Καθώς το μουσείο συνεχίζει να είναι κλειστό για τους επισκέπτες του και καθώς είναι ακατόρθωτο να μεταφερθεί η ουσία της δουλειάς του μέσα από το διαδίκτυο, σκεφτήκαμε έναν τρόπο για να επικοινωνήσουν οι ήρωες της διαδραστικής έκθεσης από το «Παλάτι του Θυμού» μαζί σας!

Πώς;
Με μικρά γράμματα και μηνύματα
που θα μπορείτε αν θέλετε, να τα μεγαλώσετε με αναζητήσεις, παιχνίδια, συζητήσεις, ζωγραφιές και ότι άλλο φανταστείτε.

Οι ήρωες της έκθεσης, που είναι αφιερωμένη στο συναίσθημα του θυμού, θα σας γράφουν για να σας εμπνεύσουν και να μεταφέρουν κάποια μυστικά από το παλάτι του θυμού στο σπίτι σας!

Για όσους έχετε επισκεφτεί την έκθεση θα σας θυμίσουμε την ιστορία της και για όσους δεν έχετε βρεθεί ποτέ «Στο Παλάτι του Θυμού» θα σας βάλουμε λίγο στο κλίμα του μέχρι να μπορέσετε να διαβείτε την πύλη του!

Ξεκινάμε! Αρχή του παραμυθιού!

Γιατί όμως παραμυθιού ίσως αναρωτιέστε και απαντάμε: Γιατί μέσα στο ασφαλές, ευχάριστο και συμβολικό σύμπαν του παραμυθιού, μπορούμε να εξερευνήσουμε και να γνωρίσουμε τον εσωτερικό κόσμο των συναισθημάτων μας καλύτερα. Οι ήρωες του παραμυθιού που τυλίγει την έκθεση του μουσείου, θα μας βοηθήσουν, όπως μας βοηθάνε οι ήρωες σε όλα τα παραμύθια.

image by shutterstock
Αν θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα από το Παλάτι του Θυμού μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα του Μουσείου Συναισθημάτων συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

Να είσαστε καλά!

 

 

Η διαδραστική έκθεση «Στο Παλάτι του Θυμού» είναι μια δημιουργία του Μουσείου Συναισθημάτων. 

Copyright © 2017 Μουσείο Συναισθημάτων

Μουσείο Συναισθημάτων

Διεύθυνση:
Καρατζά 7 & Τσάμη Καρατάσου 56, 11741 Φιλοπάππου, Αθήνα

Πληροφορίες:
τηλ. 210 9218329
http://www.mce.gr
info@mce.gr

Copyright © 2013 Μουσείο Συναισθημάτων
All rights reserved.

Λαμβάνετε το παρόν email επειδή έχετε εγγραφεί στη λίστα ενημέρωσης του mce.gr.
Αν επιθυμείτε να διαγραφείτε από τη λίστα, πατήστε παρακάτω:

Διαγραφή