No pots veure les imatges? Clica aquí.

BackFit Campos

Què és BackFIt?

BackFit és un programa d'exercici integral basat en l'evidència científica de qualitat dirigit a reeducar i mantenir la funció neuromuscular per tal de prevenir les malalties mecàniques del raquis, de la cintura pèlvica i de la cintura escapular. És un programa que pot ser realitzat al gimnàs, com a activitat dirigida; a la feina, com gimnàstica de prevenció del risc laboral per mal d'esquena; a l'escola, com a unitat didàctica i en l'àmbit esportiu, com a mitjana d'entrenament coadjuvant. La gran aplicabilitat del mètode als diferents àmbits requereix d'un gran esforç en el control dels factors de risc:     

 • pressió intradiscal excessiva,
 • pèrdua del control motor que implica la pèrdua de la posició neutra en situació de càrrega o durant un període llarg de temps (p.e. estar asseguts),
 • moviments incontrolats que, en una esquena inestable o amb disfuncions neuromusculars, poden provocar dolor,
 • postures mantingudes durant molt de temps.
 • falta d'educació i creences errònies referents a la salut de l'esquena.
 • sobrecàrregues musculars,
 • Catastrofisme, ansietat i/o depressió,
 • Manca d'habits saludables, etc.

L'objectiu del programa és obtenir rangs de mobilitat articular funcionals, un adequat balanç muscular i una força muscular justa i equilibrada que permeti realitza les tasques específiques requerides per a cada persona ja sigui a la feina, en l'esport o per realitzar les tasques diàries. Aquests objectius s'assoliran mitjançant la realització d'exercicis que impliquen els diferents continguts de treball del programa: mobilitat articular, força, flexibilitat i alliberament miofascial com a continguts fonamentals i consciència corporal, estabilització, postura, propiocepció i relaxació com a continguts transversals.

 

BackFit realitza la seva activitat a tres centres més. Un, al centre Fisiosystem de Palma, l'altre al gimnàs UNICO Wellnes Club de marratxí i el tercer al centre MED-IN-INCA.

Si tinguessis qualsevol dubte et preguem que et posis en contacte amb nosaltres per tal de poder resoldre  els teus dubtes.

 

Jaume Crespí

Director General

Els nostres serveis

Oferim serveis destinats a la promoció i prevenció de les malalties d'esquena mitjançant exercici físic com a pilar fonamental i en col·laboració amb professionals de la medicina, la fisioteràpia, la nutrició i la psicologia. Oferim així un servei integral per a la salut del l'esquena dels nostres clients. Els serveis oferts segueixen criteris de qualitat, seguretat i eficàcia i es fonamenten en la medicina basada en l'evidència. Seguim les més actuals recomanacions internacioneles per a la prevenció i tractament de les patologies mecàniques del raquis i malalties associades.

BackFit start up

Servei d'assessorament inicial per a persones que requereixen més supervisió a fi de poder adquirir els coneixements i control motor mínim per poder incorporar-se als grups de l'escola d'esquena.

El servei es presenta amb una sessió inicial de valoració funcional que permetrà conèixer l'estat funcional del client per realitzar una acurada prescripció d'exercici i posteriorment, 3-4 sessions particulars de 30'.

Es tracte d'un servei dirigit a aquelles persones que volen adherir-se a un grup de BackFit o be volen realitzar un programa supervisat des de casa.

Preu:

 • Valoració inicial: 48 €
 • Sessions particular: 30 €/sessió (durada 30')

 

BackFit School

Es tracta de l'escola d'esquena de BackFit. Es a dir, sessions de reeducació funcional basades en exercici físic individualitzat, educació i aprenentatge d’estratègies i tècniques per a fer front les dolències d’esquena i prevenir-les.

Aquest programa es presenta en grups reduïts de 4-5 persones . i amb una durada de 55'

Aquest servei està indicat per persones amb dolències d'esquena per tant serà necessària la prescripció mèdica d'exercici físic.

 

Preus:

 • BackFit SCHOOL individual:
  • 145 €/mes. 1 sessió a la setmana
 • BackFit SCHOOL grup.
  • SCHOOL 1. 1 sessió/setmana. (fase 1) 95 €/mes
  • SCHOOL 1. 1 sessió/setmana. (fase2) 85 €/mes
  • SCHOOL 1. 1 sessió/setmana. (fase3)  75 €/mes
 • Abonats a Espai SA:
  • 20% de descompte als serveis SCHOOL en grup.

Exercici supervisat i individualitzat

Aprendre a realitzar exercicis com aquest de forma senzilla i segura, supervisat per un professional qualificat i amb una àmplia experiència en la prevenció de malalties d'esquena mitjançant l'exercici físic.

Cada persona requereix d'un exercici específic, nosaltres t'ensenyem a triar el més adequat. No tot s'hi val.

UBICACIÓ I INSTAL·LACIONS

VISITA'NS A RAMBLA 22, CAMPOS

Quin és el primer pas a realitzar?

Contacta amb nosaltres i sol·licita el teu Start Up

Contacta con nosotros

Si voleu més informació o realitzar una primera consulta posa't en contacte amb nosaltres trucant al 652375527

INSCRIPCIÓ I PAGAMENT

El sistema d’inscripcions i pagaments és totalment informatitzat i on-line.

1.- Si estàs interessat en gaudir del serveis de BackFit pots telefonar o enviar un whatssapp al 652375527

2.- Un cop s'han acordat els serveis i horaris, pots fer el pagament mitjançant qualsevol de les següents opcions:

- En efectiu.

- Transfarència al compte corrent:

ES19 1491 0001 2330 0009 4429

Sempre a la teva disposició
Jaume Crespí Palmer. Director
info@backfit.es
652375527

BackFit ®

info@backfit.es
www.backfit.es

Facebook Youtube Twitter

Ha rebut aquest correu electrònic, perque està subscrit a la nostra llista.

Vull deixar de rebre missatges

MailerLite