view_in_browser
facebook website
Van de Fractie - november 2020
In deze nieuwsbrief

* Nieuwsbrief blijven ontvangen?
* Meepraten? Dat kan!
* Coming Out Day
* Onderzoek veiligheid / Sachem
* Verkeersveiligheid

Nieuwsbrief (blijven) ontvangen?

Wil je onze volgende nieuwsbrieven ook ontvangen?
Meld je dan aan via de mail, dan sturen we volgende nieuwsbrieven naar het opgegeven mailadres!

Woon eens een vergadering bij!
Meepraten? Dat kan!

Lid van PvdA of GroenLinks in de gemeente Zaltbommel? En benieuwd wat wij zoal bespreken? Kom eens naar ons steunfractieoverleg. De fractie laat zich tijdens dit overleg 'voeden' met ideeën, ervaringen en meningen vanuit de achterban. Ons eerstvolgend overleg is (digitaal) op maandagavond 9 november. Hierin bespreken we wat de steunfractie bezighoudt én behandelen we de komende carrouselvergadering. Zo komt o.a. het nieuwe parkeerbeleid in de binnenstad aan de orde. Heb je hier ideeën over - bijvoorbeeld over het al dan niet gratis parkeren in de Boschstraat of Gamerschestraat overdag? Of over het betaald parkeren in de avonduren voor bezoekers?
Meld je aan voor deze digitale steunfractievergadering via de mail
Wist je trouwens dat alle carrouselvergaderingen én raadsvergaderingen 'live' te volgen zijn via de website van de gemeente? Of dat je als meespreker iets kunt zeggen over de onderwerpen die in de carrouselvergadering worden besproken? Kijk hiervoor op de website van de gemeente.

Coming Out Day

Op zondag 11 oktober was het Coming Outdag. Daarom wapperde de regenboogvlag vier dagen lang bij het gemeentekantoor. "Niemand is gelijk, maar iedereen is gelijkwaardig" volgens wethouder Posthouwer - die de vlag samen met Anneliese van Oort en Kees Metz hees. "Zolang het woord 'homo' nog een scheldwoord is, is er voor ons werk aan de winkel". Iedereen moet zich vrij voelen om uit te kunnen komen voor seksuele geaardheid of genderidentiteit!

Actie Stichting Veiliger Zaltbommel en Comité Bezorgde Burgers Zaltbommel
Onderzoek veiligheid Sachem

Mooi initiatief van het Comité Bezorgde Burgers Zaltbommel en Stichting Veiliger Zaltbommel: onafhankelijke onderzoek naar veiligheid en gezondheid van Zaltbommel e.o. in relatie tot de aanwezigheid van chemische fabriek Sachem. Lees hier meer!

Gemeente, zorg voor uw mantelzorgers!
Mantelzorgers? Ons een zorg!

Wij vinden het belangrijk dat de gemeente goed zorgt voor mantelzorgers. Zo vraagt PvdA-GroenLinks aandacht voor respijtzorg en parkeervoorzieningen voor mantelzorgers.

CONTACT MET DE FRACTIE? 

Stuur een mail met contactgegevens; wij mailen of bellen terug!

Lid worden van Partij van de Arbeid?

Lid worden van Groen Links?PvdA-GL ZB
MailerLite