REIKI ZA OTROKE po otroško

sobota 07.12. od 9.30 do 13.00

delavnica, ki jo izvajam samo 2x na leto

NAŠI OTROCI SO POSEBNI...so drugačni!

REIKI je eden izmed načinov, kako umiriti otroški um in se igrati z njim!

Kljub vsem napravam in telefonom, skozi igro  in otroške ročice, lahko dajemo tisto, kar je skorajda pozabljeno; mir in notranje čutenje!

Verjamem, da če ste sami spoznali to preprosto metodo, se povsem strinjate z mano! Tu ni vprašanje starosti vašega otroka, bolj je vprašanje v naši glavi ali je to ŽE primerno zanj?

Ko sem delala reiki s temi malimi otroci, je  težko tudi moj um dojemal, da ti otroci vendarle nimajo balasta v sebi, da stvari samo tečejo brez bremen skozi njih kot čist, pretočen kanal in tiste neverjetne ročice, ki dajejo stik-dotik roke drugemu so nežne in čuteče. In ti otroci dojemajo stvari bolj kot bi si mislili. Nisem jih želela obremenjevati s čakrami...a tema jim je bila nadvse zanimiva. Lahko bi rekla, kot da vse to že poznajo!

Starost otroka je vedno dilema, zato vi sami najbolj veste, kdaj je vaš otrok dovolj dojemljiv za sprejemanje, ki je več kot igra.

Poglejte si naša druženja v aprilu lani ..na posnetku!

PO OTROŠKO... DOŽIVETI REIKI

Reiki delavnico naredimo po otroško seveda. To pomeni, da se pogovarjamo precej krajše kot ponavadi. V bistvu je delavnica igra doživljanja skozi izkušnjo!

Poigramo se z reikijem na kristalih, roži, vodi, hrani, krasimo skodelice s simboli, delamo reiki v paru, včasih tudi kateri mamici, ki je pripravljena sodelovati, tudi naš kuža je ponavadi vedno vesel otrok...duhamo razna eterična olja, gledamo skozi očala našo auro, pogledamo kje imamo čakre...

Seveda je odvisno od starosti otrok. Z manjšimi je Reiki igra, z večjimi še kaj več kot to!

Npr. kako biti sproščen pred testom, pred tekmo...itd.

Čas, ki si ga vzamemo za doživljanje z Reikijem je nekje 3 urce, včasih se nam še malo potegne...ker je preveč fajn!

Kadar imamo mlajše otroke (pod 6 let), ste seveda dobrodošli zraven tudi starši, če smatrate, da otrok ne zna biti samostojen. Iz izkušenj povem, da se imamo sami zelo lepo!

Čudovit občutek je, kadar se cela družina odloči za reiki, se pravi skupaj z otroci. To sem imela je parkrat. Otroci presenetijo celo svoje starše...

Ali pa se odločite kot mama/oče in otrok. Vsi ste dobrodošli kadarkoli začutite klic! Moje poslanstvo je - predati to kar čutim in delam iz srca! 

MNENJA MALIH REIKISTOV...

ŠE PODROBNOSTI...

DATUM:  

sobota 07.12. 2019

(dodatni termin bo sobota 14.12., če bo ta skupina polna)

URA: 

sobota ob 9.30 do 13.00 

(skupina največ 4 otrok);

LOKACIJA:  

Dotik Sreče, Latkova vas 94a Prebold

PRIJAVA:  

dotik.srece@gmail.com ali 041-767759

PRISPEVEK:  50 eur

(vključuje kristal, rožo, izdelek, prigrizek, material, skripto in še...

Ob prijavi navedite starost otroka in morebitno vašo prisotnost. 

V primeru, da bo skupina različnih starosti, bom poskušala razdeliti glede na starost! Sicer pa, otroci nimajo problemov glede manjši-starejši a ne! Naj bo to še stvar našega dogovora....

PRIJAVA NA OTROŠKI REIKI

DOTIK SREČE, Mateja Gorič s.p.

Latkova vas 94a, 3312 Prebold

dotik.srece@gmail.com

041/ 76-77-59

www.dotiksrece.si

LIKE FORWARD
MailerLite