En dat op mijn verjaardag :-) Hiep hiep hoera! Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Maart 2019

Hier is een mooi verhaal over de flexibiliteit van Positief Samen

Drie jaar geleden kregen we de vraag of we een meneer konden helpen tijdens vakantie van zijn zoon . Vader en zoon wonen samen en vader was wat vergeetachtig. Wij deden boodschappen, boden leuk gezelschap en kookten voor hem. 

Het jaar er na was het onveilig om alleen in de nacht thuis te zijn en boden wij aan om 24 uur bij meneer te zijn. Ook om meneer lekker thuis in zijn vertrouwde omgeving te laten blijven. Helaas is hij gevallen en verblijft nu in een verpleeghuis. Ook daar bezoeken wij meneer om de mantelzorger, zijn zoon, te ontlasten. De zoon kan nu onbezorgd op vakantie en wij gaan dan op stap met meneer zodat hij ook een mooie tijd heeft zonder zoon .

Posidiva: Elly

"Ik vind het fijn om Posidiva te zijn om samen met de mensen positief bezig te zijn, gezellig een praatje of een wandeling te maken. In mijn vrije tijd ga ik graag samen met mijn man Nasr naar onze caravan. Dan wandelen we langs het strand. Verder hou ik erg van lezen, borduren en genieten we van onze kleinzoon.

Ik heb er altijd voldoening van als ik gewerkt heb, helmaal met Cees Sr. en zijn droge humor. Ik hoop nog lang bezig te zijn voor Positief Samen, met al die leuke collega s gaat dat zeker lukken."

Bedankt voor je aandacht en tot de volgende keer!

Vriendelijke groet namens alle Posidiva's,

Yvonne Breuker

facebook
Positief Samen

www.positiefsamen.nl

Redactie en vormgeving: De Relatiemarketeers

info@positiefsamen.nl

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld op onze website, klant bent of gewoon op de hoogte gehouden wilt worden van ons verhaal. 

Teveel mailtjes? Je kunt je hier afmelden