Bekijk_de_webversie
Online lezing ‘Bommel en Bijbel’

Beste ,

Wat heeft Olivier B. Bommel nou eigenlijk met de Bijbel te maken…? Hierover houd ik morgenmiddag van 15:00-16:30 uur een online lezing.

Er is nog plek, leuk als je erbij bent! je kunt je voor € 4,95 opgeven via de website van Historizon.

Kun je niet op dat tijdstip, maar wil je de lezing toch graag bijwonen? Geen probleem, als je je opgeeft ontvang je na het webinar een link om de opname ervan nog tot twee weken terug te kunnen kijken.

Wie weet zie je me dus morgen, aan de praat voor mijn Bommelboekenkast…

Hartelijke groet,

Klaas Driebergen

Meer info en opgeven
‘Bommel literatuurgids’

Medesamensteller Hugo Klooster en zijn hard bezig met de laatste loodjes van de Bommel literatuurgids. De planning is dat het deze maand nog naar de drukker gaat zodat het in de tweede helft van augustus verschijnt.

Het is nog een hele klus: er staan nu zo’n 3,5 duizend titels in van boeken en tijdschriftartikelen rondom Toonder en zijn werk! Maar het wordt ook een heel leuk boek, al zeggen we het zelf – mede dankzij de grote hoeveelheid leuke, soms zelfs hilarische Bommelcitaten en -plaatjes die we gevonden hebben rondom het thema ‘lezen’, en die we verspreid door het hele boek opnemen.

Iedereen die het boek besteld heeft, veel dank! Mocht je dit nog willen doen, dan kan dit uiteraard via mijn website.

Meer info en bestellen

Náást de informatieve ‘ToonderMail’ die je nu leest heb ik ook een wekelijkse e-mail ‘voor de échte Bommelfan’: BommelDingen. Abonnees daarvan konden daarin de laatste tijd stukjes van me lezen over de herkomst van de Oude Schicht, de bibliotheek van heer Bommel, de geschiedenis van Bommels ruitjesjas en over het aantal vingers van Bommelfiguren. En nog veel meer.

Ook eens proberen? BommelDingen ontvangen is gewoon gratis, inschrijven kan via deze link.

Inschrijven voor BommelDingen

ToonderMail van Klaas Driebergen, nummer 27 (9 juli 2020)

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld of via mijn website een bestelling hebt gedaan. Via deze e-mail houd ik je graag op de hoogte van mijn Toonder-gerelateerde activiteiten, zoals lezingen en boekprojecten.

Als je toekomstige mails toch liever niet wilt ontvangen, geen probleem! Meld je gewoon weer af via de afmeld-link onderaan deze e-mail.

Stuur deze mail gerust door aan mogelijke andere geïnteresseerden. Zij kunnen zich eventueel aanmelden via deze link.

Via laatstgenoemde link kun je ook eerdere nummers van deze Toondermail lezen.

website facebook twitter linkedin
Klaas Driebergen

website

Afmelden
MailerLite