Turun NMKY - YMCA Turku

Empowering young people Since 1893

Uutiskirje 3/2020

  

Tämä uutiskirje sisältää:

  • Turun NMKY purkaa toimintarajoituksiaan asteittain
  • YMCA Turku -tuotteet verkkokaupasta
  • Vuosikirja 2019 kertoo kohtaamisista
  • KouluSopu toimii myös chatissa
  • TS-koriskoulu järjestetään elokuussa
  • Musiikkiopiston kevätkonsertti Youtubessa

Turun NMKY purkaa koronarajoituksia asteittain

Turun NMKY:n johtokunta on 12.5. pitämässään kokouksessa päättänyt  koronarajoitusten asteittaisesta purkamisesta.  

14.5. alkaen voidaan käynnistää ulkona tapahtuvaa pienryhmätoimintaa (alle 10 osallistujaa) ja Musiikkiopiston lähiopetustoiminta.

1.6. alkaen voidaan järjestää toimintaa alle 50 hengen ryhmissä. 

Kaikkea toimintaa määrittää ehdoton ohjeistus turvavaväleistä, erityisen tarkasta hygieniasta ja osallistujien turvallisuudesta.   

Jokainen yhdistyksen toiminto ja toimintaryhmä arvioi kykynsä järjestää toimintaa asetetut turvaohjeistukset huomioonottaen ja tiedottaa toiminnan jatkumisesta sekä omilla että tarvittaessa Turun NMKY:n yhteisillä tiedotuskanavilla.  

Ohjeistukset ovat voimassa toistaiseksi. Turun NMKY seuraa tilannetta sekä valtioneuvoston, AVI:n ja muiden viranomaisten linjauksia ja muuttaa tarvittaessa omia ohjeistuksiaan.

Lisätietoja pääsihteeri Satu Alanen p. 040 828 9799

Uudet coolit YMCA Turku -tuotteet myynnissä nyt!

Uudet hienot ja myös laadukkaat YMCA Turku -tuotteet on nyt tilattavissa Macron-verkkokaupasta. Kokoja ja värejä tuotteista löytyy kaikille harrastajille. 

Tilaaminen tapahtuu rekisteröitymällä kauppaan, maksu sujuu näppärästi verkkopankissa ja tuotteet voit noutaa joko Macronin Turun myymälästä tai maksamalla postikulut omasta postinjakelupisteestäsi. 

HUOM! Tuotteiden YMCA-hinnat näkyvät vasta kun kauppaan on kirjauduttua rekisteröitymisen jälkeen!

Kirjaudu verkkokauppaan!

Turun NMKY:n vuosikirja 2019 kertoo kohtaamisista

Turun NMKY - YMCA Turku mahdollistaa vuosittain tuhansia kohtaamisia. Vuosikirja 2019 kertoo näistä kohtaamisista henkilökohtaisten kertomusten ja kokemusten välityksellä. Tutustu vuosikirjan sisältöön

KouluSopu aloittaa chatissa

KouluSopu-hankkeen nuorisotyöntekijät Totti Michelsson ja Julia Kivi ovat tavoitettavissa 20.5. alkaen myös chatin kautta. KouluSopu-chat toimii Discord-sovelluksessa ja tarjoaa keskusteluapua ryhmächatissa sekä, nuoren niin halutessa, myös yksityisesti nuorisotyöntekijän kanssa. Juttelemaan voi tulla, jos on ongelmia nettikiusaamisen kanssa, kokee koulukiusaamista tai on yleisesti asiaa tai kysyttävää kiusaamiseen liittyen.

Keskustelemaan voi tulla myös mistä tahansa nuorta kiinnostavasta tai mietityttävästä aiheesta, asian ei tarvitse liittyä kiusaamiseen. Nuorisotyöntekijät keskustelevat nuorten kanssa chatissä siitä, mistä nuoret itse haluavat puhua. KouluSopu-chatin tarkoitus on vastata nuorten tarpeisiin.

KouluSopu-chat on avoinna kolmena päivänä viikossa: keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 14-16.00, lauantaisin klo 18-20.00. Chat on tarkoitettu 7-17-vuotiaille lapsille ja nuorille.

KouluSopu-chattiin

Huomaa koripallokoulun uusi, muuttunut ajankohta!

Ilmoittaudu mukaan!

Palaa musiikkiopiston kevätkonsertin tunnelmiin

Turun NMKY:n musiikkiopiston kevätkonsertti toteutettiin Youtubekanavalla oppilaiden videoesiintymisinä. Voit palata konserttitunnelmiin ja ihastuttaviin esityksiin linkin kautta.

Katso konsertti Youtubessa

Maksettu mainos

Pssst.. Haluat varmasti seurata vilkasta toimintaamme ja kommelluksia myös kuvina. Instagramista meidät löytää nimellä ymcaturku

Turun NMKY - YMCA Turku

Sirkkalankatu 27
20700 Turku
www.ymcaturku.fi

Saat tämän viestin koska osoitteesi on Turun NMKY:n jäsen- tai yhteistyörekisterissä

Peruuta tilaus

MailerLite