Dok vam ovo kucam i povremeno pogledam kroz prozor, imam utisak da sam grešakom "upala" na snimanje II dela filma "Varljivo leto 68-me", jer kiša i sunce nikako da se nadmudre ko je ovog leta jači i dominantniji. Srećom, poplave u Grčkoj sam izbegla (a znam da mnogi na žalost nisu), pa ne mogu previše da kukam.

Koji si ti lik?

Pre neku noć nisam mogla da zaspim i po ne tako starom i ne tako dobrom običaju uzela sam mobilni telefon da nađen nešto da me uspava. Relax muziku, neku emisiju čiji sagovornici i tema bi me opustili. Ali, nije mi se dalo, jer sam naletela na govor fenomenalnog scenariste Voje Žanetića na temu savremenog marketinga i smejala se naglas kao da gledam Indexovo pozorište. Snimak je OVDE, pa uživajte.

Ono kad ti ne ide

Oooo da, ima takvih dana, a meni je proteklih nekoliko baš u tom fazonu. I baš juče je kulminiralo. Nisam skoro bila toliko neproduktivna i nemotivisana za bilo šta kao tada. Čak sam to morala da podelim i na svom Insta Storiju, sa sve slovnom greškom u tekstu, ali sam ubrzo saznala odgovor. Spremalo se pomračenje Meseca i svašta nešto još u kosmosu, pa eto jednog od objašnjenja.

I kako sam sebi pomogla, pitate se? Pa lepo, pronašala sam svoj sopstveni tekst od prošle godine i pročitala ga sama sebi naglas. Evo, baš OVAJ.

Sve u svemu bilo kako bilo, u normalu nas uvek vraća zahvalnost, zar ne? Sreća je što uvek imamo na čemu da se zahvalimo životu, da se radujemo novom danu.

Ako ste propustili prethodno druženje, naćićete sve OVDE.

Do novog druženja...


Marija Trifunović
Dobra vila vašeg biznisa
Ovaj email je poslat na  | Odjavi se sa liste | Prosledi email prijatelju
Powered by MailerLite