دبیر)، محمد کارآموز (رئیس)، افسانه سادات لاریمی، زانیار میرزایی، معصومه نصیری کناری (نایب رئیس)

کارگروه آموزش ترکیبی: رامتین خسروی، نازیلا خطیب زنجانی، فرهاد سراجی، سید علی اکبر صفوی، سید امید فاطمی (رئیس)، یونس کرامتی، حسین معماریان، اسلام ناظمی، علی نحوی

مدیر اجرایی: لیلا شیربان

مدیر ارتباط با صنعتهدایت عزیزپور

مدیر امور آموزشی:  فرشاد ترابی

مدیر امور بین الملل: مسعود دهقانی

مدیر امور شاخه های انجمن: افسانه مجری

سر دبیر مجله بین المللی پژوهش در آموزش مهندسی علی مقداری

دبیر برنامه منتوری: رامتین خسروی

دبیر سخنرانان برجسته:  نصرت ا... گرانپایه

دبیر نشان استاد برجسته: دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی

دبیر برنامه رصد آموزش مهندسی:  امیرفرهاد نجفی

شورای شاخه ها

دانشگاه بوعلی سینا: جلال اکبری (رئیس)، عباس رمضانی (خزانه دار)، مهدی سخایی نیا (نایب رئیس) و  هاشم مظاهری (دبیر)

دانشگاه تربیت مدرس:  ابراهیم واشقانی فراهانی (مسئول راه اندازی)

دانشگاه تهران: رامتین خسروی (خزانه دار)، سیروس زمانی (دبیر)، محمود شاه آبادی (نایب رئیس) و حسین معماریان (رئیس)

دانشگاه شهید بهشتی: سید ابراهیم افجه ای (رئیس)، عباس پیرهادی (نایب رئیس)، علیرضا قلی پور (دبیر)، شکرا... کریمیان (خزانه دار)، 

دانشگاه شهید چمران اهواز: اسماعیل حجازی (خزانه دار)، کورش حیدری شیرازی (نایب رئیس)، محسن صنیعی (رئیس)، شهرزاد عجبی (دبیر)

دانشگاه شیراز: سید احمد انوار (نایب رئیس دوم)، دکتر علیرضا خیاطیان (دبیر)، محمود کریمی (خزانه دار)، مجتبی محزون (نایب رئیس اول) و محمود یعقوبی (رئیس)

دانشگاه صنعتی اصفهان: غلامعلی رئیسی اردلی (نایب رئیس)، حمیدرضا صفوی (رئیس)، سید مهران نحوی (خزانه دار) و امیر هاشمی (دبیر)

دانشگاه صنعتی امیرکبیر: بابک بنکدار پور (نایب رئیس اول)، مهدی رفیع زاده (رئیس)، دکتر منصوره سلیمانی (نایب رئیس دوم)، ناهید شیخان (دبیر) و طه گودرزی (خزانه دار)

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی: محمود احمدیان عطاری (رئیس)، اصغر اکبری ازیرانی (دبیر)، محسن سلطان پور (نایب رئیس) و افسانه مجری (خزانه دار)

دانشگاه صنعتی شریفمحمد ایزدی، محمد صالح تواضعی، محمدحسن سعیدی (رئیس) و مهرداد تقی زاده منظری

دانشگاه علم و صنعت ایران: جبارعلی ذاکری (رئیس)، مجید طیرانی (نایب رئیس)، هاجر قنبری (دبیر)، فاطمه مهدی زاده (خزانه دار)

دانشگاه فردوسی مشهد: مهدی پناهی (دبیر)، حبیب رجبی مشهدی (رئیس)، مجید علومی (خزانه دار) و عابدین واحدیان مظلوم (نایب رئیس)

شناسه خبرنامه

مدیر مسئول: علی اشرفی زاده

هیأت تحریریه: سمیه چمانی، لیلا شیربان (سردبیر)، شروان عطایی و نصرت ا... گرانپایه

همکار: سوگند محمدجعفری

  * مسئولیت محتوای یادداشت ها بر عهده نویسندگان است.

تمدید عضویت

از اعضای محترمی که مدت عضویت ایشان در انجمن آموزش مهندسی ایران به پایان رسیده است درخواست می شود نسبت به تمدید عضویت خود از اینجا اقدام فرمایند.

انجمن آموزش مهندسی ایران از تمامی استادان و پژوهشگران عضو انجمن دعوت می نماید برای غنی تر شدن محتوای علمی و تخصصی خبرنامه، تألیفات و ترجمه های مفید و ارزشمند در زمینه آموزش مهندسی را در قالب مقاله، یادداشت، پیشنهاد آموزشی و ... در اختیار انجمن قرار دهند، تا پس از بررسی توسط هیأت تحریریه، هم در وبگاه و هم در شماره های آتی خبرنامه درج شود.

 تهران، خیابان طالقانی (بین وصال و قدس)، شماره 429، طبقه اول، واحد 1؛         کدپستی: 1417713763؛ تلفن: 88992215؛ نمابر: 88953188؛ رایانامه: isee@isee.ir؛           وبگاه: www.isee.ir.  تلگرام: https://t.me/anjomanisee   لینکدین: https://www.linkedin.com/in/isee-iran-515ba9188

                        اینستاگرام: https://www.instagram.com/isee.ir

درصورتی که مایل به دریافت خبرنامه نیستید، لطفا از اینجا اقدام کنید.

.

MailerLite