8-daagse treinreis Zwitserland, vertrek 25 september Bekijk deze e-mail in uw browser
Groepsreis per trein naar de hoogtepunten van Zwitserland

Geachte   

Heeft u er wel eens aan gedacht om Zwitserland te ontdekken per trein? Misschien niet het eerste land waar u aan denkt als zeecruisepassagier, maar het is absoluut een bezoek waard! Onze zusterorganisatie Incento Treinreizen organiseert de meest luxe en bijzondere treinreizen wereldwijd en heeft nu een heel bijzondere groepsreis naar dit majestueuze Alpenland. Kijkt u maar mee! 

Bijzonderheden
 • Groepsreis (max. 25) met Nederlandse reisbegeleiding
 • Vervoer Utrecht - Basel v.v. per ICE inbegrepen
 • Beroemde treinen: Glacier Express, Gornergrat Bahn & Jungfrau Bahn
 • Bagageservice van station naar hotel inbegrepen 

U bezoekt een aantal pittoresk gelegen plaatsen, maar krijgt ook de kans om te genieten van vergezichten vanuit onder andere de Glacier Express en verschillende beroemde Bergbanen. U reist in een klein gezelschap van maximaal 25 personen. Een van de klanten van Incento is onlangs teruggekeerd van een reis door Zwitserland en deelt graag zijn ervaringen met u in onderstaande review. U zult het zelf ontdekken: ook nu is een reis naar Zwitserland een absolute aanrader!

Bekijk of boek deze reis
Lees de ervaring van een klant die net terug is uit Zwitserland

Afgelopen maand heeft één van de klanten van Incento een prachtige reis door Zwitserland gemaakt. De coronamaatregelen zijn op geen enkele manier een beperking geweest, leest u maar mee! 

'Uitstekend. Alles was goed geregeld. Het was een bijzondere reis vanwege de coronamaatregelen maar met mondkapje toch heel goed te doen. In de hotels was ook alles prima geregeld. Wel heel rustig met gasten want veel buitenlanders waren er niet. Zwitsersen bleven voornamelijk in eigen land, dus daarom wel veel Zwitserse toeristen. Het landschap was erg mooi en het reizen met de trein was geen straf. Ook hier opvallend hoe weinig reizigers er waren in de panorama treinen. In de Gotthard express was bijna niemand. Het was een bijzondere ervaring en best goed te doen. Geen echte beperkingen ervaren, behalve dan het mondkapje en het afstand houden maar dat zijn we al gewend. Restaurants en hotels zijn allemaal open en hebben maatregelen getroffen tegen corona. Ook kabelbanen en andere (toeristische) voorzieningen zijn open en treinen rijden prima op tijd, zoals je kunt verwachten in Zwitserland.

Deze reis is zeker aan te bevelen en was voor mij een prachtige ervaring'.

Bij het programma van deze reis vindt u een uitgebreid overzicht van de maatregelen die Zwitserland neemt ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus.

Bekijk alle reviews
Hoogtepunten van Zwitserland

Reisduur: 8 dagen / 7 nachten
Reisperiode: 25 september t/m 2 oktober 2020
Prijs: vanaf € 2.995 per persoon

De ultieme Zwitserland reis! U reist in 8 dagen van Luzern naar St. Moritz, waarbij het ene na het andere hoogtepunt elkaar opvolgt. Uw reis begint in Utrecht wanneer u in de ICE stapt voor een reis van zo'n 7 uur naar Basel. Na aankomst in Basel reist u verder naar Luzern, centraal gelegen aan het Vierwoudstedenmeer en omringd door indrukwekkende bergen. Vanuit Luzern maakt u een bijzondere excursie naar Mount Titlis, gelegen op 3.238 meter hoogte.

U voelt zich letterlijk op het hoogtepunt van de wereld wanneer u een excursie maakt naar de Jungfraujoch. Het fenomenale uitzicht zult u niet snel vergeten. Vanuit Zermatt brengt een tandradbaan u naar de Gornergrat met uitzicht op de Matterhorn en de Mont Blanc. Vervolgens reist u in 7,5 uur met de wereldberoemde Glacier Express van Zermatt naar St. Moritz. U zult zelf ervaren wat deze reis zo onvergetelijk maakt wanneer u vanuit uw panoramarijtuig geniet van de fenomenale uitzichten.

Hoogtepunten:

 • Alle treinreizen in Zwitserland in eerste klas
 • Alle diners en ontbijten inbegrepen
 • Overnachting in luxe 4**** hotels
 • Nederlandstalige begeleiding
 • Excursie Jungfraujoch en Gornergrat
 • De Glacier Express inclusief lunch
 • Zermatt met schitterend uitzicht op de Matterhorn
8-daagse rondreis Hoogtepunten van Zwitserland

Vertrek 25 september, vanaf € 2.995,- p.p. 

Bekijk of boek deze reis
Interesse?

Heeft u interesse in deze reis? Voor meer informatie en boekingen belt u gerust met een van onze collega's van Incento Treinreizen via +31 35 695 51 11 of stuur een e-mail naar info@incento.nl. Ik kan het u van harte aanbevelen! 

Hartelijke groet,

Astrid Nouwens

  Robinson Cruises

  Liesbosstraat 2
  4813 BD Breda
  Nederland

  facebook
  +31(0)76 - 530 99 88
  info@robinsoncruises.nl

  Wilt u deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen?

  Afmelden
  Robinson Cruises maakt deel uit van de FST Group